Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bilhållare för både fönster och nackstöd

König Universalhållare surfplatta

  Art.nr: 199866
 • Passar de flesta surfplattor med 7 - 10”" storlek
 • För montering på bilfönster och nackstöd
 • Lätt att fästa och ta bort
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Andersson Cleaning Kit
(12 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • blabar 2016-07-05

  Duger

  Hållaren monteras på konsollen genom att föra in de fyra piggarna i de fyra hålen och sedan skjuta plattan uppåt med ganska stor kraft tills det släpper. Då sitter den bra och det går även utmärkt att demontera hållaren förutsatt att man inte har kladdat med lim förstås. Denna produkt är synnerligen prisvärd. Den gungar lite under färd. Annars inget att klaga på. Viktigast av allt är väl egentligen att den är ganska ensam på marknaden för oss som har nåt annat märke än Ipad. Den håller fast bra nästan vilken modell som helst med de mjuka kuddarna som sitter på insidan av klorna. Min 10" Sony Z4 sitter bra.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • MikaelK 2015-07-25

  Usel

  Går ej att sätta fast hållaren till stativet och hållaren till själva plattan. Det är fyra plastpluggar som skall in i ett par hål. Tyvärr så lägger man dem bara rakt in där så plattan lossnar från hållaren vilket inte är bra. Efter att ha "lagat" med superlim så fungerar den sådär. Men nja skulle nog inte rekommendera denna. Köp en bättre hållare från början

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Med denna universala hållare för surfplatta kan du nu använda din surfplatta i bilen. Fäst den på bilfönstret med sugproppen eller på ett nackstöd med det medföljande nackstödsfästet.

Passar de flesta surfplattor mellan 7 - 10 tum, bland annat:

Paketet innehåller

 • 1x Universal hållare för surfplatta
 • 1x Sugpropp för vindruta
 • 1x Nackstödsfäste
 • 1x Snabbstartguide

Komplettera ditt köp

Andersson Cleaning Kit
(12 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

König König Universalhållare surfplatta CSTCH100 Med denna universala hållare för surfplatta kan du nu använda din surfplatta i bilen. Fäst den på bilfönstret med sugproppen eller på ett nackstöd med det medföljande nackstödsfästet.Passar de flesta surfplattor mellan 7 - 10 tum, bland annat: Paketet innehåller 1x Universal hållare för surfplatta1x Sugpropp för vindruta1x Nackstödsfäste1x Snabbstartguide Ställ & Hållare 2,5 2 99 SEK 99 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplatta & Tillbehör
 3. Ställ & Hållare