Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Perfekt verktyg och skydd

Logitech Ultratunnt Tangentbordsskydd för iPad

  Art.nr: 173976
Logitech Ultrathin Keyboard Cover är ett supertunnt skyddande lock för din iPad 2, iPad (tredje & fjärde generationen) med inbyggt Bluetooth-tangentbord.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Andersson Cleaning Kit
(12 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • DD77 2013-07-15

  Strålande tillbehör

  Användarvänlig och enkel. Passar inte in med fodralet men det får man leva med. Prisvärd.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Mariell 2012-10-24

  Dyr men värd pengarna.

  Det första man får vänja sig är den något mindre storleken jämfört med ett vanligt tangentbord, men som med så mycket annat vänjer man sig. Det är lätt att använda, lätt att slå på och koppla till iPaden via bluetooth. Väldigt snyggt.

  Då tangentbordet samtidigt är ett skydd så tas det automatiskt med överallt. Väldigt smidigt för mig som student att alltid ha med, spara in på papper och med Papers från Appstore och ett mailkonto finns filerna med mig överallt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • ZaLaNa 2012-10-24

  Bra men ingen @

  Tycker den e bra! men får ej @ att fungera, jag fattar bara inte, fanns ju ingen instruktionsbok med.... :D

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Passar till iPad 2, iPad 3, iPad 4

Produktbeskrivning

Skydda din iPad

Hur kan en iPad bli ännu mer perfekt? Skydda den med stil var du än går med ett supertunt skärmlock. Lägg till ett trådlöst Bluetooth®-tangentbord – så att du alltid är redo att skriva med precision. Ett elegant och tunt skärmlock i aluminium som ser fantastiskt ut och känns ännu bättre – utformat för att komplettera din iPad. Det matchar surfplattan så väl att det är svårt att se var den ena slutar och den andra börjar.

Skriv på

Med det trådlösa Bluetooth®-tangentbordet kan du tyst och smidigt skriva snabb- eller e-postmeddelanden. Det externa tangentbordet frigör inte bara utrymme på iPad-skärmen – du kan även spara tid genom att använda kortkommandon för sådant som du gör ofta, exempelvis kopiera, klistra in, ångra osv. Fulladdade batterier håller dessutom upp till hela sex månader.

Klämma

En finurlig magnetisk klämma fäster tangentbordslocket säkert vid din iPad. När de inbyggda magneterna i locket läggs i linje med iPad-enheten smälter dessa samman.

Omedelbar av-/på-funktion

Tack vare den omedelbara av-/på-funktionen sätts din iPad automatiskt på när du öppnar locket – och försätts i viloläge när du stänger det.

Innehåll

 • Lock med trådlöst Bluetooth-tangentbord och ställ
 • Laddningskabel från USB till mini-USB
 • Bruksanvisning
 • Rengöringsduk


Obs! Tangentbordet har nordisk layout

Komplettera ditt köp

Andersson Cleaning Kit
(12 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

Logitech Logitech Ultratunnt Tangentbordsskydd för iPad 920-004234 Skydda din iPad Hur kan en iPad bli ännu mer perfekt? Skydda den med stil var du än går med ett supertunt skärmlock. Lägg till ett trådlöst Bluetooth®-tangentbord – så att du alltid är redo att skriva med precision. Ett elegant och tunt skärmlock i aluminium som ser fantastiskt ut och känns ännu bättre – utformat för att komplettera din iPad. Det matchar surfplattan så väl att det är svårt att se var den ena slutar och den andra börjar. Skriv på Med det trådlösa Bluetooth®-tangentbordet kan du tyst och smidigt skriva snabb- eller e-postmeddelanden. Det externa tangentbordet frigör inte bara utrymme på iPad-skärmen – du kan även spara tid genom att använda kortkommandon för sådant som du gör ofta, exempelvis kopiera, klistra in, ångra osv. Fulladdade batterier håller dessutom upp till hela sex månader.Klämma En finurlig magnetisk klämma fäster tangentbordslocket säkert vid din iPad. När de inbyggda magneterna i locket läggs i linje med iPad-enheten smälter dessa samman.Omedelbar av-/på-funktion Tack vare den omedelbara av-/på-funktionen sätts din iPad automatiskt på när du öppnar locket – och försätts i viloläge när du stänger det. Innehåll Lock med trådlöst Bluetooth-tangentbord och ställ Laddningskabel från USB till mini-USB Bruksanvisning Rengöringsduk Obs! Tangentbordet har nordisk layout Tangentbord 4 3 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplatta & Tillbehör
 3. Tangentbord