Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Playstation 4 - Det kraftfullaste systemet

Sony PlayStation 4 UK

  Art.nr: 197979
Engelsk utgåva

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • PersiskaPrinsen 2014-06-10
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Just nu är det samma på alla konsoler men du kan väldigt enkelt uppgradera själv med en 1tb disk utan att bryta din garanti. Om du menade storleken på hårdisken. Samt att konsolen har 8 gb GDDR5 ram och det är samma på alla enheter välden över. Mvh Krew

   krew 2014-07-01

Produktbeskrivning

Sony PlayStation 4

PS4 sätter spelarna i första rummet med ett grymt utbud lanseringsspel och över 180 nya spel under utveckling. Spela högklassiga storspel och nyskapande indiespel på PS4 – systemet som inspirerats av utvecklarna och är fokuserat på spelarna.

Det kraftfullaste systemet

Det har aldrig funnits ett så avancerat spelsystem som PlayStation®4. Sanslös grafikprestanda, oöverträffade mängder anpassat minne och processorer med 10 gånger kraften i PlayStation®3 – allt detta har gett spelbranschens bästa innovatörer fritt spelrum att skapa större, häftigare och mer uppslukande spelupplevelser. Och de är fler än du kan föreställa dig.

Smartare spel

Automatiska uppdateringar i bakgrunden - Systemprogramvara och spel uppdateras i bakgrunden, så att PS4-systemet är redo för spel när du är det.

Spela när du laddar ned - Köp ett spel från PlayStation Store och spela det medan det laddas ned till din PS4.

Anpassat innehåll - PS4-systemet lär sig hur du spelar och sammanställer automatiskt material som du använder oftast.

Spela begagnade spel - Du kan byta in PS4-spel, sälja dem eller låna ut dem till kompisar – eller helt enkelt behålla dem för alltid. Valet är ditt.

DUALSHOCK 4

Den nya trådlösa DUALSHOCK 4-handkontrollen, ger dig full kontroll och intuitivt spelande. Den har en SHARE-knapp som gör att du lätt kan dela med dig av dina bästa spelögonblick. Dessutom har den en ny styrplatta, en lampskena i färg och den snyggaste designen någonsin.

 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Sony PS4 Camera
(6 st)
 • Spela spel med kameran
 • Bild-i-bild-funktion
 • Videokonversationer med dina vänner

549:-

Titta även på

Sony PS4 Camera
(6 st)

549:-

Sony Sony PlayStation 4 UK Sony PlayStation 4 PS4 sätter spelarna i första rummet med ett grymt utbud lanseringsspel och över 180 nya spel under utveckling. Spela högklassiga storspel och nyskapande indiespel på PS4 – systemet som inspirerats av utvecklarna och är fokuserat på spelarna. Det kraftfullaste systemet Det har aldrig funnits ett så avancerat spelsystem som PlayStation®4. Sanslös grafikprestanda, oöverträffade mängder anpassat minne och processorer med 10 gånger kraften i PlayStation®3 – allt detta har gett spelbranschens bästa innovatörer fritt spelrum att skapa större, häftigare och mer uppslukande spelupplevelser. Och de är fler än du kan föreställa dig. Smartare spel Automatiska uppdateringar i bakgrunden - Systemprogramvara och spel uppdateras i bakgrunden, så att PS4-systemet är redo för spel när du är det. Spela när du laddar ned - Köp ett spel från PlayStation Store och spela det medan det laddas ned till din PS4. Anpassat innehåll - PS4-systemet lär sig hur du spelar och sammanställer automatiskt material som du använder oftast. Spela begagnade spel - Du kan byta in PS4-spel, sälja dem eller låna ut dem till kompisar – eller helt enkelt behålla dem för alltid. Valet är ditt. DUALSHOCK 4 Den nya trådlösa DUALSHOCK 4-handkontrollen, ger dig full kontroll och intuitivt spelande. Den har en SHARE-knapp som gör att du lätt kan dela med dig av dina bästa spelögonblick. Dessutom har den en ny styrplatta, en lampskena i färg och den snyggaste designen någonsin.   Spel & Konsol 3690 SEK 3690 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Spel & Konsol