Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

iPad Pro 9,7" med retina-skärm och 4G (pre-owned)

Apple iPad Pro 9,7"128/4G PRE-OWNED

  Art.nr: 248661
 • 9,7" Retina-skärm med True Tone
 • Fingeravtrycksläsare
 • 4G LTE Advanced
 • A9X-chip med 64-bitars arkitektur
 • Upp till 10 timmars batteritid

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Apple iPad Pro 9,7" 128 GB Space Grey 4G (pre-owned) är kontrollerad och rekonditionerad av Approved Selection, och uppfyller branschens strängaste kvalitetskrav. Deras rekonditioneringsexperter kontrollerar hårdvaran in i minsta detalj på 18 olika punkter. Utrustningen är så gott som helt fri från kosmetiskt slitage, fullt rengjord inifrån och ut, säkert dataraderad med Blancco™, fullt funktionstestad och slutligen varsamt ompaketerad i nytt emballage.

9,7" iPad Pro är en svårslagen kombination av bärbarhet och prestanda. Den är bara 6,1 mm tunn och väger under 450 gram. Samtidigt har iPad Pro den ljusaste, mest avancerade Retina-skärmen någonsin, med True Tone – avancerade sensorer som justerar skärmen efter det omgivande ljuset så att den blir bekvämare att titta på. Den har ett kraftfullt A9X-chip med 64-bitars arkitektur i klass med en stationär dator, fyra högtalare, avancerade iSight- och FaceTimeHD-kameror, fingeravtrycksläsaren Touch ID, supersnabb uppkoppling med wifi 4G LTE Advanced och upp till 10 timmars batteritid. Lägg till Apple Pencil med precision på pixelnivå och det otroligt tunna tangentbordet Smart Keyboard, så blir iPad Pro ännu mer mångsidig.

Lista med de viktigaste funktionerna

 • 9,7-tums (diagonalt) Retina-skärm med True Tone och antireflexbehandling
 • Tredje generationens A9X-chip med 64-bitars arkitektur i klass med en stationär dator
 • Fingeravtrycksläsaren Touch ID12 MP iSight-kamera med video i 4K
 • 5 MP FaceTime HD-kamera
 • Wifi med 802.11ac och MIMO
 • 4G LTE Advanced-anslutning
 • Upp till 10 timmars batteritid
 • Fyra högtalare

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Apple Apple iPad Pro 9,7"128/4G PRE-OWNED MLQ32KN/A Apple iPad Pro 9,7" 128 GB Space Grey 4G (pre-owned) är kontrollerad och rekonditionerad av Approved Selection, och uppfyller branschens strängaste kvalitetskrav. Deras rekonditioneringsexperter kontrollerar hårdvaran in i minsta detalj på 18 olika punkter. Utrustningen är så gott som helt fri från kosmetiskt slitage, fullt rengjord inifrån och ut, säkert dataraderad med Blancco™, fullt funktionstestad och slutligen varsamt ompaketerad i nytt emballage. 9,7" iPad Pro är en svårslagen kombination av bärbarhet och prestanda. Den är bara 6,1 mm tunn och väger under 450 gram. Samtidigt har iPad Pro den ljusaste, mest avancerade Retina-skärmen någonsin, med True Tone – avancerade sensorer som justerar skärmen efter det omgivande ljuset så att den blir bekvämare att titta på. Den har ett kraftfullt A9X-chip med 64-bitars arkitektur i klass med en stationär dator, fyra högtalare, avancerade iSight- och FaceTimeHD-kameror, fingeravtrycksläsaren Touch ID, supersnabb uppkoppling med wifi 4G LTE Advanced och upp till 10 timmars batteritid. Lägg till Apple Pencil med precision på pixelnivå och det otroligt tunna tangentbordet Smart Keyboard, så blir iPad Pro ännu mer mångsidig. Lista med de viktigaste funktionerna 9,7-tums (diagonalt) Retina-skärm med True Tone och antireflexbehandlingTredje generationens A9X-chip med 64-bitars arkitektur i klass med en stationär datorFingeravtrycksläsaren Touch ID12 MP iSight-kamera med video i 4K5 MP FaceTime HD-kameraWifi med 802.11ac och MIMO4G LTE Advanced-anslutningUpp till 10 timmars batteritidFyra högtalare Surfplattor 5 2 6990 SEK 6990 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplattor