Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Displayskydd i härdat premiumglas till din Galaxy Tab S2 9,7

ZAGG InivisibleShield Glass Galaxy Tab S2 9,7"

  Art.nr: 223495
  • Reptåligt härdat premiumglas
  • Livstidsgaranti
  • Skyddar skärmen mot repor och stötar
  • Enkel och exakt montering, inga bubblor
  • 100% modellanpassad

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ZAGG InvisibleShield Glass

InvisibleShield displayskydd i härdat premiumglas är extremt starkt och reptåligt men fortfarande riktigt tunt vilket gör att din enhet håller sig smidig. Givetvis så har glaset en perfekt passform och syns nästan inte överhuvudtaget.

Livstidsgaranti

Om ditt InvisibleShield någonsin blir slitet eller skadat ersätts du med en ny produkt så länge du äger din enhet.

100% klarhet och skärpa

Högkvalitativt tempererat glas ger dig maximal bildskärpa, känslan är som om det vore originalglaset, samtidigt som det har en anmärkningsvärd precision vid beröring.

Lätt att applicera, inga bubblor

InvisibleShield Glass är på ena sidan täckt av ett silikonlager som gör det lätt att applicera och gör att skyddet sitter tätt mot displayen utan att minska dess känslighet. Att applicera glasskyddet är otroligt enkelt, rikta in det, tryck lite lätt och se sedan hur det sakta suger sig fast på din enhet.

ZAGG ZAGG InivisibleShield Glass Galaxy Tab S2 9,7" T21GLS-F00 ZAGG InvisibleShield Glass InvisibleShield displayskydd i härdat premiumglas är extremt starkt och reptåligt men fortfarande riktigt tunt vilket gör att din enhet håller sig smidig. Givetvis så har glaset en perfekt passform och syns nästan inte överhuvudtaget. Livstidsgaranti Om ditt InvisibleShield någonsin blir slitet eller skadat ersätts du med en ny produkt så länge du äger din enhet. 100% klarhet och skärpa Högkvalitativt tempererat glas ger dig maximal bildskärpa, känslan är som om det vore originalglaset, samtidigt som det har en anmärkningsvärd precision vid beröring. Lätt att applicera, inga bubblor InvisibleShield Glass är på ena sidan täckt av ett silikonlager som gör det lätt att applicera och gör att skyddet sitter tätt mot displayen utan att minska dess känslighet. Att applicera glasskyddet är otroligt enkelt, rikta in det, tryck lite lätt och se sedan hur det sakta suger sig fast på din enhet. Displayskydd surfplatta 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Displayskydd surfplatta