Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stationär speldator i konsolformat med GTX1060-grafik och 512 GB SSD

ASUS M80CJ-OCULUS-NR009T

  Art.nr: 243461
  • Intel® Core™ i5-7300HQ
  • 8 GB RAM / 512 GB SSD
  • NVIDIA GeForce GTX 1060 3 GB
  • Ultrakompakt 5 liters formfaktor
  • 4x USB 3.0 / 2x USB 2.0 / 2x HDMI

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS VivoPC X är en snygg och elegant dator som är utformad för omslutande underhållning i Virtual Reality. Den drivs av en 7:e generationens Intel® Core™ i5-processor och NVIDIA® GeForce® GTX 1060 grafik vilket levererar den prestanda du behöver och är fullt kompatibel med de senaste VR-headseten. Det kompakta 5L chassit tar minimal plats så att du kan lägga den under bordet eller bredvid din TV.

ASUS datorer har de senaste komponenterna och genomgår hårda tester för att säkerställa att du kommer att få uppleva det bästa av vad VR-världen har att erbjuda. Från grafikkort, processorer, minne och lagringsutrymme har ASUS datorer integrerad spjutspetsteknik för att leverera en smidig VR-upplevelse. VivoPC X är inte bara för VR-spel utan den är även utformad för ett brett spektrum av VR-baserad underhållning. Ta en virtuell rundtur på platser du aldrig varit på, njut av 360° videor av dina favoritkonserter, eller titta på storfilmer i 4K UHD.

Kompakt design i ett 5-liters-chassi

VivoPC X är utformad för att dominera den lilla formfaktor som finns i den stationära kategorin och ger gaming PC-prestanda i ett 5L chassi, inte större än en spelkonsol. Inga komplicerade uppställningar krävs, bara koppla in den och du är redo. Dessutom väger den endast 2.2 kg.

4K UHD-upplösning

VivoPC X stöder 4K UHD (3840 x 2160) skärmar så att du kan njuta av de senaste filmerna, surfa på webben eller visa foton i all sin prakt. Du kommer att skämmas bort med levande, verklighetstrogna färger och bilder med otroliga detaljnivåer.

GeForce GTX 1060 för extrem grafik

GeForce GTX 1060 vars arkitektur under namnet Pascal vilket är två gånger effektivare än föregångaren Maxwell. Grafikkortet som är det senaste i Nvidias serie GTX är redo för Virtual Reality samt 4K-upplösningar oavsett om du tittar på film eller om du vill spela de senaste spelen i fantastisk kvalitet och upplösning. Det här grafikkortet är är OC-versionen av grafikkortet.

SonicSuite - lyfter din VR-upplevelse ytterligare

Uppslukande grafik i all ära, men de bästa VR-redo datorerna tar dina virtuella upplevelser vidare med ljud som drar dig ännu djupare in i spelet. Sonic Studio använder en unik mix av hårdvara och mjukvara för att ge dig en total upplevelse. Oavsett om du använder ett headset eller högtalare, kommer du att skickas rakt in i en värld där skott, explosioner och fotspår blir ledtrådar på det digitala slagfältet.

NVIDIA G-SYNC

NVIDIA G-SYNC™-skärmteknik levererar det jämnaste, snabbaste och mest fantastiska spelupplevelse du kan tänka dig. G-SYNC™ synkroniserar uppdateringsfrekvensen hos VivoPC X med GeForce GTX-grafikkortet i din dator. Det eliminerar screen tearing, minimerar stuttering och input lag. Scener visas omedelbart, samtidigt som objekt ser skarpare och mer levande ut. Spelet blir även jämnt och responsivt, vilket garanterar en seriöst vinnande fördel.

ASUS ASUS M80CJ-OCULUS-NR009T 90PD0261-M01110 ASUS VivoPC X är en snygg och elegant dator som är utformad för omslutande underhållning i Virtual Reality. Den drivs av en 7:e generationens Intel® Core™ i5-processor och NVIDIA® GeForce® GTX 1060 grafik vilket levererar den prestanda du behöver och är fullt kompatibel med de senaste VR-headseten. Det kompakta 5L chassit tar minimal plats så att du kan lägga den under bordet eller bredvid din TV. ASUS datorer har de senaste komponenterna och genomgår hårda tester för att säkerställa att du kommer att få uppleva det bästa av vad VR-världen har att erbjuda. Från grafikkort, processorer, minne och lagringsutrymme har ASUS datorer integrerad spjutspetsteknik för att leverera en smidig VR-upplevelse. VivoPC X är inte bara för VR-spel utan den är även utformad för ett brett spektrum av VR-baserad underhållning. Ta en virtuell rundtur på platser du aldrig varit på, njut av 360° videor av dina favoritkonserter, eller titta på storfilmer i 4K UHD. Kompakt design i ett 5-liters-chassi VivoPC X är utformad för att dominera den lilla formfaktor som finns i den stationära kategorin och ger gaming PC-prestanda i ett 5L chassi, inte större än en spelkonsol. Inga komplicerade uppställningar krävs, bara koppla in den och du är redo. Dessutom väger den endast 2.2 kg. 4K UHD-upplösning VivoPC X stöder 4K UHD (3840 x 2160) skärmar så att du kan njuta av de senaste filmerna, surfa på webben eller visa foton i all sin prakt. Du kommer att skämmas bort med levande, verklighetstrogna färger och bilder med otroliga detaljnivåer. GeForce GTX 1060 för extrem grafik GeForce GTX 1060 vars arkitektur under namnet Pascal vilket är två gånger effektivare än föregångaren Maxwell. Grafikkortet som är det senaste i Nvidias serie GTX är redo för Virtual Reality samt 4K-upplösningar oavsett om du tittar på film eller om du vill spela de senaste spelen i fantastisk kvalitet och upplösning. Det här grafikkortet är är OC-versionen av grafikkortet. SonicSuite - lyfter din VR-upplevelse ytterligare Uppslukande grafik i all ära, men de bästa VR-redo datorerna tar dina virtuella upplevelser vidare med ljud som drar dig ännu djupare in i spelet. Sonic Studio använder en unik mix av hårdvara och mjukvara för att ge dig en total upplevelse. Oavsett om du använder ett headset eller högtalare, kommer du att skickas rakt in i en värld där skott, explosioner och fotspår blir ledtrådar på det digitala slagfältet. NVIDIA G-SYNC NVIDIA G-SYNC™-skärmteknik levererar det jämnaste, snabbaste och mest fantastiska spelupplevelse du kan tänka dig. G-SYNC™ synkroniserar uppdateringsfrekvensen hos VivoPC X med GeForce GTX-grafikkortet i din dator. Det eliminerar screen tearing, minimerar stuttering och input lag. Scener visas omedelbart, samtidigt som objekt ser skarpare och mer levande ut. Spelet blir även jämnt och responsivt, vilket garanterar en seriöst vinnande fördel. Desktop 4 1 7790 SEK 7790 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Desktop