Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Brutal 8-kärnig 4,7GHz speldator med 4GB gaminggrafik

EDGE Clarity

  Art.nr: 204042
  • AMD Octa-Core FX-9370
  • Minne 8GB 1866MHz
  • 120GB SSD
  • 2TB hårddisk
  • Radeon™ R9 290 4GB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Edge Clarity

EDGE Clarity är en fullt utrustad gamingdator för dig som inte vill kompromissa på vare sig prestanda eller tillförlitlighet. Clarity är försedd med en kraftfull åttakärnig processor, 8GB arbetsminne, snabb SSD på 120GB, extra hårddisk på 2TB och ett tungt grafikkort från XFX. 

Cooler Master Silencio 650

Ett häftigt chassi i stål, byggd för att ge ifrån sig så lite ljud som möjligt och samtidigt se till så att dina komponenter förblir svala. Med 8 fläktplatser strategiskt placerade i chassit får du ett så optimalt luftflöde som möjligt. Chassit har också försetts med flera dammfilter för att underlätta rengöring och underhåll.

Moderkort Gigabyte GA-990FXA-UD3

Med en rad av imponerande funktioner och högkvalitativa komponenter som ger rekordartad prestanda med sval och effektiv drift garanteras förlängd livslängd.

 

8-kärnig AMD-processor med 4,7 GHz turbo

AMD FX-9370 är en kraftfull processor med fantastisk prestanda. AMD-teknologi med 32nm och hela åtta kärnor som samarbetar för att ge dig en perfekt upplevelse i krävande program och spel.

 

Corsair H80-vattenkylning

Skyddar din hårdvara och ökar din processors överklockningspotential. Kylaren levererar effektiv kylning och ser till att hålla din processor sval. Hydro H80 levereras fylld med kylvätska som inte behöver fyllas på. Minimal kylvätskeavdunstning bidrar till lång livslängd, och det elastiska materialet ger både hög flexibilitet och ett utmärkt skydd mot läckage.

XFX R9 290 Black Edition 4GB

Fabriksöverklockat grafikkort vilket betyder att du får ut mer prestanda ur ditt kort. Du slipper överklocka själv och slipper oroa dig för att skada ditt kort. Kortet blir ett självklart val för spelare som förväntar sig det bästa.

 

HyperX 3K SSD 120GB

En snabb och pålitlig SSD-disk med läshastighet på 550MB/s och skrivhastighet på 510MB/s. Datorn startar upp på några sekunder, laddar program snabbt, och du slipper långa laddningstider på de mest krävande spelen.

 

Seagate 2 TB hårddisk

Seagate Barracuda-hårddisken ger dig en stadig plattform för lagring i varje dator. Den är pålitlig, enkel och har en stor kapacitet. Med Seagate OptiCache-teknologin får man en 45% MTBF-ökning, vilket ger en mer pålitlig och robust hårddisk.

 

Kingston HyperX-minnen 8GB

Byggt med två stycken 4 GB HyperX-minnen med minneshastighet på 1866 MHz. Minnena stödjer Intel XMP (Extreme Memory Profiles). Varje modul har blivit testad att köra på DDR3-1866 med en låg latens 11-11-11 på 1,5V.

EDGE EDGE Clarity 1440562 Edge ClarityEDGE Clarity är en fullt utrustad gamingdator för dig som inte vill kompromissa på vare sig prestanda eller tillförlitlighet. Clarity är försedd med en kraftfull åttakärnig processor, 8GB arbetsminne, snabb SSD på 120GB, extra hårddisk på 2TB och ett tungt grafikkort från XFX. Cooler Master Silencio 650Ett häftigt chassi i stål, byggd för att ge ifrån sig så lite ljud som möjligt och samtidigt se till så att dina komponenter förblir svala. Med 8 fläktplatser strategiskt placerade i chassit får du ett så optimalt luftflöde som möjligt. Chassit har också försetts med flera dammfilter för att underlätta rengöring och underhåll.Moderkort Gigabyte GA-990FXA-UD3Med en rad av imponerande funktioner och högkvalitativa komponenter som ger rekordartad prestanda med sval och effektiv drift garanteras förlängd livslängd. 8-kärnig AMD-processor med 4,7 GHz turboAMD FX-9370 är en kraftfull processor med fantastisk prestanda. AMD-teknologi med 32nm och hela åtta kärnor som samarbetar för att ge dig en perfekt upplevelse i krävande program och spel. Corsair H80-vattenkylningSkyddar din hårdvara och ökar din processors överklockningspotential. Kylaren levererar effektiv kylning och ser till att hålla din processor sval. Hydro H80 levereras fylld med kylvätska som inte behöver fyllas på. Minimal kylvätskeavdunstning bidrar till lång livslängd, och det elastiska materialet ger både hög flexibilitet och ett utmärkt skydd mot läckage.XFX R9 290 Black Edition 4GBFabriksöverklockat grafikkort vilket betyder att du får ut mer prestanda ur ditt kort. Du slipper överklocka själv och slipper oroa dig för att skada ditt kort. Kortet blir ett självklart val för spelare som förväntar sig det bästa. HyperX 3K SSD 120GBEn snabb och pålitlig SSD-disk med läshastighet på 550MB/s och skrivhastighet på 510MB/s. Datorn startar upp på några sekunder, laddar program snabbt, och du slipper långa laddningstider på de mest krävande spelen. Seagate 2 TB hårddiskSeagate Barracuda-hårddisken ger dig en stadig plattform för lagring i varje dator. Den är pålitlig, enkel och har en stor kapacitet. Med Seagate OptiCache-teknologin får man en 45% MTBF-ökning, vilket ger en mer pålitlig och robust hårddisk. Kingston HyperX-minnen 8GBByggt med två stycken 4 GB HyperX-minnen med minneshastighet på 1866 MHz. Minnena stödjer Intel XMP (Extreme Memory Profiles). Varje modul har blivit testad att köra på DDR3-1866 med en låg latens 11-11-11 på 1,5V. Desktop 1 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Desktop