Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

The Last Guardian

PS4 Last Guardian

  Art.nr: 235224
  • Äventyr
  • 1 Spelare
  • PEGI 12

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Från Japan Studio kommer en oförglömlig berättelse om kamratskap, tillit och ett fantastiskt äventyr i ett märkligt och främmande land.

När en ung pojke möter en enorm, märklig varelse vid namn Trico, knyts ett starkt band mellan de två vännerna som kommer att hjälpa dem att överleva bland de vittrande ruiner och ondskefulla faror som omger dem.

Genom att arbeta tillsammans måste det udda paret kommunicera med varande för att ta sig förbi till synes omöjliga hinder och avslöja sanningen bakom den vackra fantasyvärld de lever i. Följ med på en fängslande och känsloladdad resa där vänskap är ett måste för att överleva.

PS4 PS4 Last Guardian 1004555 Från Japan Studio kommer en oförglömlig berättelse om kamratskap, tillit och ett fantastiskt äventyr i ett märkligt och främmande land. När en ung pojke möter en enorm, märklig varelse vid namn Trico, knyts ett starkt band mellan de två vännerna som kommer att hjälpa dem att överleva bland de vittrande ruiner och ondskefulla faror som omger dem. Genom att arbeta tillsammans måste det udda paret kommunicera med varande för att ta sig förbi till synes omöjliga hinder och avslöja sanningen bakom den vackra fantasyvärld de lever i. Följ med på en fängslande och känsloladdad resa där vänskap är ett måste för att överleva. Spel 349 SEK 349 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Spel & Konsol
  3. Spel