Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kostnadseffektiv all-in-one-skrivare med A3-format

HP Officejet 7510

  Art.nr: 229283
  • Upp till 15 sidor/min
  • Ethernet / Wifi
  • USB-port med direktutskrift
  • Dublex-scanning
  • Pappersformat upp till A3+

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP Officejet 7510 är en multifunktionsskrivare för både hemmabruk och kontor på både små och stora företag. Skriv ut, scanna och kopiera i storlekar upp till A3-format i laserkvalitet. Enkel användning med pekskärm och många smarta funktioner gör Officejet 7510 till en kostnadseffektiv skrivare för praktiskt taget alla affärsbehov.

Anslut hela kontoret

Låt hela kontoret få tillgång till skrivaren via de olika anslutningsmöjligheterna. Officejet 750 kan anslutas till företagets nätverk både trådlöst eller via Ethernet-kabel. Låt dina anställda skanna till USB-enhet, dator eller e-post och det är även möjligt att faxa till dator för snabb och enkel åtkomst.
Via USB-porten på framsidan kan man göra direktutskrift utan dator.

Snabbt och enkelt

Det ska vara enkelt att skriva ut och använda en skrivare. OfficeJet 7510 har en 2,65-tums LCD-display med pekfunktion som gör det enkelt att navigera i menyerna och skriva ut. Via menyn i skrivaren kommer du åt inbyggda tidsbesparande affärsappar som gör det vardagliga arbetet enklare.
Med OfficeJet 7510 kan du skapa professionella marginalfria flygblad, broschyrer med mera - direkt från ditt kontor utan att behöva vända dig till ett tryckeri! Du kan skriva ut svart text i laserkvalitet med hastigheter upp till 15 sidor per minut (A4), och färgutskrifter (A4) i upp till 8 sidor/min.

Spara tid, pengar och papper!

Officejet 7510 har försetts med flera smarta och kostnadseffektiva funktioner. Bland annat använder den fyra separata bläckpatroner. Det innebär att du aldrig behöver slänga användbart bläck, utan byter endast den patron som är slut.
Spara papper med dubbelsidig utskrift (manuell). Tack vare den digitala faxfunktionen kan du visa och lagra fax elektroniskt och med duplex-scanning kan du scanna dubbelsidiga dokument på en enda sida.
Med schemaläggning kan skrivaren slås på och stängas av när den inte behövs och på så sätt minska energiförbrukningen med upp till 40%. Till exempel kan den automatiskt starta vid klockan åtta och stängas av klockan fem på eftermiddagen på vardagar och vara helt avstängd under helgerna.

3 års förlängd garanti

Om du registrerar din nya HP-skrivare inom 60 dagar efter köp får du förlängd garanti upp till tre år. Läs mer och registrera dig på HP.com.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

HP HP Officejet 7510 G3J47A#A80 HP Officejet 7510 är en multifunktionsskrivare för både hemmabruk och kontor på både små och stora företag. Skriv ut, scanna och kopiera i storlekar upp till A3-format i laserkvalitet. Enkel användning med pekskärm och många smarta funktioner gör Officejet 7510 till en kostnadseffektiv skrivare för praktiskt taget alla affärsbehov. Anslut hela kontoret Låt hela kontoret få tillgång till skrivaren via de olika anslutningsmöjligheterna. Officejet 750 kan anslutas till företagets nätverk både trådlöst eller via Ethernet-kabel. Låt dina anställda skanna till USB-enhet, dator eller e-post och det är även möjligt att faxa till dator för snabb och enkel åtkomst.Via USB-porten på framsidan kan man göra direktutskrift utan dator. Snabbt och enkelt Det ska vara enkelt att skriva ut och använda en skrivare. OfficeJet 7510 har en 2,65-tums LCD-display med pekfunktion som gör det enkelt att navigera i menyerna och skriva ut. Via menyn i skrivaren kommer du åt inbyggda tidsbesparande affärsappar som gör det vardagliga arbetet enklare.Med OfficeJet 7510 kan du skapa professionella marginalfria flygblad, broschyrer med mera - direkt från ditt kontor utan att behöva vända dig till ett tryckeri! Du kan skriva ut svart text i laserkvalitet med hastigheter upp till 15 sidor per minut (A4), och färgutskrifter (A4) i upp till 8 sidor/min. Spara tid, pengar och papper! Officejet 7510 har försetts med flera smarta och kostnadseffektiva funktioner. Bland annat använder den fyra separata bläckpatroner. Det innebär att du aldrig behöver slänga användbart bläck, utan byter endast den patron som är slut.Spara papper med dubbelsidig utskrift (manuell). Tack vare den digitala faxfunktionen kan du visa och lagra fax elektroniskt och med duplex-scanning kan du scanna dubbelsidiga dokument på en enda sida.Med schemaläggning kan skrivaren slås på och stängas av när den inte behövs och på så sätt minska energiförbrukningen med upp till 40%. Till exempel kan den automatiskt starta vid klockan åtta och stängas av klockan fem på eftermiddagen på vardagar och vara helt avstängd under helgerna. 3 års förlängd garanti Om du registrerar din nya HP-skrivare inom 60 dagar efter köp får du förlängd garanti upp till tre år. Läs mer och registrera dig på HP.com. Bläckstråleskrivare 4 5 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Skrivare & Scanner
  3. Bläckstråleskrivare