Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fodral till Galaxy Tab 3 Lite

Targus Folio Case for Tab Lite 7"

  Art.nr: 201680
 • Inbyggt ställ
 • Perfekt passform
 • Stilren design
 • Skyddar mot stötar, repor och smuts
 • Slitstarkt och tåligt

Tillbehör

Andersson Cleaning Kit
(10 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

Recensioner

Snittbetyg
(2 st)

 • Onesnail 2014-07-25

  Helt ok, förutom

  Jag tycker mycket bra om den förutom att fästsnodden sitter direkt på startknappen. Men man anpassar sig ju.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Knugen80 2014-04-16

  Lite för allmän

  Det finns inte så många fodral att välja på till Tab Lite och det kändes inte rimligt att betala 500;- för ett fodral till en enhet för 1000:-, så det blev den här.

  Finns inget direkt positivt att säga annat än att den skyddar enheten lite bättre. Speciellt som jag har småbarn och stengolv hemma.

  Negativt finns en del att nämna:

  * Resårbanden som man spänner fast den med över kanterna tenderar att åka av. (Positivt är dock att den verka sitta kvar i fodralet även när 2, ibland tom 3 av banden åkt av).
  * Ena resårbandets position är rakt över on/off-knappen. Ibland när man rättar till plattan eller fodralet så knäpper den av/på enhet. Plus att det känns dumt =)
  * Kanterna på enhet är fortfarande väldigt oskyddade och ett fall i fel vinkel kommer skada platten ordentligt.
  * Det är väldigt krånligt att använda fodralets "vinkel funktion". Man ska spänna ut en flik på baksidan och vika in kanten under den. Jobbigt att få till och ganska lätt att den ramlar ut.

  Fodralet känns verkligen billigt (vilket det också är) men hade ändå hoppats på mer. Jag skulle förmodligen köpt det idag igen, men skulle inte rekomendera det =).

  Kvalitet (2/5)
  Användbarhet (2/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Passar till Galaxy Tab Lite 7"

Produktbeskrivning

Targus Folio Case for Tab Lite 7"

Ett stilrent fodral i konstläder som skyddar din Galaxy Tab 3 Lite 7-tums. Fodralet fungerar som ett ställ vilket ger optimal komfort när du vill titta på en film, spela spel eller skriva på din surfplatta. Insidan på fodralet är mjukt och skyddar skärmen på surfplattan när du är på resande fot. 

Komplettera ditt köp

Andersson Cleaning Kit
(10 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

Targus Targus Folio Case for Tab Lite 7" Targus Folio Case for Tab Lite 7" Ett stilrent fodral i konstläder som skyddar din Galaxy Tab 3 Lite 7-tums. Fodralet fungerar som ett ställ vilket ger optimal komfort när du vill titta på en film, spela spel eller skriva på din surfplatta. Insidan på fodralet är mjukt och skyddar skärmen på surfplattan när du är på resande fot.  Samsung 3 2 99 new InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplatta & Tillbehör
 3. Väska & Fodral
 4. Samsung