Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fodral med perfekt passform till Galaxy Tab 3!

Belkin Tri-Fold Tab3 10" Black

  Art.nr: 191619
  • Inbyggt ställ
  • Perfekt passform
  • Tidlös design
  • Skyddar mot stötar, repor och smuts
  • Slitstarkt och tåligt

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

OBS! Passar endast med Samsung Galaxy Tab 3 10"!

Arbeta, spela, skydda

Detta mångsidiga fodral är bra på allt. Du har en perfekt vinkel när du ska titta på film eller serie, den står stabilt när du ska spela dina favoritspel och den har den har en ergonomisk lutning när du ska föra anteckningar. Design är väl genomtänkt, du har ett mjukt innefoder som håller din Galaxy Tab ren och fräsch. Ett slitstarkt och tåligt yttre som skyddar din Galaxy Tab från stötar, repor och smuts. 

Perfekt passform

Smooth TriFold är utformad för att skydda din Galaxy Tab och då är en perfekt passform väldigt viktigt. Med en smart "x-frame" design sitter surfplattan säkert i fodralet utan risk att den glider ur eller skakas omkring.

Ett imponerande hantverk

Belkin Smooth TriFold är tillverkat i ett slitstarkt material som är riktigt mjukt och behagligt att hålla i. Med en perfekt passform ser den till att alla utgångar, uttag och nödvändigheter är fria och inte blockerade. Självklart kan du använda kameran, höja och sänka volymen eller ladda din Galaxy Tab 3 trots att den ligger i fodralet.

Vilken vinkel passar dig bäst?

Placera din Galaxy Tab 3 i den vinkel som passar dig bäst. Tack vare det smarta stativet som är inbyggt i fodralet kan du ställa surfplattan i en perfekt vinkel beroende på vad du ska göra - titta på film, följa ett recept eller spela ditt favoritspel.

Den har också ett otroligt bekvämt skrivläge, så att du enkelt kan föra anteckningar eller dylikt på arbetet. Denna vinkel hjälper till att ha en ergonomisk vinkel vilket är riktigt viktigt för dina handleder när du antecknar och skriver under längre perioder.

Med en anpassad elastisk rem håller sig frontluckan stängd när du bär med dig fodralet under armen eller i väskan.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Belkin Belkin Tri-Fold Tab3 10" Black F7P122vfC00 OBS! Passar endast med Samsung Galaxy Tab 3 10"!Arbeta, spela, skyddaDetta mångsidiga fodral är bra på allt. Du har en perfekt vinkel när du ska titta på film eller serie, den står stabilt när du ska spela dina favoritspel och den har den har en ergonomisk lutning när du ska föra anteckningar. Design är väl genomtänkt, du har ett mjukt innefoder som håller din Galaxy Tab ren och fräsch. Ett slitstarkt och tåligt yttre som skyddar din Galaxy Tab från stötar, repor och smuts. Perfekt passformSmooth TriFold är utformad för att skydda din Galaxy Tab och då är en perfekt passform väldigt viktigt. Med en smart "x-frame" design sitter surfplattan säkert i fodralet utan risk att den glider ur eller skakas omkring.Ett imponerande hantverkBelkin Smooth TriFold är tillverkat i ett slitstarkt material som är riktigt mjukt och behagligt att hålla i. Med en perfekt passform ser den till att alla utgångar, uttag och nödvändigheter är fria och inte blockerade. Självklart kan du använda kameran, höja och sänka volymen eller ladda din Galaxy Tab 3 trots att den ligger i fodralet.Vilken vinkel passar dig bäst?Placera din Galaxy Tab 3 i den vinkel som passar dig bäst. Tack vare det smarta stativet som är inbyggt i fodralet kan du ställa surfplattan i en perfekt vinkel beroende på vad du ska göra - titta på film, följa ett recept eller spela ditt favoritspel.Den har också ett otroligt bekvämt skrivläge, så att du enkelt kan föra anteckningar eller dylikt på arbetet. Denna vinkel hjälper till att ha en ergonomisk vinkel vilket är riktigt viktigt för dina handleder när du antecknar och skriver under längre perioder.Med en anpassad elastisk rem håller sig frontluckan stängd när du bär med dig fodralet under armen eller i väskan. Fodral surfplatta 5 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Fodral surfplatta