Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Ohålat skrivarpapper av hög kvalitet

Image Digicolor Image Digicolor 90g A4

  Art.nr: 178705
 • 500 st
 • A4
 • 90 g
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Tally 2013-05-21
  Topp 1000 skribent

  Problemfritt standardpapper

  Vi har problemfritt provkört 2500 st Image Digicolor Image Digicolor 90g A4 i en dubbelsidig färgskrivare (HP Color Laserjet CP3525DN) med helt ok resultat och är nöjda med det som ett standardpapper.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Image Digicolor skrivarpapper för laserskrivare är ett exklusivt papper som lämpar sig för utskrifter som broschyrer, kataloger, nyhetsbrev, kalendrar, gratulationskort, inbjudningar, menyer m.m. Image DigiColor är papperet som älskar färg. Med en vithet som ger färgerna liv och förhöjer grafiska uttryck.

90 gram. A4. 500-pack.

Image DigiColors tryckyta garanterar perfekt överföring och vidhäftning av toner. Det här papperet är särskilt anpassat för höghastighetstryck i laser. Det lämpar sig även för lackning, prägling, falsning och stansning.

Image Digicolor Image Digicolor Image Digicolor 90g A4 1074765 Image Digicolor skrivarpapper för laserskrivare är ett exklusivt papper som lämpar sig för utskrifter som broschyrer, kataloger, nyhetsbrev, kalendrar, gratulationskort, inbjudningar, menyer m.m. Image DigiColor är papperet som älskar färg. Med en vithet som ger färgerna liv och förhöjer grafiska uttryck.90 gram. A4. 500-pack.Image DigiColors tryckyta garanterar perfekt överföring och vidhäftning av toner. Det här papperet är särskilt anpassat för höghastighetstryck i laser. Det lämpar sig även för lackning, prägling, falsning och stansning. Papper 4 1 99 SEK 99 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Skrivare & Scanner
 3. Papper