Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Professionell fotoskrivare med 8 bläckpatroner!

Canon Pixma Pro 100

  Art.nr: 179118
  • Upp till 4 800 dpi utskriftsupplösning
  • 8 separata bläckpatroner
  • Trådlös anslutning
  • Kompakt design
  • Klarar upp till A3+

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Professionell fotoskrivare med 8 bläckpatroner!

Den här ultrakompakta och snygga skrivaren ger högkvalitativa utskrifter av foton och dokument i storlekar upp till A3+. Den ger enastående professionella utskrifter i färg och svartvitt, har mångsidigt stöd för utskriftsmaterial och förbättrade anslutningsmöjligheter.

Kvalité och snabb utskrift

PIXMA PRO-10 har ett skrivhuvud med FINE-teknik och droppvolym på 3 pl, som ger en utskriftsupplösning på upp till 4 800 dpi och detaljrika, kornfria foton. Du kan skriva ut en A3+-färgbild av gallerikvalitet med kanter eller en svartvit bild på mindre än fyra minuter.

My Image Garden

Till skrivaren får du med en komplett programvara som ger dig den fullständiga PIXMA-upplevelsen, med funktioner för att organisera och skriva ut foton, scanna och använda onlinetjänster. Programvaran letar snabbt upp alla foton som du har lagrat på datorn och låter dig använda dem för att skapa nya, snygga bilder för utskrift.

Smidigt arbetsflöde

Du kan enkelt skriva ut professionella foton med tillägget Print Studio Pro som kan användas med de flesta digitalfotoprogram, inklusive Adobe Lightroom, Adobe Photoshop och Canon Digital Photo Professional. Canons nya PRO-läge (färgprofil för skrivardrivrutin) kontrollerar att de utskrivna färgerna matchar de som visas på skärmen med precision.

Stort urval av papper

Med PIXMA PRO-100 kan du helt fritt välja det papper som passar bäst för din utskrift. Du kan skriva ut på äkta Canon-papper; glättat och halvglättat papper, papper med lyster och matta papper och även många populära foto- och Fine Art-papper från välkända företag som Hahnemühle, Ilford och Canson.

Slipp extra kablar med trådlös anslutnin

En trådlös skrivare har många fördelar. Dels kan du placera skrivaren precis vart du vill inom ditt trådlösa nätverk men också kan alla datorer som är anslutna i samma nätverk komma åt skrivaren. På så sätt slipper man krångla med sladdar och placera skrivaren på ett klumpigt ställe bara för att ansluta den med en kabel.

Skriv ut från din Apple Enhet

Med hjälp av AirPrint kan du göra utskrifter i full kvalite utan några extra drivrutiner, allt du behöver är en enhet med iOS (mobil, iPod touch, iPad) eller OS X (MacBook, iMac etc.). Perfekt när du är på springade fot och behöver ha något utskrivet utan att starta datorn.

 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Canon CLI-42
(0 st)

199:-

Canon CLI-42
(0 st)

199:-

Canon Canon Pixma Pro 100 6228B009 Professionell fotoskrivare med 8 bläckpatroner!Den här ultrakompakta och snygga skrivaren ger högkvalitativa utskrifter av foton och dokument i storlekar upp till A3+. Den ger enastående professionella utskrifter i färg och svartvitt, har mångsidigt stöd för utskriftsmaterial och förbättrade anslutningsmöjligheter.Kvalité och snabb utskriftPIXMA PRO-10 har ett skrivhuvud med FINE-teknik och droppvolym på 3 pl, som ger en utskriftsupplösning på upp till 4 800 dpi och detaljrika, kornfria foton. Du kan skriva ut en A3+-färgbild av gallerikvalitet med kanter eller en svartvit bild på mindre än fyra minuter.My Image GardenTill skrivaren får du med en komplett programvara som ger dig den fullständiga PIXMA-upplevelsen, med funktioner för att organisera och skriva ut foton, scanna och använda onlinetjänster. Programvaran letar snabbt upp alla foton som du har lagrat på datorn och låter dig använda dem för att skapa nya, snygga bilder för utskrift.Smidigt arbetsflödeDu kan enkelt skriva ut professionella foton med tillägget Print Studio Pro som kan användas med de flesta digitalfotoprogram, inklusive Adobe Lightroom, Adobe Photoshop och Canon Digital Photo Professional. Canons nya PRO-läge (färgprofil för skrivardrivrutin) kontrollerar att de utskrivna färgerna matchar de som visas på skärmen med precision.Stort urval av papperMed PIXMA PRO-100 kan du helt fritt välja det papper som passar bäst för din utskrift. Du kan skriva ut på äkta Canon-papper; glättat och halvglättat papper, papper med lyster och matta papper och även många populära foto- och Fine Art-papper från välkända företag som Hahnemühle, Ilford och Canson.Slipp extra kablar med trådlös anslutninEn trådlös skrivare har många fördelar. Dels kan du placera skrivaren precis vart du vill inom ditt trådlösa nätverk men också kan alla datorer som är anslutna i samma nätverk komma åt skrivaren. På så sätt slipper man krångla med sladdar och placera skrivaren på ett klumpigt ställe bara för att ansluta den med en kabel.Skriv ut från din Apple EnhetMed hjälp av AirPrint kan du göra utskrifter i full kvalite utan några extra drivrutiner, allt du behöver är en enhet med iOS (mobil, iPod touch, iPad) eller OS X (MacBook, iMac etc.). Perfekt när du är på springade fot och behöver ha något utskrivet utan att starta datorn.  Bläckstråleskrivare 5 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Skrivare & Scanner
  3. Bläckstråleskrivare