Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fodral med tangentbord till surfplattor 7"

Belkin Keyboard Case Universal

  Art.nr: 191644
 • Nordisk layout
 • 155 timmar batteritid
 • Lätt och smidigt
 • Tåligt material
 • Bluetooth

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • puttepj 2014-06-16

  Väl fungerande tangentbord

  Köpte denna till min Galaxy tab 3 7.0.
  Lätta att para ihop med blåtanden. Förvånansvärt lättskrivet tangentbord. Ett litet minus är att Å/å Tangenten kräver ett två knappstryck (Fn+å), men jag vande mig förvånansvärt fort. Lite för stort fodral egentligen men eftersom det är universal för 7-8 tum får man väl leva med det.
  Det känns som om jag kommer att ha mycket nytta under lång tid med det här tangentbordet, men pga storleken, skiftar jag till Samsungs fodral när jag inte har behova av att ha tangentbord med mig.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Måste man skriva andra tecken för att få Å Ä och Ö ??

  Teddy68 2014-04-18
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Nej, detta tangentbord har Nordisk design. Dvs å,ä,ö har egna knappar. //Robin

   RobinJ 2014-09-08

Produktbeskrivning

Belkin Keyboard Case Universal

Ett smart och smidigt fodral från Belkin. Med sin slimmade och stilrena design är detta ett fodral som du bara måste ha om du bär med dig din surfplatta mycket. Den lämpar sig perfekt för kontorsbruk, studier eller bara ett helt vanligt ställ för att få en behagligare synvinkel när du surfar eller tittar på film på din surfplatta. Med en batteritid på 155 timmar behöver du inte oroa dig att batteriet ska ta slut när du är på resande fot.

Väl fördelade tangenter

Med ett laptop-liknande tangentbord är tangenterna perfekt placerade för att reducera felskrivningar. Varje knapp har en fjädermekanism som ger en taktil feedback när den träffas, vilket möjliggör snabb, intuitiv och bekväm arbetsupplevelse timmar i sträck.

Tangentbordet har också kortkommandon som låter dig styra media. Du kan justera volymen och styra musik och video med hjälp av anpassade tangenterna. Tack vare Bluetooth-anslutningen är det simpelt att koppla ihop tangentbordet med din surfplatta. Slå på, koppla ihop och börja skriva.

Belkin Belkin Keyboard Case Universal F5L146ayBLK Belkin Keyboard Case Universal Ett smart och smidigt fodral från Belkin. Med sin slimmade och stilrena design är detta ett fodral som du bara måste ha om du bär med dig din surfplatta mycket. Den lämpar sig perfekt för kontorsbruk, studier eller bara ett helt vanligt ställ för att få en behagligare synvinkel när du surfar eller tittar på film på din surfplatta. Med en batteritid på 155 timmar behöver du inte oroa dig att batteriet ska ta slut när du är på resande fot. Väl fördelade tangenter Med ett laptop-liknande tangentbord är tangenterna perfekt placerade för att reducera felskrivningar. Varje knapp har en fjädermekanism som ger en taktil feedback när den träffas, vilket möjliggör snabb, intuitiv och bekväm arbetsupplevelse timmar i sträck. Tangentbordet har också kortkommandon som låter dig styra media. Du kan justera volymen och styra musik och video med hjälp av anpassade tangenterna. Tack vare Bluetooth-anslutningen är det simpelt att koppla ihop tangentbordet med din surfplatta. Slå på, koppla ihop och börja skriva. Tangentbord 4 1 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplatta & Tillbehör
 3. Tangentbord