Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Spela dina favoritspel med en kraftfull gamingdator

Lenovo Legion Y520T-25IKL(90H7004CMW)

  Art.nr: 246716
  • Intel Core i5-7400
  • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
  • SSD-hårddisk på 256 GB
  • 8 GB DDR4-minne
  • 4 x USB 3.0

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo Legion Y520T-25IKL(90H7004CMW) Ser till att du kan spela dina favoritspel med superjämn bildhastighet och extra processorkraft för att streama video, ljud och annat. Datorn har bland annat utrustats med 7:e generationens Intel Core i5-processor som tillsammans med en SSD-hårddisk på 256 GB ser till att du får en snabb och bra datorupplevelse. Du får dessutom ta del av grafikkortet NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, 8 GB DDR4 RAM-minne samt 5.1-kanalsljud. Allt i en snygg och väldesignad konstruktion.

NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti

GeForce GTX 10-Series-grafik bygger på NVIDIA Pascal™ och ger betydligt högre prestanda än tidigare generationer. Med NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti är datorn förberedd för de mest dataintensiva spelen, så att du kan spela dina favoritspel i hög upplösning. Du kan till och med spela i VR om du skulle vilja.

Snabb lagring

Kortare starttid, snabbare inläsning i spel, olyckssäker lagring samt att den är tyst. Allt detta får du tack vare datorns snabba SSD-lagring på 256 GB. Du får gott om plats för alla dina favoritspel och hårddisken läser in dem blixtsnabbt.

Enkel multitasking

Livestreama, spela in, röstchatta, uppdatera spelbiblioteket och spela dina favoritspel utan fördröjning med 8 GB DDR4-minne med två kortplatser. Fortsätt dominera i dina favoritspel samtidigt som du streamar eller chattar med medspelarna.

VR-förberedd

Y520T-25IKL är redo att ta dig med till en virtuell värld. Med överlägsen grafik, Oculus-certifierad support och HDMI/USB 3.0-portar kan du enkelt kliva in i en uppslukande miljö som är nästa steg framåt i spelutvecklingen. Koppla helt enkelt in ditt Oculus-certifierade VR-headset (medföljer inte) i Y520T via en av de tre USB 3.0-portarna eller HDMI-porten. Anslut rörelsesensorn till en av de båda andra USB 3.0-portarna och du är redo att träda in i en virtuell verklighet.

Skräddarsy

Lenovo Legion Y520T kan konfigureras utan verktyg och levereras med en uppgraderingsguide som hjälper dig att trimma grafiken, lagringsutrymmet och minnet när det behövs. Anpassa din spelmaskin med lätthet.

Titta även på

(1 st)
  • 27" 144Hz (1920 x 1080 pixlar)
  • 1 ms GTG responstid
  • AMD FreeSync

3 990:-

Lenovo Lenovo Legion Y520T-25IKL(90H7004CMW) 90H7004CMW Lenovo Legion Y520T-25IKL(90H7004CMW) Ser till att du kan spela dina favoritspel med superjämn bildhastighet och extra processorkraft för att streama video, ljud och annat. Datorn har bland annat utrustats med 7:e generationens Intel Core i5-processor som tillsammans med en SSD-hårddisk på 256 GB ser till att du får en snabb och bra datorupplevelse. Du får dessutom ta del av grafikkortet NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, 8 GB DDR4 RAM-minne samt 5.1-kanalsljud. Allt i en snygg och väldesignad konstruktion. NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti GeForce GTX 10-Series-grafik bygger på NVIDIA Pascal™ och ger betydligt högre prestanda än tidigare generationer. Med NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti är datorn förberedd för de mest dataintensiva spelen, så att du kan spela dina favoritspel i hög upplösning. Du kan till och med spela i VR om du skulle vilja. Snabb lagring Kortare starttid, snabbare inläsning i spel, olyckssäker lagring samt att den är tyst. Allt detta får du tack vare datorns snabba SSD-lagring på 256 GB. Du får gott om plats för alla dina favoritspel och hårddisken läser in dem blixtsnabbt. Enkel multitasking Livestreama, spela in, röstchatta, uppdatera spelbiblioteket och spela dina favoritspel utan fördröjning med 8 GB DDR4-minne med två kortplatser. Fortsätt dominera i dina favoritspel samtidigt som du streamar eller chattar med medspelarna. VR-förberedd Y520T-25IKL är redo att ta dig med till en virtuell värld. Med överlägsen grafik, Oculus-certifierad support och HDMI/USB 3.0-portar kan du enkelt kliva in i en uppslukande miljö som är nästa steg framåt i spelutvecklingen. Koppla helt enkelt in ditt Oculus-certifierade VR-headset (medföljer inte) i Y520T via en av de tre USB 3.0-portarna eller HDMI-porten. Anslut rörelsesensorn till en av de båda andra USB 3.0-portarna och du är redo att träda in i en virtuell verklighet. Skräddarsy Lenovo Legion Y520T kan konfigureras utan verktyg och levereras med en uppgraderingsguide som hjälper dig att trimma grafiken, lagringsutrymmet och minnet när det behövs. Anpassa din spelmaskin med lätthet. Stationära datorer 7490 SEK 7490 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer