Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bilhållare för både fönster och nackstöd

König Universalhållare surfplatta

  Art.nr: 199866
  • Passar de flesta surfplattor med 7 - 10”" storlek
  • För montering på bilfönster och nackstöd
  • Lätt att fästa och ta bort
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 5 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Experttester

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Med denna universala hållare för surfplatta kan du nu använda din surfplatta i bilen. Fäst den på bilfönstret med sugproppen eller på ett nackstöd med det medföljande nackstödsfästet.

Passar de flesta surfplattor mellan 7 - 10 tum, bland annat:

Paketet innehåller

  • 1x Universal hållare för surfplatta
  • 1x Sugpropp för vindruta
  • 1x Nackstödsfäste
  • 1x Snabbstartguide

Komplettera ditt köp

Andersson Cleaning Kit
(14 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

König König Universalhållare surfplatta CSTCH100 Med denna universala hållare för surfplatta kan du nu använda din surfplatta i bilen. Fäst den på bilfönstret med sugproppen eller på ett nackstöd med det medföljande nackstödsfästet.Passar de flesta surfplattor mellan 7 - 10 tum, bland annat: Paketet innehåller 1x Universal hållare för surfplatta1x Sugpropp för vindruta1x Nackstödsfäste1x Snabbstartguide Ställ & Hållare 2 3 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplatta & Tillbehör
  3. Ställ & Hållare