Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Paket med fodral och tangentbord till din VivoTAB!

ASUS VivoTAB - TranSleeve Keyboard

  Art.nr: 187988
 • TransSleeve och TransBoard
 • Tangentbord med Bluetooth
 • TranSleeve kan ställas i två olika vinklar
 • Hållbart och komplett skydd
 • Insida i mikrofiber som håller rent

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Gottfrid63 2013-08-21

  Smart och bra tillbehör

  Jag köpte Asusplattan utan tangentbord men insåg snabbt att jag behövde ett skal/skydd. Detta är ett tangentbord med inbyggt skal/skydd. Det är smart och fungerar fint. Det är lite för få möjligheter att reglera stödet till skärmen i uppfällt läge. Men i stort sätt är jag nöjd med köpet. Enheten kunde kanske vara lite billigare men jag förstår priset då tangentbordet håller hög kvalité och fungerar fin, fint.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • herho 2013-08-11

  Bra men för dyrt

  Skärmskyddet med dess magnet fäster på ett enkelt sätt. Materialet verkar vara nån slags blandning av tyg och gummi. Utmärkt för att ställa plattan i "läs- och tangentbordsläge".

  Tangentbordets knappar är något svampiga eller lösa. Men skrivupplevelsen är helt ok. Dock har jag faktiskt inte använt tangentbordet särskilt mycket. Det virtuella tangentbordet i W8/W8.1 är riktigt bra! Sedan dockar man inte plattan i tangentbordet, vilket har både för- och nackdelar.

  Största problemet tycker jag är priset.

  Därför skulle jag rekommendera att man tänker efter om man verkligen behöver ett tangentbord - som ändå är så litet.

  Skärmskyddet rekommenderar jag alla dagar i veckan!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • witefigter 2013-11-29

   magnet.

   Hur kan du anse att magneten fäster på ett enkelt sätt. Den är helt värdelös. det funkar inte som ett skärmskygg dom den borde göra. Känns mer som en fara för surfplattan än ett skydd.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Passar till VivoTAB

Produktbeskrivning

TranSleeve - Ett fodral som passar din livsstil

Med två smarta lägen har du alltid perfekt vinkel när du antingen ska se på film eller skriva, med eller utan tangentbordet. Du byter snabbt och enkelkt vinkel tack var den innovativa designen.

Fodralet fästs mot VivoTAB-enheten med hjälp av magnetiska gångjärn som ser till att fodralet hålls på plats utan att vara iväg eller skava bort färg. Materialet är strakt och tåligt så att du har ett skydd som håller länge och alltid ser till att din Vivi är toppskick.

TransBoard - Skrivglädje ut i fingerspetsarna

Ett tunnt och lätt tangentbord som använder sig av snabb och stark Bluetooth-anslutning för att du ska kunna vara mobil samtidigt som du får en bättre användarupplevelse. Med sin smarta och mobila design är den enkelt att flytta runt. Tangenterna är bra placerade och skrivglädjen hänger med även efter långa pass. Perfekt om du anteckar på möten eller dylikt. Tangentbordet har också en pekplatta så att du kan navigera i Windows 8 utan några problem.

Laddningen sker smärtfritt och enkelt via en Micro USB-kabel.

 

OBS! VivoTAB ingår ej

ASUS ASUS VivoTAB - TranSleeve Keyboard 90XB00HP-BSL0I0 TranSleeve - Ett fodral som passar din livsstil Med två smarta lägen har du alltid perfekt vinkel när du antingen ska se på film eller skriva, med eller utan tangentbordet. Du byter snabbt och enkelkt vinkel tack var den innovativa designen. Fodralet fästs mot VivoTAB-enheten med hjälp av magnetiska gångjärn som ser till att fodralet hålls på plats utan att vara iväg eller skava bort färg. Materialet är strakt och tåligt så att du har ett skydd som håller länge och alltid ser till att din Vivi är toppskick. TransBoard - Skrivglädje ut i fingerspetsarna Ett tunnt och lätt tangentbord som använder sig av snabb och stark Bluetooth-anslutning för att du ska kunna vara mobil samtidigt som du får en bättre användarupplevelse. Med sin smarta och mobila design är den enkelt att flytta runt. Tangenterna är bra placerade och skrivglädjen hänger med även efter långa pass. Perfekt om du anteckar på möten eller dylikt. Tangentbordet har också en pekplatta så att du kan navigera i Windows 8 utan några problem. Laddningen sker smärtfritt och enkelt via en Micro USB-kabel.   OBS! VivoTAB ingår ej Tangentbord 3,5 2 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplatta & Tillbehör
 3. Tangentbord