Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Liten dator med stora möjligheter!

Apple Mac Mini

  Art.nr: 181690
 • Intel® Core™ i5-3210M
 • 4GB RAM 1600MHz
 • 500GB hårddisk
 • Intel HD Graphics 4000
 • Bluetooth 4.0

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Kanonkula 2014-11-01

  Nöjd

  Smidigt sätt att handla! Snabb leverans!
  Tvekar inte att handla mer :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • KillBill 2014-02-14

  Rekommenderar mac mini!

  Använder den som en media spelare för film,musik och bilder, och är klockren för detta ända mål, sedan får man allt annat på köpet, som en bonus. Apple gör det mesta rätt nu för tiden. Obs! ingen avancerad spel dator.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • PoiRan 2014-03-26

   Kanonbra - enda felet är

   Kanonbra som HTPC, enda felet är att den saknar Blurayspelare. Man kan tycka att Apple kunde slängt in en sådan då de bara kostar ett par hundra numera men Apple har tyvärr något emot Bluray :( Kanske har att göra med att de vill kränga filmer via Itunes istället. Hur som helst, en kanontrevligt dator, mycket bättre val än en klumpig Imac på skrivbordet också.

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Andreas68 2015-02-16
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Det ingår inte tangentbord och mus, utan endast dator med tillhörande strömkabel.

   SebastianNetOnNet 2015-02-18
 • Är denna modell en mid 2011 eller en late 2012? Modellnumret tyder på en 2011 men prestandan på en 2012.

  HAJO 2015-02-10
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Denna modell är late 2012.

   SebastianNetOnNet 2015-02-11
 • kan man använda den här apple mac mini med en vanlig skärm märke HP ?? och funkar den för att använda för studera finns det office program ?

  pancho1 2014-09-16
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Förutsatt att din skärm stödjer HDMI eller lightning connector så kan du ansluta din Mac Mini till din datorskärm. Det följer inte med några office-program, utan man får själv i efterhand köpa det.

   SebastianNetOnNet 2014-10-06

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. MC815S/A
Operativsystem Apple Mac OS X Mountain Lion
Tangentbord Nej
Mus Nej
Fjärrkontroll Nej
Förpackningens innehåll HDMI-till-DVI-adapter Strömsladd
Processor
Processormodell Intel® Core™ i5-3210M Processor
Bashastighet 2,50 GHz
Max turbo 0,00 GHz
Antal kärnor 2 st
Minne
Minnestyp SODIMM DDR3
Minneshastighet 1600 MHz
Minne som ingår 4 GB
Maximalt minne 16 GB
Minnesplatser 2 st
Lediga minnesplatser 0 st
Lagring
Antal hårddiskar 1 st
Primär hårddiskstorlek 500 GB
Primär hårddisktyp SATA
Hastighet HDD #1 5400 rpm
Minneskortläsare SD, SDHC, SDXC
Grafik och Ljud
Grafikkort Intel® HD Graphics 4000
Dedikerat grafikminne 512 MB
Delat grafikminne Nej
Grafikkortsklass 3
Ljudkort Onboard
Anslutningar
USB 2.0-portar 0 st
USB 3.0-portar 4 st
eSATA-portar 0 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Digital ljudutgång (optisk) 0st
Hörlursutgång 1 st
Mikrofoningång 1 st
RJ45 0 st
VGA 0 st
DVI 0 st
HDMI 1 st
HDMI-version 1.3
DisplayPort 0 st
Thunderbolt 1 st
Övriga anslutningar Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kommunikation
Fast nätverk 1000Mbit/s Ethernet LAN
Trådlöst nätverk 802.11bgn
WiDi Nej
3G Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 4.0
Mjukvara
Övriga programvaror Adressbok, Dashboard, Front Row, iCal, iChat, iTunes, Mail, QuickTime, Safari, Time Machine, Xcode Developer Tools
Chassi
Chassi HTPC
Effekt nätdel 85W
Bredd 197,0 mm
Djup 197,0 mm
Höjd 36,0 mm
Vikt 1,2 kg
Support och Garanti
Garanti hårdvara 12 mån
Supportnummer 0771 199 519

Produktbeskrivning

Klara, färdiga, klart.

Tack vare tredje generationens Intel Core-processorer håller Mac mini jämna steg med datorer som är dubbelt så stora. Med en dubbelkärnig 2,5 GHz Intel Core i5-processor så får du upp till dubbla prestanda jämfört med föregående generations dubbelkärniga Mac mini.

När du använder processorintensiva program ökar Turbo Boost 2.0 klockfrekvensen upp till 3,6 GHz. Flertrådsteknik (Hyper-Threading) gör att varje kärna kan hantera två trådar samtidigt, vilket ger snabbare multitasking i OS X. Med en integrerad minnesstyrenhet direktansluts det snabba minnet på 1 600 MHz till processorn så att dina data kan bearbetas utan fördröjning. Kort sagt är Mac mini en riktig liten fartdåre.

Intel HD Graphics 4000 - Får verkligen saker att röra på sig.

Intel HD Graphics 4000 ger upp till 65 procent högre grafikprestanda än föregående generations integrerade grafik.2 Det gör att både video och spel reagerar snabbare och känns mjukare. Att bläddra igenom fotoalbum går snabbt och smidigt. Och du får all den kraft du behöver för att redigera HD-video och skapa filmer värda en röda mattan-premiär.

Gå på stort. Och snabbt.

Mac mini har en hårddisk på 500 GB med 5 400 varv per minut som standard. Det betyder gott om plats för bildbibliotek, filmer, musik, dokument och mycket mer.

Lägg till minne i en handvändning.

Mac mini har 4 GB snabbt 1 600 MHz DDR3-minne. Och tack vare den löstagbara luckan på undersidan är det enkelt att lägga till mer. Du öppnar luckan med en enkel vridning, sätter in det nya minnet i SO-DIMM-kortplatsen och stänger luckan igen.

Thunderbolt. Den snabbaste och mest mångsidiga I/O-tekniken

 

Thunderbolt-tekniken i Mac mini är fenomenalt snabb. Den har två 10 Gbit/s kanaler för dataöverföring. Det är upp till 12 gånger snabbare än FireWire 800 och upp till 20 gånger snabbare än USB 2. Förutom hög hastighet ger Thunderbolt oöverträffade utbyggnadsmöjligheter. Du kan seriekoppla hela sex Thunderbolt-enheter – bland annat två Apple Thunderbolt Display-skärmar – till en och samma port. Och eftersom Thunderbolt bygger på DisplayPort-teknik kan du även enkelt ansluta Mini DisplayPort-enheter som Apple LED Cinema Display.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Apple Apple Mac Mini MD387S/A Klara, färdiga, klart.Tack vare tredje generationens Intel Core-processorer håller Mac mini jämna steg med datorer som är dubbelt så stora. Med en dubbelkärnig 2,5 GHz Intel Core i5-processor så får du upp till dubbla prestanda jämfört med föregående generations dubbelkärniga Mac mini.När du använder processorintensiva program ökar Turbo Boost 2.0 klockfrekvensen upp till 3,6 GHz. Flertrådsteknik (Hyper-Threading) gör att varje kärna kan hantera två trådar samtidigt, vilket ger snabbare multitasking i OS X. Med en integrerad minnesstyrenhet direktansluts det snabba minnet på 1 600 MHz till processorn så att dina data kan bearbetas utan fördröjning. Kort sagt är Mac mini en riktig liten fartdåre.Intel HD Graphics 4000 - Får verkligen saker att röra på sig.Intel HD Graphics 4000 ger upp till 65 procent högre grafikprestanda än föregående generations integrerade grafik.2 Det gör att både video och spel reagerar snabbare och känns mjukare. Att bläddra igenom fotoalbum går snabbt och smidigt. Och du får all den kraft du behöver för att redigera HD-video och skapa filmer värda en röda mattan-premiär.Gå på stort. Och snabbt.Mac mini har en hårddisk på 500 GB med 5 400 varv per minut som standard. Det betyder gott om plats för bildbibliotek, filmer, musik, dokument och mycket mer.Lägg till minne i en handvändning.Mac mini har 4 GB snabbt 1 600 MHz DDR3-minne. Och tack vare den löstagbara luckan på undersidan är det enkelt att lägga till mer. Du öppnar luckan med en enkel vridning, sätter in det nya minnet i SO-DIMM-kortplatsen och stänger luckan igen.Thunderbolt. Den snabbaste och mest mångsidiga I/O-tekniken Thunderbolt-tekniken i Mac mini är fenomenalt snabb. Den har två 10 Gbit/s kanaler för dataöverföring. Det är upp till 12 gånger snabbare än FireWire 800 och upp till 20 gånger snabbare än USB 2. Förutom hög hastighet ger Thunderbolt oöverträffade utbyggnadsmöjligheter. Du kan seriekoppla hela sex Thunderbolt-enheter – bland annat två Apple Thunderbolt Display-skärmar – till en och samma port. Och eftersom Thunderbolt bygger på DisplayPort-teknik kan du även enkelt ansluta Mini DisplayPort-enheter som Apple LED Cinema Display. Minidator 4,5 2 4990 SEK 4990 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Stationär dator
 3. Minidator