Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Skrivarpapper av hög kvalitet A4!

Image Digicolor Image Digicolor 90g A4

  Art.nr: 178705
Image Digicolor skrivarpapper för laserskrivare är är ett exklusivt papper som kan lämpar sig för utrskrifter som broschyrer, kataloger, nyhetsbrev, kalendrar, gratulationskort, inbjudningar, menyer m.m.90 gram. A4. 500-pack.

Recensioner

Snittbetyg
(1 st)

 • Tally 2013-05-21

  Problemfritt standardpapper

  Vi har problemfritt provkört 2500 st Image Digicolor Image Digicolor 90g A4 i en dubbelsidig färgskrivare (HP Color Laserjet CP3525DN) med helt ok resultat och är nöjda med det som ett standardpapper.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Image DigiColor är papperet som älskar färg. Med en vithet som ger färgerna liv och förhöjer grafiska uttryck.

Image Digicolor skrivarpapper för laserskrivare är är ett exklusivt papper som kan lämpar sig för utrskrifter som broschyrer, kataloger, nyhetsbrev, kalendrar, gratulationskort, inbjudningar, menyer mm. 90 gram. A4. 500-pack.

Image DigiColors tryckyta garanterar perfekt överföring och vidhäftning av toner. Det här papperet är särskilt anpassat för höghastighetstryck i laser. Det lämpar sig även för lackning, prägling, falsning och stansning.

Image Digicolor Image Digicolor Image Digicolor 90g A4 Image DigiColor är papperet som älskar färg. Med en vithet som ger färgerna liv och förhöjer grafiska uttryck.Image Digicolor skrivarpapper för laserskrivare är är ett exklusivt papper som kan lämpar sig för utrskrifter som broschyrer, kataloger, nyhetsbrev, kalendrar, gratulationskort, inbjudningar, menyer mm. 90 gram. A4. 500-pack.Image DigiColors tryckyta garanterar perfekt överföring och vidhäftning av toner. Det här papperet är särskilt anpassat för höghastighetstryck i laser. Det lämpar sig även för lackning, prägling, falsning och stansning. Papper 4 1 99 new InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Skrivare & Scanner
 3. Papper