Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Snabb och kraftfull speldator med GTX 1050TI-grafik

Lenovo Y700-34ISH (90DF00K7MW)

  Art.nr: 244719
  • Intel® Core i5-7400 processor
  • NVIDIA GeForce GTX 1050TI 4 GB
  • 8 GB RAM / 256 GB SSD
  • WiFi och Bluetooth 4.0
  • Väldesignad

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Y700-34ISH (90DF00K7MW) är en snygg och snabb speldator med prestanda för att klara alla dagens spel utan problem och ta dig till nästa nivå inom gaming. Elegant och stilren design på chassit är något Lenovo har lyckats med, och du får även möjlighet att bygga ut med mer komponenter i chassit. Allt detta och mycket mer gör att du får en komplett speldator.

Grym grafik med GTX 1050TI 4 GB

Grafik är den viktigaste faktorn inom spel och prestanda, för att slippa uppleva lagg och dylikt. Med grafik från NVIDIA blir du inte besviken av datorns prestanda grafikmässigt. NVIDIA® GeForce® GTX™ 1050TI GPU ger högre hastighet och bättre strömeffektivitet för briljant prestanda.

Intel® Core i5-7400 processor

Med den senaste generationen av Intel® processorer får du en hög arbetskapacitet och bättre hastigheter vid tyngre applikationer, redigering och spel. Finslipad arkitektur från Intel® ger dig en längre livslängd och stabilitet.

Snabbt lagringsutrymme

Med en förmonterad SSD-hårddisk slipper du vänta i minuter på att systemet startar. En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är även ljudlösa och strömsnåla. Installera viktiga applikationer och favoritspel på SSD-hårddisken, för bästa möjliga upplevelse.

Uppgradera komponenter

Expandera med mer hårddiskar, utöka internminnet eller varför inte montera en tredjepartskylare? Lätt som en plätt med det verktygsfria chassit.

USB 3.0

Flytta data snabbt mellan din stationära dator och andra enheter med USB 3.0 – upp till 10 gånger snabbare än tidigare USB-teknik. Du kan dock också givetvis överföra data via USB 2.0. Perfekt för överföring av stora media-filer.

WiFi och Bluetooth 4.0

Anslut datorn till ditt hemma nätverk trådlöst och slipp kablar. Strömma musik trådlöst via Bluetooth och upplev friheten av trådlöst.

Windows 10

Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara.

Lenovo Lenovo Y700-34ISH (90DF00K7MW) 90DF00K7MW Y700-34ISH (90DF00K7MW) är en snygg och snabb speldator med prestanda för att klara alla dagens spel utan problem och ta dig till nästa nivå inom gaming. Elegant och stilren design på chassit är något Lenovo har lyckats med, och du får även möjlighet att bygga ut med mer komponenter i chassit. Allt detta och mycket mer gör att du får en komplett speldator. Grym grafik med GTX 1050TI 4 GB Grafik är den viktigaste faktorn inom spel och prestanda, för att slippa uppleva lagg och dylikt. Med grafik från NVIDIA blir du inte besviken av datorns prestanda grafikmässigt. NVIDIA® GeForce® GTX™ 1050TI GPU ger högre hastighet och bättre strömeffektivitet för briljant prestanda. Intel® Core i5-7400 processor Med den senaste generationen av Intel® processorer får du en hög arbetskapacitet och bättre hastigheter vid tyngre applikationer, redigering och spel. Finslipad arkitektur från Intel® ger dig en längre livslängd och stabilitet. Snabbt lagringsutrymme Med en förmonterad SSD-hårddisk slipper du vänta i minuter på att systemet startar. En SSD (Solid State Drive) är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. De är även ljudlösa och strömsnåla. Installera viktiga applikationer och favoritspel på SSD-hårddisken, för bästa möjliga upplevelse. Uppgradera komponenter Expandera med mer hårddiskar, utöka internminnet eller varför inte montera en tredjepartskylare? Lätt som en plätt med det verktygsfria chassit. USB 3.0 Flytta data snabbt mellan din stationära dator och andra enheter med USB 3.0 – upp till 10 gånger snabbare än tidigare USB-teknik. Du kan dock också givetvis överföra data via USB 2.0. Perfekt för överföring av stora media-filer. WiFi och Bluetooth 4.0 Anslut datorn till ditt hemma nätverk trådlöst och slipp kablar. Strömma musik trådlöst via Bluetooth och upplev friheten av trådlöst. Windows 10 Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara. Desktop 5 1 9490 SEK 9490 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Desktop