Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Nintendo Switch - stationär konsol i mobilt format

Nintendo Switch

  Art.nr: 239228
  • Joy-Con kontroll
  • NVIDIA Tegra-processor
  • Tre olika spellägen

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Nu kan du spela dina favoritspel på bästa sätt var du vill och när du vill. Det speciella med Nintendo Switch är att den både är en spelkonsol som du kan använda hemma till din TV och en bärbar spelkonsol du kan ta med överallt.

Nintendo Switch drivs av en upphottad version av NVIDIA's Tegra-processor som är baserad på samma arkitektur som dess GeForce-grafikkort.

En annan unik del och nyhet är handkontrollerna som kallas Joy-Con. Dessa sitter på var sida av Nintendo Switch. Kontrollerna gör att ni kan spela flera samtidigt och de är lätta att ta av och sätta tillbaka. Utöver handkontrollerna kommer det också finnas Nintendo Switch Pro Controller som en alternativ handkontroll.

Informationsbilden nedan ger dig en liten inblick i Nintendo's samarbetspartners när det kommer till content för Nintendo Switch.

Titta även på

(6 st)
  • 6,2-tum Pekskärm
  • Joy-Con handkontroll
  • NVIDIA Tegra-processor

3 585:-

Nintendo Nintendo Switch 210001 Nu kan du spela dina favoritspel på bästa sätt var du vill och när du vill. Det speciella med Nintendo Switch är att den både är en spelkonsol som du kan använda hemma till din TV och en bärbar spelkonsol du kan ta med överallt. Nintendo Switch drivs av en upphottad version av NVIDIA's Tegra-processor som är baserad på samma arkitektur som dess GeForce-grafikkort. En annan unik del och nyhet är handkontrollerna som kallas Joy-Con. Dessa sitter på var sida av Nintendo Switch. Kontrollerna gör att ni kan spela flera samtidigt och de är lätta att ta av och sätta tillbaka. Utöver handkontrollerna kommer det också finnas Nintendo Switch Pro Controller som en alternativ handkontroll. Informationsbilden nedan ger dig en liten inblick i Nintendo's samarbetspartners när det kommer till content för Nintendo Switch. Spelkonsol 4,7 11 3890 SEK 3890 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Spel & Konsol
  3. Spelkonsol