Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Snabb HP-dator med Intel Quad-Core

HP Pavilion 500-305no

  Art.nr: 206665
 • Intel® Core™ i5-4460S
 • Minne 8GB 1600MHz
 • Hårddisk 2TB
 • Radeon R7 240 2GB
 • Trådlöst nätverk

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • Ante12345 2014-12-31

  Funkar som speldator

  Funkar som speldator. Inga problem att spela world of Warcraft, starcraft eller civ. Datorn är tyst och startar snabbt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • klel 2014-08-31
  Topp 500 skribent

  Bra dator

  Bra dator som fungerar smidigt och tyst - jag fick dock inte det trådlösa tangentbordet att fungera (som tur var hade jag en hp-dator med trådlöst tangentbord som fungerade!)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Annaibyn 2014-08-22

  HP Pavilion 500-305no

  Jag är mycket nöjd med min HP. Den är snabb och det trådlösa modemet fungerar perfekt. Det är bra att slipa en masa kontakter då även skrivbord och mus är trådlösa.Jag kan verkligen rekommendera denna produkt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • evonevs 2014-08-07

  enkel och funktionell

  motsvarar helt mina krav enkelt att använda och bra prestanda helt klart prisvärd

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • MrViking 2014-08-19

   Helt Ok

   Tyst, snabb och stor hårddisk. Min gamla dator tog pension och jag behövde snabbt en ny. Den här verkar vara i jämförelse med andra för 6 000 helt ok med mer minne och ett Intelchip. Grafiken funkar att dra upp på 55 tums TV och CMORE Play ser också ok ut. Det enda jag inte gillar är Windows 8.1, eller så är det en inlärningsfas :) Ps Det står att det medföljer tangentbord och mus med USB men det var trådlöst så det var ett oväntat plus. Kanske ska Netonnet ändra i specen på sidan ?

 • Jollman 2014-07-14

  Snabb dator

  Bra dator, nya komponenter, stabilt byggd, bra pris.

  Datorn är även tyst och arbetar väldigt snabbt med väl avvägda komponenter.

  HP inger kvalitet och trygghet vid köp.

  Bra dator, köp om din budget ligger på denna nivå.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Jag vill inte Win 8:@ går det att lösa????

  starchild111 2014-08-28
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • har du en dator med windows 8 vill ha windows 7. det ALT 1 - Det lättaste är att antingen köpa en dator med windows 7 ALT 2 - Att köpa en windows 7 paket (installations paket) och så att säga "Blåsa" (tömma) den hårddisk som finns i datorn ALT 2.1 - Om du köper ett nytt hdd/ssd och installera på den och då ta du tar bort den "gamla". ALT 2.2 - Annars finns det dator butiker som kan hjälpa dig att installera ett os för en summa (summan är olika per butik), det är det lättaste med att gå till en butik och sätta " hej jag har en windows 7 installations paket och skulle vilja installera det på denna dator och då instället för windows XP/VISTA/7/8/8.1.

   Vinderius 2014-09-07

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. G9B77EA#UUW
Operativsystem Windows 8.1 (64-bit)
Valbara språk Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska
Tangentbord Ja
Typ av tangentbord USB
Mus Ja
Typ av mus USB
TV-mottagare Nej
Fjärrkontroll Nej
Förpackningens innehåll Snabbstartguide, strömsladd, tangentbord, mus
Processor
Processormodell Intel® Core™ i5-4460S
Bashastighet 2,90 GHz
Max turbo 3,40 GHz
Antal kärnor 4 st
Chipset Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Minne
Minnestyp DDR3
Minneshastighet 1600 MHz
Minne som ingår 8 GB
Maximalt minne 32 GB
Minnesplatser 2 st
Lediga minnesplatser 0 st
Lagring
Antal hårddiskar 1 st
Primär hårddiskstorlek 2000 GB
Primär hårddisktyp SATA
Hastighet HDD #1 7200 rpm
Optisk enhet DVD-brännare SuperMulti med stöd för dubbla lager
Minneskortläsare MMC, MS, SD
Grafik och Ljud
Grafikkort AMD Radeon™ R7 240
Dedikerat grafikminne 2048 MB
Delat grafikminne Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudkort High Definition Audio 7.1
Anslutningar
USB 2.0-portar 4 st
USB 3.0-portar 4 st
Hörlursutgång 1 st
Mikrofoningång 1 st
Expansionskort Nej
RJ45 1 st
DVI 1 st
HDMI 1 st
Kommunikation
Fast nätverk 1000Mbit/s Ethernet LAN
Trådlöst nätverk 802.11bgn
WiDi Nej
3G Nej
Bluetooth Nej
Mjukvara
Kontorsprogram Microsoft Office Trial
Virusskydd McAfee LiveSafe™ 30 day trial
Brännarprogram CyberLink PowerDVD
Övriga programvaror Pokki; 7-Zip; Evernote; AVerMedia-app; CyberLink Media Suite; HP Connected Photo; HP Connected Music; DTS Sound +; Skype; Box (25 GB lagring utan kostnad); HP Games från WildTangent; Netflix
Chassi
Chassi Tower
Effekt nätdel 300W
Bredd 176,0 mm
Djup 385,0 mm
Höjd 368,0 mm
Vikt 6,9 kg
Support och Garanti
Garanti hårdvara 12 mån
Supportnummer 0771 20 47 65 eller 0771 30 30 30

Produktbeskrivning

Tack vare robust fyrkärnig processor, Radeon R7 240 2GB-grafiken och 8 GB RAM får du den prestanda du behöver för att hantera allt från betalning av räkningar till redigering av foton. Med 2TB hårddisk får du plats att lagra mängder av foton, videos och musik med mera. HP erbjuder även 90 dagars assistans för förinstallerad programvara för att din dator ska få bästa möjliga start.

4:e generationens Intel Core i5 Haswell-processor

Få en helt ny datorupplevelse med djup visuell teknik och automatiskt ökad hastighet när du behöver det. 4:e generationens Intel® Core™ i5 processor levererar fantastisk prestanda, otrolig visuell teknik och inbyggd säkerhet för större skydd.

Nya, supersnabba USB 3.0

Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.

Snabbt trådlöst nätverk

Datorn är utrustad med ett trådlöst nätverk så att du kan ansluta till internet utan kablar, och med en snabb standard dessutom - 802.11bgn. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet.

Microsoft Windows 8.1

Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda.

 

HP HP Pavilion 500-305no G9B77EA#UUW Tack vare robust fyrkärnig processor, Radeon R7 240 2GB-grafiken och 8 GB RAM får du den prestanda du behöver för att hantera allt från betalning av räkningar till redigering av foton. Med 2TB hårddisk får du plats att lagra mängder av foton, videos och musik med mera. HP erbjuder även 90 dagars assistans för förinstallerad programvara för att din dator ska få bästa möjliga start.4:e generationens Intel Core i5 Haswell-processorFå en helt ny datorupplevelse med djup visuell teknik och automatiskt ökad hastighet när du behöver det. 4:e generationens Intel® Core™ i5 processor levererar fantastisk prestanda, otrolig visuell teknik och inbyggd säkerhet för större skydd.Nya, supersnabba USB 3.0Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.Snabbt trådlöst nätverkDatorn är utrustad med ett trådlöst nätverk så att du kan ansluta till internet utan kablar, och med en snabb standard dessutom - 802.11bgn. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet.Microsoft Windows 8.1Med Windows 8.1 kan du använda datorn på nya spännande sätt. Det är snabbt, intuitivt och utformat för att låta dig göra vad du vill och på ditt sätt. Du får naturligtvis det välbekanta skrivbordet med Start-knappen och Aktivitetsfältet, men du får även den nya, snygga Startskärmen som du kan anpassa med favoritappar, kontakter och webbplatser. Allt är nära till hands och lätt att använda.  Desktop 4,4 5 4990 SEK 4990 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Stationär dator
 3. Desktop