Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Skrivarpapper av hög kvalitet A4!

Image Digicolor Image Digicolor 120g A4

  Art.nr: 178707
Image Digicolor skrivarpapper för laserskrivare är är ett exklusivt papper som kan lämpar sig för utrskrifter som broschyrer, kataloger, nyhetsbrev, kalendrar, gratulationskort, inbjudningar, menyer m.m.120 gram. A4. 250-pack.

Recensioner

Snittbetyg
(1 st)

 • Magnisa 2013-12-05

  Bägge sidor

  Ett mycket bra papper när man skall skriva ut färg på båda sidorna. Vår Samsung CLX-6260 FR fungerar fantastiskt bra med detta papper. Vi rekommenderar detta papper och önskar bara att det kan levereras snabbare när vi beställer mera.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Image DigiColor är papperet som älskar färg. Med en vithet som ger färgerna liv och förhöjer grafiska uttryck.

Image Digicolor skrivarpapper för laserskrivare är är ett exklusivt papper som kan lämpar sig för utrskrifter som broschyrer, kataloger, nyhetsbrev, kalendrar, gratulationskort, inbjudningar, menyer mm. 120 gram. A4. 250-pack.

Image DigiColors tryckyta garanterar perfekt överföring och vidhäftning av toner. Det här papperet är särskilt anpassat för höghastighetstryck i laser. Det lämpar sig även för lackning, prägling, falsning och stansning.

Image Digicolor Image Digicolor Image Digicolor 120g A4 Image DigiColor är papperet som älskar färg. Med en vithet som ger färgerna liv och förhöjer grafiska uttryck.Image Digicolor skrivarpapper för laserskrivare är är ett exklusivt papper som kan lämpar sig för utrskrifter som broschyrer, kataloger, nyhetsbrev, kalendrar, gratulationskort, inbjudningar, menyer mm. 120 gram. A4. 250-pack.Image DigiColors tryckyta garanterar perfekt överföring och vidhäftning av toner. Det här papperet är särskilt anpassat för höghastighetstryck i laser. Det lämpar sig även för lackning, prägling, falsning och stansning. Papper 4 1 149,0000 new InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Skrivare & Scanner
 3. Papper