Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Nya iPad 9,7" WiFi 32 GB

Apple iPad (2018) Wi-Fi 32GB Space Grey

  Art.nr: 1003308
  • 9,7-tums Retina-skärm
  • Funkar med Apple Pencil
  • A10 Fusion-chip
  • Snabb trådlös uppkoppling
  • Två avancerade kameror

Psst!

Med 4G-uppkoppling 4 990:-

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

iPad har en elegant 9,7-tums Retina-skärm¹, ett kraftfullt A10 Fusion-chip, snabb trådlös uppkoppling, ett batteri som räcker hela dagen², och avancerade kameror fram och bak. Apparna Clips, GarageBand, Pages, Numbers och Keynote är inbyggda. Suveräna utbildningsappar i App Store och upplevelser med förstärkt verklighet. Och iOS 11 gör iPad kraftfullare, personligare och intelligentare så att du kan göra ännu mer. Köp till Apple Pencil så blir iPad ett effektivt och nytt sätt att lära sig saker på³.

Juridisk information

Appar kan hämtas från App Store. Sortimentet kan komma att ändras.

  1. Skärmstorleken mäts diagonalt.
  2. Batteritiden varierar beroende på inställningar och användning. Mer information finns på www.apple.com/se/batteries.
  3. Apple Pencil säljs separat.

Titta även på

(0 st)

4 990:-

Titta även på

(0 st)

4 990:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Apple Apple iPad (2018) Wi-Fi 32GB Space Grey MR7F2KN/A iPad har en elegant 9,7-tums Retina-skärm¹, ett kraftfullt A10 Fusion-chip, snabb trådlös uppkoppling, ett batteri som räcker hela dagen², och avancerade kameror fram och bak. Apparna Clips, GarageBand, Pages, Numbers och Keynote är inbyggda. Suveräna utbildningsappar i App Store och upplevelser med förstärkt verklighet. Och iOS 11 gör iPad kraftfullare, personligare och intelligentare så att du kan göra ännu mer. Köp till Apple Pencil så blir iPad ett effektivt och nytt sätt att lära sig saker på³. Juridisk information Appar kan hämtas från App Store. Sortimentet kan komma att ändras.Skärmstorleken mäts diagonalt.Batteritiden varierar beroende på inställningar och användning. Mer information finns på www.apple.com/se/batteries.Apple Pencil säljs separat. Surfplattor 3690 SEK 3690 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor