Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

iPad Air 16GB med WiFi

Apple iPad Air 16GB Silver

  Art.nr: 195835
 • 9,7-tums Retina-skärm
 • A7-processor
 • 16GB lagring
 • Upp till 10 timmar batteritid
 • Låg vikt endast 469 gram
 • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(12 st)

 • Gita 2016-06-05

  Bta

  Jag köper många saker via NetOnNet . Jag får tag i bra saker till bra pris

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • bergsboa 2016-03-23

  Jätte nöjd

  Så himla bra, lång batteri tid lagom stor enkel att komma igång med.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Kackelmaja 2015-02-18
  Topp 1000 skribent

  Perfekt för hemmet

  Mycket prisvärd iPad för den som använder befintliga nätverk via WiFi. 16 GB är gott om minne för normalanvändaren, skärmen är stor och tydlig. Lätt att lära/använda även för min mamma (75år) som aldrig tidigare haft en surfplatta eller smartphone.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Universitetselev 2015-02-01

  Många brister!

  Ipaden har många brister som man märker av väldigt väl vid användning. Brister som jag har märkt av väldigt tydligt är:
  *den låser sig i skärmen så det inte går att komma in på appar.
  *den stänger ned internet väldigt ofta.
  *kopplar ifrån wifi av sig självt.
  *dålig hållbarhet på batteritiden.
  Om jag ska ta något bra med ipaden så är det att den har bra och tydlig skärm.

  Eller
  Avbryt
 • Chanelle 2015-01-07

  Riktig kvalitet

  Gedigen kvalitet, snygg design, lätt att använda iOS är enkelt och funktionellt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillverkarens artikelnummer Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Operativsystem iOS 7
Valbara språk Amerikansk, Arabiska, Brittisk, Danska, Engelska, Finska, Franska, Förenklad kinesiska, Grekiska, Holländska, Italienska, Japanska, Koreanska, Kroatiska, Malajsiska, Polska, Portugisiska, Rumänska, Ryska, Spanska, Svenska, Thailändska, Tjeckiska, Traditionell kinesiska, Turkiska, Tyska, Ukrainska, Ungerska, Vietnamesiska
Förinstallerade appar Appstore, Calendar, Camera, Clock, Contacts, FaceTime, Game Center, iBooks, Itunes, Mail, Maps, Messages, Music, Newsstand, Notes, Photo Booth, Photos, Reminders, Safari, Videos
Förpackningens innehåll iPad Air, Lightning-till-USB-kabel, USB-strömadapter
Display
Skärmstorlek 9,7 tum
Skärmupplösning 2048x1536
Skärmtyp IPS
Bakbelysning LED bakgrundsbelyst IPS
Touchteknik Kapacitiv Retina 3+st. Multitouch
Antal tryckpunkter Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Pivot-funktion Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Reptålig Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Processormodell Apple A7
Bashastighet 1,30 GHz
Antal kärnor 2 st
System on Chip (SoC) Apple A7
Grafik och Ljud
Grafikprocessor Apple A7 Dual-core Processor
Ljudformat som stöds AAC, AIFF, AppleLossless, AUDIBLE, HE-AAC, MP3, MP3-VBR, WAV
Inbyggda högtalare Ja
Inbyggd mikrofon Ja
Övrigt
Minnesstorlek 16 GB
Minnestyp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Anslutningar
Laddning via USB Nej
USB 2.0-portar 0 st
USB 3.0-portar 0 st
Digital ljudingång (Koaxial) 0 st
Digital ljudingång (Optisk) 0 st
Hörlursutgång 1 st
Mikrofoningång 1 st
HDMI 0 st
HDMI-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DisplayPort 0 st
Thunderbolt 0 st
Övriga anslutningar Lightning-kontakt
Kommunikation
3G (UMTS) Nej
4G LTE Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 4.0
Inbyggd navigation Nej
Geotaggning Nej
IR Nej
Fast nätverksanslutning Ja
Stöd för IP-telefoni Nej
Stöd för NFC Nej
Stöd för röstsamtal Nej
Trådlöst nätverk 802.11a/b/g/n
Kamera
Antal kameror 2st
Inbyggd blixt Nej
Autofokus Ja
Digital zoom Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Max upplösning stillbild 5 megapixel
Max upplösning video 1920x1080
Max fps vid inspelning Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Upplösning främre kamera 1,2 megapixel
Batteri
Batterikapacitet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batterityp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Drifttid (upp till) 10,00 tim
Chassi
Material Aluminium, Glas, Plast
Färg Vit
Bredd 170,0 mm
Höjd 240,0 mm
Djup 8,0 mm
Vikt 0,5 kg
Support och Garanti
Garanti hårdvara 12 mån
Supportnummer 020-160 56 33

Produktbeskrivning

Helt ny, slank design

iPad Air är oerhört tunn och är samtidigt väldigt solid tack vare sin aluminiumchassi i unibody-utförande. Den tappade nästan 24% i volym från föregångaren av fjärde generationen. Detta gör att den endast väger 453 gram. Men det som gör iPad Air så banbrytande är att man har fått i så mycket prestanda i samtidigt slankt utförande. Så du kan göra mycket mer än tidigare, medans det blir mindre vikt och volym att hantera. Sammanfattat är den hela 28% lättare, 20% tunnare och 24% mindre i volym än tidigare generation. Det är vad vi kallar utveckling när den går åt rätt håll.

9,7-tums Retinaskärm

Med den bästa bildskärmen i en mobil enhet, någonsin, får du 4x så många pixlar och dubbla upplösningen gentemot de äldre versionerna av iPad. Upplösningen, som är hela 2048 x 1536 är fler än vad en stor Full HD TV levererar. Pixlarna sitter så små och sitter så nära varandra, så ögat inte kan urskilja dem på ett normalt läsavstånd. Detta ger dig en fantastisk läs- och spelupplevelse.

Fantastisk batteritid

iPad Air är kraftfull, men inte hungrig efter ström. Även då den är 20 procent tunnare och upp till dubbelt så snabb som föregångaren, så behåller den samma imponerande 10-timmars batteritid. Detta tack vare A7-processorn som inte bara är mer kraftfull, utan samtidigt mer energisnål. Så vart du än är på väg med din iPad Air, kan du med batteritiden gå ännu längre.

A7-processor

Den nya A7-processorn tar iPad till nya höjder i form av kraft och hastighet. Tack vare den nya A7-processorn som kommer dina appar att laddas snabbare samt spelen kommer att vara mer responsiva. Upp till dubbla hastigheten mot tidigare version. A7-processorn supportar OpenGL ES version 3.0, Vilket betyder att du får detaljer och visuella effekter som tidigare endast var möjligt via stationära datorer och konsoller. A7-processorn bygger på en 64-bitars arkitektur, vilket öppnar dörren för fler robusta och kraftfulla appar, samtidigt som du fortfarande får upp till 10 timmars batteritid.

iSight-kamera

Nya iPad är utrustad med iSight-kamera som kan ta stillbilder i 5MP och filma i Full HD. Den ger dig bra belysning oavsett om du tar kort i solljus eller inomhus. Tryck, autofokusera och ställ eventuellt exponeringsinställningar. lätt som en plätt.
Du kan fånga alla oförglömliga ögonblick genom att filma i äkta 1080p. Automatisk videostabilistering ger dig alltid skakfritt bra resultat, perfekt när du får skrattanfall.

Supersnabbt WiFi och MIMO

iPad ser till så att du håller dig ansluten på fler platser än någonsin tidigare. Med hjälp av två antenner i stället för en och MIMO-teknik, ger iPad dubbel WiFi-prestanda mot sina föregångare. 

Kraftfulla appar ingår

iPad innehåller suveräna appar för e-post, surf och videosamtal. Den har också appar som du kan använda till att göra fantastiska saker med dina bilder, filmer, låtar, dokument, presentationer och kalkylblad.

Fler än 475 000 appar på App Store

Oavsett vad du gillar att göra så finns det troligtvis en app för det. Apparna har gjorts speciellt för iPad, så de utnyttjar den avancerade tekniken till max.

iOS 7

iOS är ännu enklare att använda tack vare funktioner som Kontrollcenter, AirDrop och smartare multitasking. Eftersom designen är gjord speciellt för iPad, fungerar allt lika bra som det ser ut.

I paketet medföljer: 

Apple Apple iPad Air 16GB Silver MD788KN/B Helt ny, slank designiPad Air är oerhört tunn och är samtidigt väldigt solid tack vare sin aluminiumchassi i unibody-utförande. Den tappade nästan 24% i volym från föregångaren av fjärde generationen. Detta gör att den endast väger 453 gram. Men det som gör iPad Air så banbrytande är att man har fått i så mycket prestanda i samtidigt slankt utförande. Så du kan göra mycket mer än tidigare, medans det blir mindre vikt och volym att hantera. Sammanfattat är den hela 28% lättare, 20% tunnare och 24% mindre i volym än tidigare generation. Det är vad vi kallar utveckling när den går åt rätt håll.9,7-tums RetinaskärmMed den bästa bildskärmen i en mobil enhet, någonsin, får du 4x så många pixlar och dubbla upplösningen gentemot de äldre versionerna av iPad. Upplösningen, som är hela 2048 x 1536 är fler än vad en stor Full HD TV levererar. Pixlarna sitter så små och sitter så nära varandra, så ögat inte kan urskilja dem på ett normalt läsavstånd. Detta ger dig en fantastisk läs- och spelupplevelse.Fantastisk batteritidiPad Air är kraftfull, men inte hungrig efter ström. Även då den är 20 procent tunnare och upp till dubbelt så snabb som föregångaren, så behåller den samma imponerande 10-timmars batteritid. Detta tack vare A7-processorn som inte bara är mer kraftfull, utan samtidigt mer energisnål. Så vart du än är på väg med din iPad Air, kan du med batteritiden gå ännu längre.A7-processorDen nya A7-processorn tar iPad till nya höjder i form av kraft och hastighet. Tack vare den nya A7-processorn som kommer dina appar att laddas snabbare samt spelen kommer att vara mer responsiva. Upp till dubbla hastigheten mot tidigare version. A7-processorn supportar OpenGL ES version 3.0, Vilket betyder att du får detaljer och visuella effekter som tidigare endast var möjligt via stationära datorer och konsoller. A7-processorn bygger på en 64-bitars arkitektur, vilket öppnar dörren för fler robusta och kraftfulla appar, samtidigt som du fortfarande får upp till 10 timmars batteritid.iSight-kameraNya iPad är utrustad med iSight-kamera som kan ta stillbilder i 5MP och filma i Full HD. Den ger dig bra belysning oavsett om du tar kort i solljus eller inomhus. Tryck, autofokusera och ställ eventuellt exponeringsinställningar. lätt som en plätt.Du kan fånga alla oförglömliga ögonblick genom att filma i äkta 1080p. Automatisk videostabilistering ger dig alltid skakfritt bra resultat, perfekt när du får skrattanfall.Supersnabbt WiFi och MIMOiPad ser till så att du håller dig ansluten på fler platser än någonsin tidigare. Med hjälp av två antenner i stället för en och MIMO-teknik, ger iPad dubbel WiFi-prestanda mot sina föregångare. Kraftfulla appar ingåriPad innehåller suveräna appar för e-post, surf och videosamtal. Den har också appar som du kan använda till att göra fantastiska saker med dina bilder, filmer, låtar, dokument, presentationer och kalkylblad.Fler än 475 000 appar på App StoreOavsett vad du gillar att göra så finns det troligtvis en app för det. Apparna har gjorts speciellt för iPad, så de utnyttjar den avancerade tekniken till max.iOS 7iOS är ännu enklare att använda tack vare funktioner som Kontrollcenter, AirDrop och smartare multitasking. Eftersom designen är gjord speciellt för iPad, fungerar allt lika bra som det ser ut.I paketet medföljer:  Surfplatta 4,5 12 3449 SEK 3449 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplatta & Tillbehör
 3. Surfplatta