Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Apple USB-strömadapter på 12 W

Apple USB-strömadapter på 12 W

  Art.nr: 182644
iPad med Retina-skärm levereras med en 12 W USB-strömadapter för laddning direkt via ett eluttag. Köp denna extra adapter om du behöver ladda på fler platser hemma eller på kontoret.

Recensioner

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Använd denna kompakta och praktiska USB-baserade strömadapter för att ladda din iPad med Retina-skärm hemma, på resan eller när den inte är ansluten till datorn. Du ansluter adaptern direkt till iPad via Lightning-kontakten.

Det här är en kompakt strömadapter för snabb, effektiv laddning. Den laddar också iPhone och alla iPod-modeller med Lightning-kontakt.

 

Apple Apple USB-strömadapter på 12 W Använd denna kompakta och praktiska USB-baserade strömadapter för att ladda din iPad med Retina-skärm hemma, på resan eller när den inte är ansluten till datorn. Du ansluter adaptern direkt till iPad via Lightning-kontakten. Det här är en kompakt strömadapter för snabb, effektiv laddning. Den laddar också iPhone och alla iPod-modeller med Lightning-kontakt.   Ladda & Docka 199 new InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplatta & Tillbehör
  3. Ladda & Docka