Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

PlayStation 4 Pro 1 TB med Call of Duty World War II

Sony PlayStation 4 PRO 1TB CoD

  Art.nr: 248036
 • Kraftfullare än någonsin
 • 4K och HDR-färger
 • DualShock 4 handkontroll
 • 1 TB hårddisk
 • Call of Duty World War II

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Playstation Pro 4 1 TB

Playstation 4 Pro innehåller många nyheter för att höja din spelupplevelse, bland annat 4K-stöd, 1 TB hårddisk samt en ny grafikprocessor som klarar 4,20 TFLOPS jämför med vanliga PS4 vars grafikprocessor ligger på 1,84 TFLOPS, det är alltså snabbare grafik i nya PS4 Pro än tidigare varianter.

 • Kraftigare grafikkrets gör det möjligt att spela PS4-spel i 4K-upplösning och ger en jämnare bilduppdatering. (för 4K upplösning krävs en 4K-UHD TV.)
 • Den nya grafikprocessorn klarar upp till 4,20 TFLOPS jämfört med 1,84 TFLOPS på en vanligt PS4.
 • Stöd för HDR-färger som ger en bredare och mer naturlig färgskala.
 • 1st DualShock 4-handkontroll ingår

Playstation 4 Pro är fullspäckad med ledande teknik som levererar den snabbaste, vassaste och mest responsiva spelupplevelsen hittils. Med den nya grafikprocessorn ges du en intensiv grafik och verklighetstrogna detaljer.

Tack vare 4K-stödet får PS4-spelen en otrolig visuell skärpa och den ger en helt otrolig detaljrikedom. Detta blir möjligt på grund av samarbetet mellan 4K och HDR-färger. 

Call of Duty: World War II

Call of Duty: WWII tar franchisen tillbaka till sina rötter i en djärv filmupplevelse som fångar soldaternas oförglömliga hjältemod som kämpade tillsammans i ett krig som förändrat världen för alltid. Activisions gripande nya titel är en ärlig skildring av andra världskriget ur perspektivet av den berömda 1: a infanteritidivisionen, med en ensemble av globala och olika karaktärer. Genom fantastiska bilder och intensivt ljud stormar spelarna Normandies stränder på D-Day, marscherar över Frankrike för att befria Paris och i sista hand driva fram i Tyskland i några av världens mest monumentala strider.

Call of Duty: WWII fokuserar på en grupps handlingar från 1944 till 1945, men kommer också att beröra händelser från 1940 till 1944 för att hjälpa upplevelsen för berättelsen och skapa karaktärerna. Det äger rum i det europeiska universumet av konflikt, i en tid då de allierade styrkorna äntligen började samla styrka på sin marsch till Tyskland.

I paketet

 • PlayStation 4 Pro konsol
 • 1st DualShock 4 handkontroll
 • Call of Duty World War II
 • Headset
 • HDMI-kabel
 • USB-kabel för laddning av handkontroll
 • Nätsladd
 • Snabbstartsguide
Sony Sony PlayStation 4 PRO 1TB CoD PlayStation 4 PRO 1TB CoD Playstation Pro 4 1 TB Playstation 4 Pro innehåller många nyheter för att höja din spelupplevelse, bland annat 4K-stöd, 1 TB hårddisk samt en ny grafikprocessor som klarar 4,20 TFLOPS jämför med vanliga PS4 vars grafikprocessor ligger på 1,84 TFLOPS, det är alltså snabbare grafik i nya PS4 Pro än tidigare varianter. Kraftigare grafikkrets gör det möjligt att spela PS4-spel i 4K-upplösning och ger en jämnare bilduppdatering. (för 4K upplösning krävs en 4K-UHD TV.)Den nya grafikprocessorn klarar upp till 4,20 TFLOPS jämfört med 1,84 TFLOPS på en vanligt PS4.Stöd för HDR-färger som ger en bredare och mer naturlig färgskala.1st DualShock 4-handkontroll ingår Playstation 4 Pro är fullspäckad med ledande teknik som levererar den snabbaste, vassaste och mest responsiva spelupplevelsen hittils. Med den nya grafikprocessorn ges du en intensiv grafik och verklighetstrogna detaljer. Tack vare 4K-stödet får PS4-spelen en otrolig visuell skärpa och den ger en helt otrolig detaljrikedom. Detta blir möjligt på grund av samarbetet mellan 4K och HDR-färger.  Call of Duty: World War II Call of Duty: WWII tar franchisen tillbaka till sina rötter i en djärv filmupplevelse som fångar soldaternas oförglömliga hjältemod som kämpade tillsammans i ett krig som förändrat världen för alltid. Activisions gripande nya titel är en ärlig skildring av andra världskriget ur perspektivet av den berömda 1: a infanteritidivisionen, med en ensemble av globala och olika karaktärer. Genom fantastiska bilder och intensivt ljud stormar spelarna Normandies stränder på D-Day, marscherar över Frankrike för att befria Paris och i sista hand driva fram i Tyskland i några av världens mest monumentala strider. Call of Duty: WWII fokuserar på en grupps handlingar från 1944 till 1945, men kommer också att beröra händelser från 1940 till 1944 för att hjälpa upplevelsen för berättelsen och skapa karaktärerna. Det äger rum i det europeiska universumet av konflikt, i en tid då de allierade styrkorna äntligen började samla styrka på sin marsch till Tyskland. I paketet PlayStation 4 Pro konsol1st DualShock 4 handkontrollCall of Duty World War IIHeadsetHDMI-kabelUSB-kabel för laddning av handkontrollNätsladdSnabbstartsguide Spelkonsol 4690 SEK 4690 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Spel & Konsol
 3. Spelkonsol