Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
  • Rollspel
  • 1 Spelare
  • PEGI 18
  • PlayStation 4 Pro Enhanced

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ta upp ditt svärd och res till Japans bloddränkta Sengoku-period, en era som härjas av krigande stater och mörka, ondsinta krafter, och hugg dig fram genom landet som den mästarlösa samurajen William.

Använd svärd, yxor, spjut och till och med krigshammare mot mänskliga och demoniska fiender i brutal närstrid. Uthärda de farliga mötena och lär dig av dina misstag: du kommer att vakna upp efter varje död, med större beslutsamhet att övervinna dina motståndare.

Inspirerat av Ninja Gaiden- och Dark Souls-serierna bjuder Nioh in dig att samla en äkta samurajs återhämtningsförmåga, färdigheter och tålamod att övervinna även de dödligaste av fiender och modet att stirra döden i vitögat.

PlayStation 4 Pro Enhanced

Nioh är optimerat för att utnyttja kraften i PlayStation 4 Pro. Njut av detta äventyr i 4K upplösning. (Kräver PlayStation 4 Pro och en TV med 4K-stöd)

PS4 PS4 Nioh 1025255 Ta upp ditt svärd och res till Japans bloddränkta Sengoku-period, en era som härjas av krigande stater och mörka, ondsinta krafter, och hugg dig fram genom landet som den mästarlösa samurajen William. Använd svärd, yxor, spjut och till och med krigshammare mot mänskliga och demoniska fiender i brutal närstrid. Uthärda de farliga mötena och lär dig av dina misstag: du kommer att vakna upp efter varje död, med större beslutsamhet att övervinna dina motståndare. Inspirerat av Ninja Gaiden- och Dark Souls-serierna bjuder Nioh in dig att samla en äkta samurajs återhämtningsförmåga, färdigheter och tålamod att övervinna även de dödligaste av fiender och modet att stirra döden i vitögat. PlayStation 4 Pro Enhanced Nioh är optimerat för att utnyttja kraften i PlayStation 4 Pro. Njut av detta äventyr i 4K upplösning. (Kräver PlayStation 4 Pro och en TV med 4K-stöd) Spel 578 SEK 578 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Spel & Konsol
  3. Spel