Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Stilrent fodral till iPad Mini!

Andersson AEA 2.0 Black Ipad Mini

  Art.nr: 181377
 • Passar iPad Mini 1, 2 och 3
 • Skyddar hela din iPad
 • Ställbart i olika vinklar
 • Magnetisk av-/på funktion

Recensioner

Snittbetyg
(3 st)

 • Kalpedal 2014-07-17

  Fodralet är för stort

  Glider och täcker knappar och försämrar plattans funktioner
  Ej köpvärt

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (1/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Avbryt
 • Gnonken 2014-01-03

  Passade inte

  Fodralet passade ju för böfvelen inte Ipad mini. Ipaden stack ut.

  Kvalitet (1/5)
  Användbarhet (1/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Avbryt
 • mo25 2013-08-10

  bra

  för det är bra för det är bäst och nära till äfären

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Passar till iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3

Produktbeskrivning

Stilrent fodral till iPad Mini!

Stilrent och snyggt fodral som kan användas som ett ställ när du vill titta på serier eller filmer på till exempel Netflix appen. Den är också ett perfekt kompliment i köket när behöver följa ditt favorit recept på iPaden, när du surfar eller bara spelar dina favoritspel.

Komplett skydd utan kompromisser

Skyddet är tillverkat i slitstarkt och tåligt material som har en otrolig livslängd. Med stöttåliga kanter överlever din iPad när du råkar tappa ner den från bordet eller sängen, och den blir också fri från repor när du har den i väskan. Trots att den erbjuder ett komplett skydd blockerar den inte några nödvändiga in-/utgångar. Ljudet har helt fri passage, du kommer lätt åt alla nödvändinga knappar och självklart kan du koppla in dina favorithörlurar utan problem.

Vaknar och somnar med hjälp av din rörelse

Din iPad kommer att må ännu bättre med detta fodral. Fodralet använder sig av den populära magnetiska av-/på funktionen. Du sparar batteritid eftersom du alltid är säker på att iPad är låst när du har stängt fodralet. Självklart vaknar den kvickt upp när du slänger upp fodralet för att titta på din favorit serie.

Ta med dig den med stil

Andersson AEA 2.0 är stilren och minimal, en fröjd för ögat. Med en tidlös design kan du använda detta skydd länge framöver. Det är en perfekt kombination av design och funktion, med magentisk av-/på funktion och ställbart i flera olika vinklar. Passar perfekt under armen påväg till skolan så väl som kontoret.

Andersson Andersson AEA 2.0 Black Ipad Mini Stilrent fodral till iPad Mini!Stilrent och snyggt fodral som kan användas som ett ställ när du vill titta på serier eller filmer på till exempel Netflix appen. Den är också ett perfekt kompliment i köket när behöver följa ditt favorit recept på iPaden, när du surfar eller bara spelar dina favoritspel.Komplett skydd utan kompromisserSkyddet är tillverkat i slitstarkt och tåligt material som har en otrolig livslängd. Med stöttåliga kanter överlever din iPad när du råkar tappa ner den från bordet eller sängen, och den blir också fri från repor när du har den i väskan. Trots att den erbjuder ett komplett skydd blockerar den inte några nödvändiga in-/utgångar. Ljudet har helt fri passage, du kommer lätt åt alla nödvändinga knappar och självklart kan du koppla in dina favorithörlurar utan problem.Vaknar och somnar med hjälp av din rörelseDin iPad kommer att må ännu bättre med detta fodral. Fodralet använder sig av den populära magnetiska av-/på funktionen. Du sparar batteritid eftersom du alltid är säker på att iPad är låst när du har stängt fodralet. Självklart vaknar den kvickt upp när du slänger upp fodralet för att titta på din favorit serie.Ta med dig den med stilAndersson AEA 2.0 är stilren och minimal, en fröjd för ögat. Med en tidlös design kan du använda detta skydd länge framöver. Det är en perfekt kombination av design och funktion, med magentisk av-/på funktion och ställbart i flera olika vinklar. Passar perfekt under armen påväg till skolan så väl som kontoret. Apple 2,7 3 199,0000 new InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplatta & Tillbehör
 3. Väska & Fodral
 4. Apple