Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Adobe Premiere Elements 11

Adobe Premiere Elements 11

  Art.nr: 180956
 • Skapa proffsig film
 • Dela filmen enkelt
 • Musik från SmartSound
 • Högklassiga färdiga effekter från FilmLooks

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Skapa proffsig film

Utnyttja teknikar som till och med används av filmskaparna i Hollywood med hjälp av InstantMovie-tekniken. Den redigerar automatiskt ihop dina bästa klipp till en film med vald koordinerad musik, förtexter och effekter på ett tema som du själver tycker att den ska utgå från och väljer.

Dela filmerna bekvämt

Skapa en film med några enkla steg och dela sedan med dig av din kreativa del till dina kompisar eller släktingar. Du kan välja att skriva ut filmen på högkvalitativ HD eller Blu-ray Disc. Du kan också spara den i en mängd format så du kan se filmen på alla typer av skärmar. Allt från iPod till HDTV.

Sätt fart på filmen med musik

Med hjälp av SmartSound kan du själv bläddra och lägga till en mängd olika ljudspår med musik som automatiskt justeras så det stämmer överens med filmlängden. du kan också synka filmscenerna efter rytmen i musiken helt utan problem.

Lägg in högklassiga effekter och övergångar

Välj mellan massa olika stilar och övergångar på dina filmer med hjälp av FilmLooks. Kombinera enkelt element från olika scener för intressanta resultat. Och lägg till hundratals proffsiga specialeffekter.

 

Fungerar endast med Windows. Innehåller 1 licens.

Systemkrav Windows

 • 2 GHz eller snabbare processor med stöd för SSE2; dual core-proccessor krävs för HDV eller AVCHD-redigering och Blu-Ray eller AVCHD-export
 • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2, Windows Media Center, Windows Vista® (alla program körs direkt på 32-bitars operativsystem och i 32-bitars kompatibilitetsläge på 64-bitars operativsystem), Windows 7 eller Windows 8 (Adobe® Premiere® Elements Editor körs direkt på 32-bitars och 64-bitars operativsystem; alla andra program körs direkt på 32-bitars operativsystem och i 32-bitars kompatibilitetsläge på 64-bitars operativsystem)
 • 2 GB RAM
 • 4 GB tillgängligt utrymme på hårddisken för att installera program, ytterligare 5 GB för att ladda ner material
 • Grafikkort med det senaste uppdaterade drivrutinerna
 • Färgskärm med 16 bitars grafikkort
 • Bildskärm med 1024 x 768 pixlar upplösning
 • Microsoft DirectX 9- eller 10-kompatibla ljud- och grafikdrivrutiner
 • DVD-ROM-enhet (kompatibel  DVD-brännare krävs för DVD-bränning; kompatibel Blu-ray-brännare krävs för bräninng av Blu-ray Disc.
 • DV-/i.LINK-/FireWire-/IEEE 1394-gränssnitt för anslutning av en Digital 8 DV-kamera.
 • QuickTime 7
 • Windows Media Player (Krävs för import/export av Windows Media-format.)
 • Internetuppkopplning krävs för internetbaserade tjänster.

Komplettera ditt köp

(43 st)
 • Trådlöst tangentbord
 • Trådlös optisk mus i ergonomisk design
 • Mus med 6st snabbknappar

199:-

Adobe Adobe Premiere Elements 11 65193458 Skapa proffsig film Utnyttja teknikar som till och med används av filmskaparna i Hollywood med hjälp av InstantMovie-tekniken. Den redigerar automatiskt ihop dina bästa klipp till en film med vald koordinerad musik, förtexter och effekter på ett tema som du själver tycker att den ska utgå från och väljer. Dela filmerna bekvämt Skapa en film med några enkla steg och dela sedan med dig av din kreativa del till dina kompisar eller släktingar. Du kan välja att skriva ut filmen på högkvalitativ HD eller Blu-ray Disc. Du kan också spara den i en mängd format så du kan se filmen på alla typer av skärmar. Allt från iPod till HDTV. Sätt fart på filmen med musik Med hjälp av SmartSound kan du själv bläddra och lägga till en mängd olika ljudspår med musik som automatiskt justeras så det stämmer överens med filmlängden. du kan också synka filmscenerna efter rytmen i musiken helt utan problem. Lägg in högklassiga effekter och övergångar Välj mellan massa olika stilar och övergångar på dina filmer med hjälp av FilmLooks. Kombinera enkelt element från olika scener för intressanta resultat. Och lägg till hundratals proffsiga specialeffekter.   Fungerar endast med Windows. Innehåller 1 licens. Systemkrav Windows 2 GHz eller snabbare processor med stöd för SSE2; dual core-proccessor krävs för HDV eller AVCHD-redigering och Blu-Ray eller AVCHD-export Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2, Windows Media Center, Windows Vista® (alla program körs direkt på 32-bitars operativsystem och i 32-bitars kompatibilitetsläge på 64-bitars operativsystem), Windows 7 eller Windows 8 (Adobe® Premiere® Elements Editor körs direkt på 32-bitars och 64-bitars operativsystem; alla andra program körs direkt på 32-bitars operativsystem och i 32-bitars kompatibilitetsläge på 64-bitars operativsystem) 2 GB RAM 4 GB tillgängligt utrymme på hårddisken för att installera program, ytterligare 5 GB för att ladda ner material Grafikkort med det senaste uppdaterade drivrutinerna Färgskärm med 16 bitars grafikkort Bildskärm med 1024 x 768 pixlar upplösning Microsoft DirectX 9- eller 10-kompatibla ljud- och grafikdrivrutiner DVD-ROM-enhet (kompatibel  DVD-brännare krävs för DVD-bränning; kompatibel Blu-ray-brännare krävs för bräninng av Blu-ray Disc. DV-/i.LINK-/FireWire-/IEEE 1394-gränssnitt för anslutning av en Digital 8 DV-kamera. QuickTime 7 Windows Media Player (Krävs för import/export av Windows Media-format.) Internetuppkopplning krävs för internetbaserade tjänster. Redigeringsprogram 4 1 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
 1. Dator & Surfplatta
 2. Programvara
 3. Redigeringsprogram