Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Office för dig och familjen

Microsoft Office 365 Home Pre

  Art.nr: 183299
 • 1 års licens
 • Licens för 5 datorer (PC-/Mac-datorer samt mobila enheter)
 • Kompatibel med Windows 7, 8 och 10
 • Office-basprogram: Word, Excel, PowerPoint och OneNote
 • Outlook: Epost, kalendrar och uppgifter
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(13 st)

 • BjornN 2015-10-27

  Billigare än prenumeration

  Jag prenumerade tidigare på denna produkt direkt från Microsoft, då jag använt t.ex. MS Word från version 1.0. Genom att köpa en årslicens sparar jag ca 400:- på ett år.
  Det är bara att gå in på office.com och ändra licensnyckel till den nya, så ändras det till en ettårslicens och automtiska betalningar stängs av. Enkelt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Garfieldz 2015-09-23

  Väldigt Bra!!

  Snabbt och utmärk! Programera fungera väldigt bra. Kan installera upp till fem dator. Jag skulle rekommendera till alla.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • sotte 2015-06-11

  Saknar fotoredigeraren!

  Jag saknar Microsoft Office Picture manager i denna produkt. Kollade inte tillräckligt noga innan köpet så jag såg inte att den fattades. Skulle vara glad om ni sålde den separat :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • HasseLBladh 2015-04-09

  Mycket för pengarna!

  Har man nytta av allt detta paket erbjuder, så är det mycket prisvärt! 5 familjemedlemmar får tillgång till hela Office, 1TB plats i molnet ( OneDrive ) 60 Skype minuter etc. Lätt att installera, bara skapa ett Microsoft konto.

  Rekommenderar detta till mina elever på Seniornet.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • busenkelt 2015-01-05

  Bra produkt och bästa pris

  Office 365 för 5 användare är en ultimat produkt har den på jobbet sedan tidigare och när vi uppdaterade hemmets datorpaket så köpte vi detta hem också. Barnen upplever att de har bra nytta av 365 an i sina smartphone då det har tillgång till alla hemuppgifter dom gjort även då det är i skolan eller ute på andra platser och vi kan alla nyttja hela 365 paketet och alltid uppdaterat till senaste version kan varmt rekommendera detta lite lurigt att installera i vissa enheter men väl på plats så fungerar det stabilt och bra.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Pcml 2015-10-06
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Det är enbart Microsoft Office 365 samt tidigare version av Office som ingår i denna produkt. Om man istället önskar Microsoft Office 2016 behöver man köpa detta separat. / Henrik

   HenrikJ 2015-11-10
 • är det inte som förr att man äger programvaran bara man lagt in det med en licensnyckel? Försvinner programet efter ett år?

  Berdzen 2013-03-05
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Det är en licens, i förpackningen ligger en liten papperslapp med koden du använder för att registrera dig. När tiden gått ur kan du inte längre arbeta med programmen, men du kan fortfarande använda dom för att titta på dokument eller mail. men du kan inte göra ändringar eller spara något innan du köper en ny licens.

   RestlessInUppsala 2014-01-18

Produktbeskrivning

OBS! Detta är en årsprenumeration på 1 år av Office 365 Home Premium!

Få tillgång till Office när och var du än behöver det

Nästa generations Office, en otroligt kraftfull tjänst som låter dig vara uppkopplad var du än befinner dig, hemma eller på jobbet.
 Du behöver bara logga in på Office 365 Home Premium för att få tillgång till dina program, dokument och anpassade inställningar på vilken dator som helst med Windows 7 eller 8.

Om du kombinera nya Office med Windows 8 eller 10 får du en bästa upplevelsen hittills, med ännu fler sätt att arbeta på det sättet du vill.

Bäst för familjer som vill ha Office på 5 datorer eller surfplattor i samma hushåll.

Med ditt Office-konto får du fullständig åtkomst till en mängd olika tjänster, bland annat:

    

Fungerar med mobila enheter

Har du ingen dator men en surfplatta eller smartphone som du gärna vill kunna redigera dokument på, så är detta inga problem. Licencerna för Office 365 fungerar även utmärkt för enheter som iPad, iPhone och andra smartphones på marknaden.

1 Terrabyte lagringsutrymme på din OneDrive för dig med Office 365

Microsoft erbjuder 1 TB utrymme, som kommer att löpande uppgraderas till obegränsat med utrymme på sin molntjänst OneDrive till alla som har Office 365. Till de som redan har Office 365, kommer uppgraderingen ske löpande. Ett sömnlöst arbete med Dropbox gör även att du kan öppna och redigera dina dokument från vilken annan enhet som helst med office 365 och redigera det på stående fot.

10 snabba fördelar med Office 365 Home Premium

Office följer dig dit du går
Logga in på ditt konto och få tillgång till dina program, senaste dokument och inställningar, precis så som du vill ha dom. Personligt och smidigt.

Det är nu ännu lättare att komma igång
Med den nya startskärmen kommer du snabbare igång med dina dokument med nya och professionella mallar och en lista över dina senaste visade dokument.

Skapa snygga dokument
Med de nya bredbildsmallarna och temavarianterna i PowerPoint, möjligheten att redigera PDF-innehåll i Word och att lägga till onlinevideo kan du enkelt få dina dokument att leva.

Få bättre insikter av din data
Med de nya snabbanalysterna i Excel, rekommenderade diagram och diagramanimeringar blir det lättare att upptäcka siffrornas betydelse

Få åtkomst till dina dokument överallt
Eftersoma dina dokument sparas i molnet på SkyDrive kan du enkelt få åtkomst till din hushållsbudget eller att göra-lista oavsett var du befinner.

Samarbeta lättare
Förenkla grupprojekt och uppgifter med enkel åtkomst till delade dokument, kommentarer och senaste ändringarna

Office när du behöver det
När du inte befinner dig vid datorn kan du direktströmma en fullständ verison av Office på vilken annan dator som helst med Windows 7 eller 8 och en fungerade internetanslutning.

Använd media för att skapa interaktion
Dra och släpp bilder, videoklipp, länkar och annan media för att göra dina skolprojekt personliga.

Lagra anteckningar och information på en och samma plats
Samla och organisera all möjlig information i OneNote - anteckningar, bilder, webbsidor, röstmeddelande och annan media samtal på ett ställe.

Upplev Office när det är som bäst på Windows-enheter
Fånga dina idéer på det sätt du arbetar bäst, med ett tangentbord, en penna eller en pekskärm.

Nya villkor för överföring av Office. Läs mer här!

Microsoft Microsoft Office 365 Home Pre 6GQ-00189 OBS! Detta är en årsprenumeration på 1 år av Office 365 Home Premium! Få tillgång till Office när och var du än behöver detNästa generations Office, en otroligt kraftfull tjänst som låter dig vara uppkopplad var du än befinner dig, hemma eller på jobbet. Du behöver bara logga in på Office 365 Home Premium för att få tillgång till dina program, dokument och anpassade inställningar på vilken dator som helst med Windows 7 eller 8.Om du kombinera nya Office med Windows 8 eller 10 får du en bästa upplevelsen hittills, med ännu fler sätt att arbeta på det sättet du vill.Bäst för familjer som vill ha Office på 5 datorer eller surfplattor i samma hushåll.Med ditt Office-konto får du fullständig åtkomst till en mängd olika tjänster, bland annat:    Fungerar med mobila enheterHar du ingen dator men en surfplatta eller smartphone som du gärna vill kunna redigera dokument på, så är detta inga problem. Licencerna för Office 365 fungerar även utmärkt för enheter som iPad, iPhone och andra smartphones på marknaden.1 Terrabyte lagringsutrymme på din OneDrive för dig med Office 365Microsoft erbjuder 1 TB utrymme, som kommer att löpande uppgraderas till obegränsat med utrymme på sin molntjänst OneDrive till alla som har Office 365. Till de som redan har Office 365, kommer uppgraderingen ske löpande. Ett sömnlöst arbete med Dropbox gör även att du kan öppna och redigera dina dokument från vilken annan enhet som helst med office 365 och redigera det på stående fot. 10 snabba fördelar med Office 365 Home PremiumOffice följer dig dit du gårLogga in på ditt konto och få tillgång till dina program, senaste dokument och inställningar, precis så som du vill ha dom. Personligt och smidigt.Det är nu ännu lättare att komma igångMed den nya startskärmen kommer du snabbare igång med dina dokument med nya och professionella mallar och en lista över dina senaste visade dokument.Skapa snygga dokumentMed de nya bredbildsmallarna och temavarianterna i PowerPoint, möjligheten att redigera PDF-innehåll i Word och att lägga till onlinevideo kan du enkelt få dina dokument att leva.Få bättre insikter av din dataMed de nya snabbanalysterna i Excel, rekommenderade diagram och diagramanimeringar blir det lättare att upptäcka siffrornas betydelseFå åtkomst till dina dokument överalltEftersoma dina dokument sparas i molnet på SkyDrive kan du enkelt få åtkomst till din hushållsbudget eller att göra-lista oavsett var du befinner.Samarbeta lättareFörenkla grupprojekt och uppgifter med enkel åtkomst till delade dokument, kommentarer och senaste ändringarnaOffice när du behöver detNär du inte befinner dig vid datorn kan du direktströmma en fullständ verison av Office på vilken annan dator som helst med Windows 7 eller 8 och en fungerade internetanslutning.Använd media för att skapa interaktionDra och släpp bilder, videoklipp, länkar och annan media för att göra dina skolprojekt personliga.Lagra anteckningar och information på en och samma platsSamla och organisera all möjlig information i OneNote - anteckningar, bilder, webbsidor, röstmeddelande och annan media samtal på ett ställe.Upplev Office när det är som bäst på Windows-enheterFånga dina idéer på det sätt du arbetar bäst, med ett tangentbord, en penna eller en pekskärm.Nya villkor för överföring av Office. Läs mer här! Microsoft Office 4,2 13 849 SEK 849 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Programvara
 3. Microsoft Office