Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snygg 2-i-1-laptop med 10,1-tums IPS-skärm

Acer Aspire Switch (SW3-013-11MQ)

  Art.nr: 219764
  • Intel® Atom™ Processor Z3735F
  • 1280 x 800 IPS-skärm
  • Perfekt bild inom- och utomhus
  • Otroligt smidig att ta med sig
  • Upp till 12 timmars batteritid

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

En imponerande utsikt

Med en upplösning som får detaljer och färger att komma till liv kommer du vilja ta med dig din Aspire Switch 10 E överallt du ska.

1280 x 800 pixlar, Acer LumiFlex, VisionCare Gorilla Glass och IPS-teknik kombineras och ser till skärmen håller hög standard. Dessa tekniker är perfekt i både jobb och fritid. Ibland blir det många timmar framför skärmen och då är det viktigt att siffror och text blir tydliga och skarpa.

Snäll mot ögonen

Med Acer VisionCare kan du välja själv om du vill sätta på tekniken BluelightShield. En smart teknik som reducerar ett stressframkallat blått ljus som finns i dom flesta skärmarna. Detta är riktigt bekvämt om du sitter framför skärmen under längre perioder till exempel på jobbet eller när du tittar långfilm.

Acer LumiFlex

Oavsett om du är inne eller ute är Switch 10 E designad för att användas hela tiden, överallt du går. Med Acer LumiFlex-teknik får du perfekt optimerade färger som låter titta, och njuta, av film eller dokument utomhus - till och med när solen är framme.

Superstarkt glas

Gorilla Glass kommer att hålla din skärm ren och fri från repor och sprickor. Gorilla Glass  ger upp till hela 3 gånger så bättre repmotstånd jämnfört med en vanlig skärm.

Kraftfull processor

En Intel Quad-core processor ger gott om kraft för seriöst arbete och nöje. Med upp till 12 timmars batteri kan du använda datorn hela dagen lång.

Acer Snap Hinge

Flippa, rotera eller ta av - allt i ett snäpp. Acer Switch 10 E använder sig av magneter och deras osynliga dragkraft för att sitta på plats.

Med starka magneter behöver du aldrig krångla och kämpa för att få bort skärmen eller rotera den 360 grader. Du kan använda laptopen i fyra olika lägen: som en knädator, surfplatta, stående eller som en stor display.

Användarvänliga Windows 8.1

Med Windows 8.1 kan du göra mer. Du har tillgång till mer underhållning, mer spel, mer sätt att få saker gjorda på, mer sätt för att söka, surfa och hålla kontakten med dina närmaste på. Du kan anpassa Windows helt efter dina behov genom att anpassa startskärmen med Live Tiles, dina egna bilder och de personer, appar och webbplatser som betyder mest för dig.

Acer Acer Aspire Switch (SW3-013-11MQ) NT.MX1ED.001 En imponerande utsikt Med en upplösning som får detaljer och färger att komma till liv kommer du vilja ta med dig din Aspire Switch 10 E överallt du ska.1280 x 800 pixlar, Acer LumiFlex, VisionCare Gorilla Glass och IPS-teknik kombineras och ser till skärmen håller hög standard. Dessa tekniker är perfekt i både jobb och fritid. Ibland blir det många timmar framför skärmen och då är det viktigt att siffror och text blir tydliga och skarpa. Snäll mot ögonen Med Acer VisionCare kan du välja själv om du vill sätta på tekniken BluelightShield. En smart teknik som reducerar ett stressframkallat blått ljus som finns i dom flesta skärmarna. Detta är riktigt bekvämt om du sitter framför skärmen under längre perioder till exempel på jobbet eller när du tittar långfilm. Acer LumiFlex Oavsett om du är inne eller ute är Switch 10 E designad för att användas hela tiden, överallt du går. Med Acer LumiFlex-teknik får du perfekt optimerade färger som låter titta, och njuta, av film eller dokument utomhus - till och med när solen är framme. Superstarkt glas Gorilla Glass kommer att hålla din skärm ren och fri från repor och sprickor. Gorilla Glass  ger upp till hela 3 gånger så bättre repmotstånd jämnfört med en vanlig skärm. Kraftfull processor En Intel Quad-core processor ger gott om kraft för seriöst arbete och nöje. Med upp till 12 timmars batteri kan du använda datorn hela dagen lång. Acer Snap Hinge Flippa, rotera eller ta av - allt i ett snäpp. Acer Switch 10 E använder sig av magneter och deras osynliga dragkraft för att sitta på plats.Med starka magneter behöver du aldrig krångla och kämpa för att få bort skärmen eller rotera den 360 grader. Du kan använda laptopen i fyra olika lägen: som en knädator, surfplatta, stående eller som en stor display. Användarvänliga Windows 8.1 Med Windows 8.1 kan du göra mer. Du har tillgång till mer underhållning, mer spel, mer sätt att få saker gjorda på, mer sätt för att söka, surfa och hålla kontakten med dina närmaste på. Du kan anpassa Windows helt efter dina behov genom att anpassa startskärmen med Live Tiles, dina egna bilder och de personer, appar och webbplatser som betyder mest för dig. Surfplattor 3 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor