Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Liten dator med stor lagringskapacitet

Acer Aspire XC105

  Art.nr: 195142
 • AMD Dual-Core E1-2500
 • Minne 6GB 1600MHz
 • Hårddisk 1TB
 • AMD Radeon HD8240
 • DVD-brännare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Superili 2014-03-01
  Topp 1000 skribent

  Välldigt bra som media-dator

  Datorn har en mycket snygg och stilren design och jag gillar att den inte tar upp så mycket plats på skrivbordet. Den är väldigt tyst och man märker inte äns att den är på. Den är snabbstartad och är väldigt lätt att använda. Har mycket lagringsutrymme.

  Det är ingen spel dator men fungerar utmärkt som multimedia-dator för att lyssna på musik, redigera videoklipp osv.

  Största och enda nackdelen är att den är ganska seg på att ladda sidor när man surfar. Tiden det tog datorn för att ladda en sida så han jag ladda 5st på min iPad. Ladda ner olika webbläsare men det hjälpte inte. Jag förväntar mig inte att det ska vara en värstingdator men det borde i alla fall gå hyfsat fort.

  +Snygg design
  +Tar lite plats
  +Snabb

  -Är för seg på att ladda sidor

  Eller
  Avbryt
  • edde 2014-03-16

   edde

   Superili du tycker att den är för seg att ladda sidor på nätet Vad har du för hastighet.har du berdband eller adsl. Vilken hastighet!

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. DT.SR7EQ.004
Operativsystem Windows 8 (64-bit)
Valbara språk Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska
Tangentbord Ja
Typ av tangentbord USB
Mus Ja
Typ av mus USB
TV-mottagare Nej
Fjärrkontroll Nej
Förpackningens innehåll Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Processor
Processormodell AMD E1-Series E1-2500
Bashastighet 1,40 GHz
Max turbo -
Antal kärnor 2 st
Chipset SOC (System On Chip)
Minne
Minnestyp DDR3
Minneshastighet 1600 MHz
Minne som ingår 6 GB
Maximalt minne 16 GB
Minnesplatser 2 st
Lediga minnesplatser 0 st
Lagring
Antal hårddiskar 1 st
Primär hårddiskstorlek 1000 GB
Primär hårddisktyp SATA
Hastighet HDD #1 7200 rpm
Optisk enhet DVD-brännare SuperMulti med stöd för dubbla lager
Minneskortläsare SD
Grafik och Ljud
Grafikkort AMD Radeon™ HD 8240
Dedikerat grafikminne 512 MB
Delat grafikminne Nej
Grafikkortsklass 3
Ljudkort HD Audio
Anslutningar
USB 2.0-portar 6 st
USB 3.0-portar 2 st
eSATA-portar 0 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Digital ljudutgång (optisk) 0st
Hörlursutgång 1 st
Mikrofoningång 1 st
Expansionskort Nej
RJ45 1 st
VGA 1 st
DVI 0 st
HDMI 1 st
HDMI-version 1.4
DisplayPort 0 st
Thunderbolt 0 st
Övriga anslutningar 2x PS2
Interna kortplatser
PCI 0 st
PCI x1 1st
PCI-e x16 1st
Lediga PCI 0st
Lediga PCI x1 1st
Lediga PCI-e x16 1st
Kommunikation
Fast nätverk 1000Mbit/s Ethernet LAN
Trådlöst nätverk Nej
WiDi Nej
3G Nej
Bluetooth Nej
Mjukvara
Kontorsprogram Microsoft Office Trial
Virusskydd McAfee® Internet Security Suite Trial
Brännarprogram Nero® 12 Essentials
Övriga programvaror Acer clear.fi, Acer eRecovery Management, Adobe® Reader®, Bing™ Bar, McAfee® Internet Security Suite Trial, Microsoft® Office Trial 2013, MyWinLocker®, Nero® 12 Essentials, newsXpresso ™, Oberon GameZone, WildTangent® GameZone
Chassi
Chassi Mini Tower
Effekt nätdel 220W
Bredd 100,0 mm
Djup 367,0 mm
Höjd 281,0 mm
Vikt 11,0 kg
Support och Garanti
Garanti hårdvara 12 mån
Supportnummer Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Acer Aspire XC105 är en perfekt dator för dig som har ambition att surfa, arbeta, se på filmer och bilder. Det finns också gott om anslutningar på datorn såsom USB 2.0, HDMI och VGA.

Full HD via HDMI

Denna teknikfyllda dator ger dig Full HD-upplösning via HDMI och du får därmed en knivskarp störningsfri bild i äkta 1080p. På så sätt kan du spela upp film på datorn för visning på din platt-TV med suverän bildkvalitet.

McAfee Internet Security

Ett heltäckande säkerhetspaket för att motverka hot på Internet. Den använder sig av en beprövad molnteknik som stoppar allt från virus, spionprogram, datastöld och skräppost. Medföljande version kan utvärderas kostnadsfritt i 30 dagar, och efter det kan man enkelt aktivera den om man vill fortsätta.

Bränn och kopiera dina egna skivor

Nero 12 Essentials innehåller de grundläggande funktionerna för att kunna bränna och kopiera skivor. Gränssnittet är snyggt och enkelt att förstå även för dig som är oerfaren datoranvändare.

Nya, moderna Microsoft Windows 8

Windows 8 är någonting helt nytt och revolutionärt för din PC. Vidareutvecklad från Windows 7's stabila grund, så finns en rad förbättringar. Du arbetar mer med appar och lagrar dina personliga filer och inställningar direkt molnet. På så sätt får du alltid tillgång till dem överallt, via telefonen eller din dator - hemma eller på jobbet. Du får hela tiden de senaste uppdateringarna från sociala nätverk och andra tjänster - direkt på skärmen. Windows 8 är enklare, snabbare, mer flexibelt och säkrare än någonsin.
Acer Acer Aspire XC105 DT.SR7EQ.004 Acer Aspire XC105 är en perfekt dator för dig som har ambition att surfa, arbeta, se på filmer och bilder. Det finns också gott om anslutningar på datorn såsom USB 2.0, HDMI och VGA. Full HD via HDMI Denna teknikfyllda dator ger dig Full HD-upplösning via HDMI och du får därmed en knivskarp störningsfri bild i äkta 1080p. På så sätt kan du spela upp film på datorn för visning på din platt-TV med suverän bildkvalitet. McAfee Internet Security Ett heltäckande säkerhetspaket för att motverka hot på Internet. Den använder sig av en beprövad molnteknik som stoppar allt från virus, spionprogram, datastöld och skräppost. Medföljande version kan utvärderas kostnadsfritt i 30 dagar, och efter det kan man enkelt aktivera den om man vill fortsätta. Bränn och kopiera dina egna skivor Nero 12 Essentials innehåller de grundläggande funktionerna för att kunna bränna och kopiera skivor. Gränssnittet är snyggt och enkelt att förstå även för dig som är oerfaren datoranvändare. Nya, moderna Microsoft Windows 8 Windows 8 är någonting helt nytt och revolutionärt för din PC. Vidareutvecklad från Windows 7's stabila grund, så finns en rad förbättringar. Du arbetar mer med appar och lagrar dina personliga filer och inställningar direkt molnet. På så sätt får du alltid tillgång till dem överallt, via telefonen eller din dator - hemma eller på jobbet. Du får hela tiden de senaste uppdateringarna från sociala nätverk och andra tjänster - direkt på skärmen. Windows 8 är enklare, snabbare, mer flexibelt och säkrare än någonsin. Desktop 2 1 2990 SEK 2990 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Stationär dator
 3. Desktop