Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo 310S-08ASR (90G9003DMW) är en kompakt dator som lämpar sig utmärkt för kontorsarbete eller som en enklare dator för film, surfande eller studier. Förutom den snygga och stilrena utsidan så innehåller datorn flera kvalitativa komponenter. Du får bland annat ta del av en 500 GB stor hårddisk, vilket ger dig gott om utrymme för filer och dokument. Lenovo 310S-08ASR ger dig dessutom tillgång till 4 GB DDR4 RAM-minne samt processorn AMD E2-9030, båda kommer arbeta för ett ge dig en snabb datorupplevelse.

Det du behöver

Om du är ute efter en enkel, lättanvänd dator som hjälper dig med uppgifter som att skriva dokument, surfa, betala räkningar m.m. men som inte kostar skjortan, då kan du sluta leta nu. Lenovo Ideacentre har arbetsminne, AMD-processor och lagringsutrymme för att täcka behoven för nyttan, och även vara tillgänglig för underhållning och multimedia.

Lagringsutrymme och arbetsminne

500 GB ger dig lagringsutrymme till program, appar, spel, bilder, filmer och musik. 4 GB RAM-minne, som kan utökas till det dubbla om så önskas, ger dig tillräckligt med minne för att utföra dina dagliga uppgifter.

Anslutningsmöjligheter

Ett HDMI-uttag gör att du enkelt skickar både bild och ljud till din TV och fyra USB 2.0 för exempelvis extern mus, hårddisk eller kamera. Dessutom har datorn två USB 3.0 med upp till 10 gånger högre överföringshastighet än USB 2.0, och blir perfekt till exempelvis externa hårddiskar, USB-minnen och liknande.

Populära Windows 10

Windows 10 har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor, det gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och det senaste skyddet mot virusnätfiske och skadlig kod.

Titta även på

(1 st)
  • Intel Celeron J3060
  • 1 TB SATA-hårddisk
  • Intel HD Graphics 400

3 499:-

Lenovo Lenovo 310S-08ASR (90G9003DMW) 90G9003DMW Lenovo 310S-08ASR (90G9003DMW) är en kompakt dator som lämpar sig utmärkt för kontorsarbete eller som en enklare dator för film, surfande eller studier. Förutom den snygga och stilrena utsidan så innehåller datorn flera kvalitativa komponenter. Du får bland annat ta del av en 500 GB stor hårddisk, vilket ger dig gott om utrymme för filer och dokument. Lenovo 310S-08ASR ger dig dessutom tillgång till 4 GB DDR4 RAM-minne samt processorn AMD E2-9030, båda kommer arbeta för ett ge dig en snabb datorupplevelse. Det du behöver Om du är ute efter en enkel, lättanvänd dator som hjälper dig med uppgifter som att skriva dokument, surfa, betala räkningar m.m. men som inte kostar skjortan, då kan du sluta leta nu. Lenovo Ideacentre har arbetsminne, AMD-processor och lagringsutrymme för att täcka behoven för nyttan, och även vara tillgänglig för underhållning och multimedia. Lagringsutrymme och arbetsminne 500 GB ger dig lagringsutrymme till program, appar, spel, bilder, filmer och musik. 4 GB RAM-minne, som kan utökas till det dubbla om så önskas, ger dig tillräckligt med minne för att utföra dina dagliga uppgifter. Anslutningsmöjligheter Ett HDMI-uttag gör att du enkelt skickar både bild och ljud till din TV och fyra USB 2.0 för exempelvis extern mus, hårddisk eller kamera. Dessutom har datorn två USB 3.0 med upp till 10 gånger högre överföringshastighet än USB 2.0, och blir perfekt till exempelvis externa hårddiskar, USB-minnen och liknande. Populära Windows 10 Windows 10 har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor, det gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och det senaste skyddet mot virus, nätfiske och skadlig kod. Desktop 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Desktop