Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Xbox One S 1 TB inklusive Forza Horizon 3 med Hot Wheels

Microsoft One S 1TB Forza 3 + Hotwheels

  Art.nr: 247832
  • 1 TB hårddisk
  • UHD 4K Blu-ray-spelare
  • Forza Horizon 3 + Hotwheels DLC
  • 1 handkontroll

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Xbox One S Forza Horizon 3 + Hot Wheels bundle (1 TB). Kartongen innehåller en digital nedladdning av spelet Forza Horizon 3 + Hot Wheels för Xbox One och Windows 10 PC. Du ansvarar över Horizon-festivalen I Forza Horizon 3, där du kan bestämma allting. Du kan anställa (och sparka) dina vänner, uppleva Australien i någon av de 350 av världens bästa bilar. Se 4K filmer i Blu-ray™ och streama Netflix I fantastisk 4K Ultra HD. 

Upplev rikare och djupare färger i spel och video med HDR. Spela gamla spelafavoriter från Xbox 360* i ett ständigt växande utbud med hjälp av bakåtkompabiliteten. Med några av de bästa spelen i Xbox historia, och över 100 exklusiva titlar, har det aldrig funnits en bättre tid att spela på Xbox One.

Forza Horizon 3

Du är ansvarig för Horizon-festivalen. Anpassa allt, anställ och avskeda dina kompisar och utforska Australien i över 350 av världens mest otroliga bilar. Gör ditt Horizon till det ultimata firandet av bilar, musik och frihet på den öppna vägen. Hur du gör verklighet av det är upp till dig.

Hot Wheels

I detta paket får du med expansionen Hot Wheels där du kör häftiga spejsade bilar på otroliga banor som innehåller både loopar och hisnande höjder. Perfekt spel att lira med vänner.

Microsoft Microsoft One S 1TB Forza 3 + Hotwheels 234-00271 Xbox One S Forza Horizon 3 + Hot Wheels bundle (1 TB). Kartongen innehåller en digital nedladdning av spelet Forza Horizon 3 + Hot Wheels för Xbox One och Windows 10 PC. Du ansvarar över Horizon-festivalen I Forza Horizon 3, där du kan bestämma allting. Du kan anställa (och sparka) dina vänner, uppleva Australien i någon av de 350 av världens bästa bilar. Se 4K filmer i Blu-ray™ och streama Netflix I fantastisk 4K Ultra HD.  Upplev rikare och djupare färger i spel och video med HDR. Spela gamla spelafavoriter från Xbox 360* i ett ständigt växande utbud med hjälp av bakåtkompabiliteten. Med några av de bästa spelen i Xbox historia, och över 100 exklusiva titlar, har det aldrig funnits en bättre tid att spela på Xbox One. Forza Horizon 3 Du är ansvarig för Horizon-festivalen. Anpassa allt, anställ och avskeda dina kompisar och utforska Australien i över 350 av världens mest otroliga bilar. Gör ditt Horizon till det ultimata firandet av bilar, musik och frihet på den öppna vägen. Hur du gör verklighet av det är upp till dig. Hot Wheels I detta paket får du med expansionen Hot Wheels där du kör häftiga spejsade bilar på otroliga banor som innehåller både loopar och hisnande höjder. Perfekt spel att lira med vänner. Konsol 1 1 2990 SEK 2990 NewCondition PreOrder
  1. Gaming
  2. Spel & konsol
  3. Xbox
  4. Konsol