Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skydda din iPad Mini med detta modellanpassade fodral som skyddar både fram- och baksidan på surfplattan. 3D Protection iPad Mini från Targus passar både för Mini 1, 2, 3 och 4 och du har självklart alla anslutningar och uttag åtkomliga hela tiden.

Skydd och ställ

Detta fodral till iPad Mini kombinerar ett rejält skydd med funktion. Fodralet bidrar till minskad risk för tappskador om olyckan är framme, och det vatten- och smutsavvisande utsidan skyddar mot fukt och damm. Det räfflade fodralet ger ett bra grepp.Praktiskt nog kan fodralet även förvandlas till ett stativ som är bekvämt vid till exempel filmvisning eller för att skriva.

Specifikationer

  • Material: PU
  • Yttermått: 14,7 x 1,4 x 21 cm
  • Vikt: 210 gram
  • Kompatibilitet: iPad Mini 1, 2, 3, 4
Targus Targus 3D Protection iPad Mini 1-4 - Black THZ595GL Skydda din iPad Mini med detta modellanpassade fodral som skyddar både fram- och baksidan på surfplattan. 3D Protection iPad Mini från Targus passar både för Mini 1, 2, 3 och 4 och du har självklart alla anslutningar och uttag åtkomliga hela tiden. Skydd och ställ Detta fodral till iPad Mini kombinerar ett rejält skydd med funktion. Fodralet bidrar till minskad risk för tappskador om olyckan är framme, och det vatten- och smutsavvisande utsidan skyddar mot fukt och damm. Det räfflade fodralet ger ett bra grepp.Praktiskt nog kan fodralet även förvandlas till ett stativ som är bekvämt vid till exempel filmvisning eller för att skriva. Specifikationer Material: PUYttermått: 14,7 x 1,4 x 21 cmVikt: 210 gramKompatibilitet: iPad Mini 1, 2, 3, 4 Apple 5 1 349 SEK 349 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Fodral surfplatta
  4. Apple