Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fodral med tangentbord till Galaxy Tab 3 10.1!

Belkin Keyboards with Folio

  Art.nr: 191648
 • Nordisk layout
 • Galaxy Tab 3 10.1
 • 67 timmar batteritid
 • Lätt och smidigt
 • Tåligt material

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • coulrophobic 2014-04-05

  Lider av vissa barnsjukdomar

  Smidigt med case och tangentbord i ett, dock stör placeringen av å, ä och ö textflödet. @-tecknet har jag inte fått att fungera över huvud taget. Listen närmast plattan skaver dessutom mot skärmen, gissningsvis vid öppning/stängning. Lyckligtvis har jag skärmskydd som tar smällen (kan även vara så att problemet uppstår pga skärmskyddets högre friktion, vilket dock fortfarande inte är acceptabelt.) Bra kvalitet i övrigt, möjligen lite tyngre än önskvärt (men går det få det ena utan det andra?) Bortsett från åäö-problemet funkar det tillfredsställande att skriva på. Saknar batteriindikator och stödmöjlighet då tangentbordet inte används - nu kan den antingen användas stående med tangentbord eller platt liggande. Rekommenderas om man verkligen känner ett behov av ett tangentbord till sin platta (i synnerhet eftersom utbudet inte är det bästa) men orkar man vänta på fler modeller och märken är det nog en idé.

  Eller
  Avbryt
 • Smalanningen 2014-02-01

  Överraskande bra köp

  Jag blev mycket överraskad av hur lätt den här produkten var att komma igång med. Men, hur man får fatt i snabel a begriper jag inte. Misstänker att det inte går att få fram. Annars fungerar den perfekt. Väskan är mycket stilfull, snygg och användbar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Goteborgskex 2013-10-26

  Snäpp fast och koppla!

  Detta omslag med tangentbord för Samsung Galaxy Tab 3 10.1 funkar väldigt bra. Plattan sitter ordentligt fast och tangentbordet har vippknapp och kopplas snabbt ihop med plattan via bluetooth. Så, precis som rubriken säger: Snäpp fast och koppla! Det kan komma en liknande produkt från Samsung framöver, men denna funkar utmärkt, när du 'är på resande fot eller bara vill bära med dig din platta och skydda den. T o m flärpen som håller ihop skyddet har magnetlås på baksidan så den inte är i vägen, när du fäller upp tangentbordet. Rekommenderas!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Passar den till Samsung galaxy tab 2 10.1?

  MrSnape 2015-03-19
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Detta fodral är endast avsett för Samsung Galaxy Tab 3. Det är en liten skillnad i design som gör att tab 2 inte passar i detta fodral.

   SebastianNetOnNet 2015-03-25
 • Passar detta tangentbord till samsung galaxy tab4 10.1

  tomkris 2014-08-12
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, tyvärr kommer detta fodral inte att passa din Galaxy Tab 4. Detta då dimensionerna på Tab 4 inte är helt lika Tab 3.

   SebastianNetOnNet 2014-10-03
 • Fungerar denna till Samsung ATIV Tab 3 XE300TZC-K01SE är Windows Tab !! en länk från er sida om den !! http://www.netonnet.se/art/dator/surfplattor/windows/samsung-ativtab3xe300tzc-k01se/194760.7102/

  danne1030 2013-12-08
  Eller
  Avbryt
 • Passar den till Galaxy Note också?

  Sayuri 2013-10-09
  Eller
  Avbryt

Produktbeskrivning

Belkin Keyboards with Folio

Designad för Samsung Galaxy Tab 3 10,1 med ett slimmat tangentbord och fodral som gör din surfplatta fulländad. Använd kortkommandon, kopiera och klistra in text, justera volymen och styr din musik precis som på en dator. 

Väl fördelade tangenter

Med ett laptop-liknande tangentbord är tangenterna perfekt placerade för att reducera felskrivningar. Varje knapp har en fjädermekanism som ger en taktil feedback när den träffas, vilket möjliggör snabb, intuitiv och bekväm arbetsupplevelse timmar i sträck.

Elegant lågprofils skydd

Med en perfekt passform och mjukt innerfoder skyddar fodralet din Samsung Galaxy Tab 3 10,1 från repor, smuts och andra typer av slitage när du bär med dig den. Fodralet tar nästan heller ingen plats, vilket gör det idealiskt för resande fot.

I paketet medföljer: USB-laddare och bruksanvisning.

Belkin Belkin Keyboards with Folio F5L159ayC00 Belkin Keyboards with Folio Designad för Samsung Galaxy Tab 3 10,1 med ett slimmat tangentbord och fodral som gör din surfplatta fulländad. Använd kortkommandon, kopiera och klistra in text, justera volymen och styr din musik precis som på en dator.  Väl fördelade tangenter Med ett laptop-liknande tangentbord är tangenterna perfekt placerade för att reducera felskrivningar. Varje knapp har en fjädermekanism som ger en taktil feedback när den träffas, vilket möjliggör snabb, intuitiv och bekväm arbetsupplevelse timmar i sträck. Elegant lågprofils skydd Med en perfekt passform och mjukt innerfoder skyddar fodralet din Samsung Galaxy Tab 3 10,1 från repor, smuts och andra typer av slitage när du bär med dig den. Fodralet tar nästan heller ingen plats, vilket gör det idealiskt för resande fot. I paketet medföljer: USB-laddare och bruksanvisning. Tangentbord 3,7 3 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplatta & Tillbehör
 3. Tangentbord