Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Professionell fotoskrivare med 8 bläckpatroner!

Canon Pixma Pro 100

  Art.nr: 179118
 • Upp till 4 800 dpi utskriftsupplösning
 • 8 separata bläckpatroner
 • Trådlös anslutning
 • Kompakt design
 • Klarar upp till A3+

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Skrivarenissen 2015-05-24

  Skrivare för den kräsne

  En utmärkt skrivare som ger professionella utskrifter. Kan vara lite bökig att installera samt göra anpassade inställningar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. 6227B009
Lanseringsår 2012
Skrivartyp Bläckstråle, A3
Display Nej
Huvudfunktioner
Färgutskrift Ja
Scanner Nej
Automatisk dubbelsidig utskrift Nej
Fax Nej
Anslutningar
USB anslutning Ja
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Ja
Trådlös nätverksanslutning (WiFi) Ja
Patroner/Toner
Antal patroner/toner 8st
Kapacitet patroner/toner Standard
Startpatron/toner Ja, full
Prestanda
Max utskriftshastighet sv/vit Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Max utskriftshastighet färg Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Max utskriftskvalitet i sv/vit 4800 x 2400 dpi
Max utskriftskvalitet färg 4800 x 2400 dpi
Max scannerupplösning Ej scanner
Tid tills första utskrift Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Pappershantering
Största pappersstorlek A3+
Max papperstjocklek/vikt A4 300 g/m²
Max kapacitet pappersmagasin 150ark
Antal pappersmagasin 1st
Max pappersstorlek för magasin A3+
Största pappersstorlek (scanner) Ej scanner
Medföljer
Tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Programvara PrintStudioPro¹, My Image Garden med Full HD-filmutskrift och Quick Menu
Bruksanvisning Ja
Skrivarkabel (USB) Nej
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 1 år
Typ av tillverkargaranti Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Tillverkarsupport Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 689,0 mm
Höjd 215,0 mm
Djup 385,0 mm
Vikt 20,0 kg
Övrigt
Operativsystem som stöds Windows 7 (32- och 64-bitars), Windows Vista SP1, SP2 (32- och 64-bitars), Windows XP SP3 (32-bitars), Mac OS X 10.5.8 - 10.8
Miljömärkning ENERGY STAR® qualified all-in-one
Webutskrift Nej
Post script Nej
Internminne Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudnivå 34 dB
Minneskortläsare Nej
Maila skrivaren (e-post) Nej
Skrivarspråk Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Professionell fotoskrivare med 8 bläckpatroner!

Den här ultrakompakta och snygga skrivaren ger högkvalitativa utskrifter av foton och dokument i storlekar upp till A3+. Den ger enastående professionella utskrifter i färg och svartvitt, har mångsidigt stöd för utskriftsmaterial och förbättrade anslutningsmöjligheter.

Kvalité och snabb utskrift

PIXMA PRO-10 har ett skrivhuvud med FINE-teknik och droppvolym på 3 pl, som ger en utskriftsupplösning på upp till 4 800 dpi och detaljrika, kornfria foton. Du kan skriva ut en A3+-färgbild av gallerikvalitet med kanter eller en svartvit bild på mindre än fyra minuter.

My Image Garden

Till skrivaren får du med en komplett programvara som ger dig den fullständiga PIXMA-upplevelsen, med funktioner för att organisera och skriva ut foton, scanna och använda onlinetjänster. Programvaran letar snabbt upp alla foton som du har lagrat på datorn och låter dig använda dem för att skapa nya, snygga bilder för utskrift.

Smidigt arbetsflöde

Du kan enkelt skriva ut professionella foton med tillägget Print Studio Pro som kan användas med de flesta digitalfotoprogram, inklusive Adobe Lightroom, Adobe Photoshop och Canon Digital Photo Professional. Canons nya PRO-läge (färgprofil för skrivardrivrutin) kontrollerar att de utskrivna färgerna matchar de som visas på skärmen med precision.

Stort urval av papper

Med PIXMA PRO-100 kan du helt fritt välja det papper som passar bäst för din utskrift. Du kan skriva ut på äkta Canon-papper; glättat och halvglättat papper, papper med lyster och matta papper och även många populära foto- och Fine Art-papper från välkända företag som Hahnemühle, Ilford och Canson.

Slipp extra kablar med trådlös anslutnin

En trådlös skrivare har många fördelar. Dels kan du placera skrivaren precis vart du vill inom ditt trådlösa nätverk men också kan alla datorer som är anslutna i samma nätverk komma åt skrivaren. På så sätt slipper man krångla med sladdar och placera skrivaren på ett klumpigt ställe bara för att ansluta den med en kabel.

Skriv ut från din Apple Enhet

Med hjälp av AirPrint kan du göra utskrifter i full kvalite utan några extra drivrutiner, allt du behöver är en enhet med iOS (mobil, iPod touch, iPad) eller OS X (MacBook, iMac etc.). Perfekt när du är på springade fot och behöver ha något utskrivet utan att starta datorn.

 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Canon CLI-42
(0 st)

179:-

Canon CLI-42
(0 st)

179:-

Canon Canon Pixma Pro 100 6228B009 Professionell fotoskrivare med 8 bläckpatroner!Den här ultrakompakta och snygga skrivaren ger högkvalitativa utskrifter av foton och dokument i storlekar upp till A3+. Den ger enastående professionella utskrifter i färg och svartvitt, har mångsidigt stöd för utskriftsmaterial och förbättrade anslutningsmöjligheter.Kvalité och snabb utskriftPIXMA PRO-10 har ett skrivhuvud med FINE-teknik och droppvolym på 3 pl, som ger en utskriftsupplösning på upp till 4 800 dpi och detaljrika, kornfria foton. Du kan skriva ut en A3+-färgbild av gallerikvalitet med kanter eller en svartvit bild på mindre än fyra minuter.My Image GardenTill skrivaren får du med en komplett programvara som ger dig den fullständiga PIXMA-upplevelsen, med funktioner för att organisera och skriva ut foton, scanna och använda onlinetjänster. Programvaran letar snabbt upp alla foton som du har lagrat på datorn och låter dig använda dem för att skapa nya, snygga bilder för utskrift.Smidigt arbetsflödeDu kan enkelt skriva ut professionella foton med tillägget Print Studio Pro som kan användas med de flesta digitalfotoprogram, inklusive Adobe Lightroom, Adobe Photoshop och Canon Digital Photo Professional. Canons nya PRO-läge (färgprofil för skrivardrivrutin) kontrollerar att de utskrivna färgerna matchar de som visas på skärmen med precision.Stort urval av papperMed PIXMA PRO-100 kan du helt fritt välja det papper som passar bäst för din utskrift. Du kan skriva ut på äkta Canon-papper; glättat och halvglättat papper, papper med lyster och matta papper och även många populära foto- och Fine Art-papper från välkända företag som Hahnemühle, Ilford och Canson.Slipp extra kablar med trådlös anslutninEn trådlös skrivare har många fördelar. Dels kan du placera skrivaren precis vart du vill inom ditt trådlösa nätverk men också kan alla datorer som är anslutna i samma nätverk komma åt skrivaren. På så sätt slipper man krångla med sladdar och placera skrivaren på ett klumpigt ställe bara för att ansluta den med en kabel.Skriv ut från din Apple EnhetMed hjälp av AirPrint kan du göra utskrifter i full kvalite utan några extra drivrutiner, allt du behöver är en enhet med iOS (mobil, iPod touch, iPad) eller OS X (MacBook, iMac etc.). Perfekt när du är på springade fot och behöver ha något utskrivet utan att starta datorn.  Bläckstråle 5 1 3990 SEK 3990 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Skrivare & Scanner
 3. Bläckstråle