Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Snabb HP-dator med Quad-Core

HP Pavilion 500-246eo

  Art.nr: 201801
 • AMD Quad A8-6500
 • Minne 8GB 1600MHz
 • Hårddisk 1TB
 • Radeon R5 235 1GB
 • Trådlöst nätverk

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Bridgespelare 2014-05-06
  Topp 250 skribent

  Dator problem med uttag

  En snabb och bra dator för sitt pris
  Svårigheten med den här datorn är att det inte finns med någon bild som visar vad de olika utgångarna för ljud och liknande på baksidan av datorn ska användas till.
  Mycket små symboler och text som det behövs mikroskop till
  Jag har inte heller hittat någon manual (eller något på nätet) som visar det

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Jabo 2014-04-22
  Topp 500 skribent

  HP Pavilion 500-246eo

  Detta är en dator som är bra till det mesta men.
  8 GB minne är bra men processorn kanske är lite svag om man ser på en rimlig livslängd.
  Grafiken är som i alla maskiner i den här klassen inte avsedd för spel. Det är fullt möjligt att ersätta det förinstallerade grafikkortet om det skulle behövas. Dramatiska förbättringar är något man kan få då. Givetvis kommer det att finnas en risk att användare som vill spela spel med tung grafik klagar på att maskinen laggar. Detta både lokalt och via internet. Detta är något som ska förväntas och den givna användningen för datorn är mer surf på nätet och "kontorsprogram". Jag har kontrollerat en mängd olika applikationer och den kommer att duga för de flesta åtminstone några år (5 - 6).

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Kan man installera extra interna hårddiskar på denna dator?

  AndersE 2014-04-06
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Det går att installera en extra hårddisk och ytterligare en hårddisk eller "DVD" d v s en extra 3 1/2" intern hårddisk och en enhet som kan vara åtkomlig från panelen. Dessutom kan man komplettera med ett mer kraftfullt grafikkort (rekommenderas om man vill spela nyare spel).

   Jabo 2014-04-22

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. G5P53EA#UUW
Operativsystem Windows 8.1 (64-bit)
Valbara språk Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska
Tangentbord Ja
Typ av tangentbord USB
Mus Ja
Typ av mus USB
TV-mottagare Nej
Fjärrkontroll Nej
Förpackningens innehåll Snabbstartguide, strömsladd, tangentbord, mus
Processor
Processormodell AMD Quad-Core A8-6500
Bashastighet 3,50 GHz
Max turbo 4,10 GHz
Antal kärnor 4 st
Chipset AMD A75 FCH
Minne
Minnestyp DDR3
Minneshastighet 1600 MHz
Minne som ingår 8 GB
Maximalt minne 32 GB
Minnesplatser 4 st
Lediga minnesplatser 3 st
Lagring
Antal hårddiskar 1 st
Primär hårddiskstorlek 1000 GB
Primär hårddisktyp SATA
Hastighet HDD #1 7200 rpm
Optisk enhet DVD-brännare SuperMulti med stöd för dubbla lager
Minneskortläsare MMC, MS, SD
Grafik och Ljud
Grafikkort AMD Radeon R5 235
Dedikerat grafikminne 1024 MB
Delat grafikminne Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudkort High Definition Audio 7.1
Anslutningar
USB 2.0-portar 4 st
USB 3.0-portar 2 st
Hörlursutgång 1 st
Mikrofoningång 1 st
Expansionskort Nej
RJ45 1 st
DVI 1 st
HDMI 1 st
Kommunikation
Fast nätverk 1000Mbit/s Ethernet LAN
Trådlöst nätverk 802.11bgn
WiDi Nej
3G Nej
Bluetooth Nej
Mjukvara
Kontorsprogram Microsoft Office Trial
Virusskydd McAfee LiveSafe™ 30 day trial
Brännarprogram CyberLink PowerDVD
Övriga programvaror Verktyg för framställning av återställnings-cd/dvd
7-Zip
HP Connected Photo
HP Connected Music
Skype
Box (25 GB lagring utan kostnad)
Chassi
Chassi Tower
Effekt nätdel 300W
Bredd 176,0 mm
Djup 385,0 mm
Höjd 368,0 mm
Vikt 6,9 kg
Support och Garanti
Garanti hårdvara 12 mån
Supportnummer 0771 20 47 65 eller 0771 30 30 30
Manualer och dokumentation
Produktblad

Produktbeskrivning

HP Pavilion 500-246eo är en mångsidig dator för den dagliga användningen som kan växa med dina behov. En stilren design gör att den passar var du än ställer den, snabb processor, kraftfull grafik och generöst lagringsutrymme gör den till en förstklassig underhållnings-, spel- och multitaskingmaskin.

Tack vare robust fyrkärnig processor, Nya Radeon R5-grafiken och 8 GB RAM får du den prestanda du behöver för att hantera allt från betalning av räkningar till redigering av foton. Med 1TB hårddisk får du plats att lagra mängder av foton, videos och musik med mera. HP erbjuder även 90 dagars assistans för förinstallerad programvara för att din dator ska få bästa möjliga start.

AMD A8-processor

AMD A8-processorn är en kraftfull processor från AMD med fyra kärnor. AMD A8 processorn erbjuder hög arbetskapacitet och kraftfull grafikhantering. Den har stöd för allt ifrån DirectX 11 till OpenCL, Blu-ray 3D och videoacceleratorn UVD3.

Nya, supersnabba USB 3.0

Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.

Snabbt trådlöst nätverk

Datorn är utrustad med ett trådlöst nätverk så att du kan ansluta till internet utan kablar, och med en snabb standard dessutom - 802.11bgn. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet.

Microsoft Windows 8.1

Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda.

 

HP HP Pavilion 500-246eo G5P53EA#UUW HP Pavilion 500-246eo är en mångsidig dator för den dagliga användningen som kan växa med dina behov. En stilren design gör att den passar var du än ställer den, snabb processor, kraftfull grafik och generöst lagringsutrymme gör den till en förstklassig underhållnings-, spel- och multitaskingmaskin.Tack vare robust fyrkärnig processor, Nya Radeon R5-grafiken och 8 GB RAM får du den prestanda du behöver för att hantera allt från betalning av räkningar till redigering av foton. Med 1TB hårddisk får du plats att lagra mängder av foton, videos och musik med mera. HP erbjuder även 90 dagars assistans för förinstallerad programvara för att din dator ska få bästa möjliga start.AMD A8-processorAMD A8-processorn är en kraftfull processor från AMD med fyra kärnor. AMD A8 processorn erbjuder hög arbetskapacitet och kraftfull grafikhantering. Den har stöd för allt ifrån DirectX 11 till OpenCL, Blu-ray 3D och videoacceleratorn UVD3.Nya, supersnabba USB 3.0Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.Snabbt trådlöst nätverkDatorn är utrustad med ett trådlöst nätverk så att du kan ansluta till internet utan kablar, och med en snabb standard dessutom - 802.11bgn. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet.Microsoft Windows 8.1Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda.  Desktop 4 2 3990 SEK 3990 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Stationär dator
 3. Desktop