Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Väldesignad 7"-surfplatta med hög ljudkvalitet

ASUS Zenpad 7" 3G

  Art.nr: 220036
  • Intel® Atom™ x3 processor
  • 7" LED-bakbelyst IPS-skärm
  • 2MP-kamera
  • Hög ljudkvalitet
  • Android 5.0 (Lollipop)

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS Z170CG-1A043A är en modern och snabb surfplatta med ett universellt och stilrent utseende, som kommer göra din vardag lite enklare. Z170CG har en perfekt balans mellan skönhet och styrka. Surfplattan har bland annat blivit utrustad med en 7"- skärm som är LED-bakgrundsbelyst, skärmen ger dig en skarp bildkvalitet och gör det smidigt för dig att göra allt ifrån kolla på film till att skriva mail.

ASUS har även givit Z170CG en snabb processor, processorn heter Intel Atom x3-C3230 och fyra processorkärnor. Denna kommer arbeta för att du enkelt ska kunna använda alla appar och program utan krångel. Allt detta och mycket mer, med nya ASUS Z170CG-1A043A.

7"-skärm & VisualMaster

Som ovannämnt så har surfplattan givits en 7-tum stor skärm som gör ditt användande behagligt. Men du får även ASUS VisualMaster, man kan säga att detta är som ett paket med exklusiva, bildförbättrande tekniker. VisualMaster kombinerar hårdvara och mjukvara för att optimera skärmens samtliga delar. Detta ger en verklighetstrogen visnings-upplevelse. Med ASUS VisualMaster är det nästan som om du är på plats.

Utmärkt ljud & snygga bilder

ASUS Z170CG gör att du kan ta del av ett klart och kvalitativt ljud, med DTS-HD Premium Sound och SonicMaster-teknik. Dessa tekniker ger dig ytterligare förbättring och säkerställer en ultimat ljudupplevelse. Perfekt om du tycker om att kolla på film och serier med din surfplatta.

Med Z170CG kan du enkelt ta snygga bilder och dela dem med dina vänner, kameran på 2MP tillsammans med funktionen PixelMaster kommer ge dig fina resultat. PixelMaster hjälper dig att ta bättre bilder så att du alltid lyckas fånga det du tänkt dig.

Intel, the Intel logo, Intel Atom and Intel Atom Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.

ASUS ASUS Zenpad 7" 3G 90NP01Y1-M01290 ASUS Z170CG-1A043A är en modern och snabb surfplatta med ett universellt och stilrent utseende, som kommer göra din vardag lite enklare. Z170CG har en perfekt balans mellan skönhet och styrka. Surfplattan har bland annat blivit utrustad med en 7"- skärm som är LED-bakgrundsbelyst, skärmen ger dig en skarp bildkvalitet och gör det smidigt för dig att göra allt ifrån kolla på film till att skriva mail.ASUS har även givit Z170CG en snabb processor, processorn heter Intel Atom x3-C3230 och fyra processorkärnor. Denna kommer arbeta för att du enkelt ska kunna använda alla appar och program utan krångel. Allt detta och mycket mer, med nya ASUS Z170CG-1A043A. 7"-skärm & VisualMaster Som ovannämnt så har surfplattan givits en 7-tum stor skärm som gör ditt användande behagligt. Men du får även ASUS VisualMaster, man kan säga att detta är som ett paket med exklusiva, bildförbättrande tekniker. VisualMaster kombinerar hårdvara och mjukvara för att optimera skärmens samtliga delar. Detta ger en verklighetstrogen visnings-upplevelse. Med ASUS VisualMaster är det nästan som om du är på plats. Utmärkt ljud & snygga bilder ASUS Z170CG gör att du kan ta del av ett klart och kvalitativt ljud, med DTS-HD Premium Sound och SonicMaster-teknik. Dessa tekniker ger dig ytterligare förbättring och säkerställer en ultimat ljudupplevelse. Perfekt om du tycker om att kolla på film och serier med din surfplatta.Med Z170CG kan du enkelt ta snygga bilder och dela dem med dina vänner, kameran på 2MP tillsammans med funktionen PixelMaster kommer ge dig fina resultat. PixelMaster hjälper dig att ta bättre bilder så att du alltid lyckas fånga det du tänkt dig. Intel, the Intel logo, Intel Atom and Intel Atom Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries. Surfplattor 2,8 5 1390 SEK 1390 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor