Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Upplev otroligt ljud med Belkin Thunderstorm!

Belkin Thunderstorm

  Art.nr: 184990
  • Förvandla din iPad till hemmabio
  • Ställbart i flera vinklar
  • Gratis 'Thunder'-app
  • Skyddar hela din iPad
  • Smidig och kraftfull

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Det perfekta tillbehöret för film

Snabba, omskakande och häftiga actionsekvenser kommer till liv idin iPad med Belkin Thunderstorm. Med fantatisk processteknik från Audifi skapas en djärv, dramtisk ljudbild som ger en helt ny nivå av intensitet till filmer och serier på din iPad. Ett måsteom du kollar mycket på till exempel Netflix på din iPad.
 

Hoppa in i ljudets värld

Med sin funktionsrika design och integrerade luftkanaler har Belkin Thunderstorm en otrolig ljudavbildning. Fylliga detaljer blomstrar upp, djup bas som mullrar, håller du den i händer slukas du verkligen av den fantastiska ljudkvalitét Thunderstorm erbjuder.

Och den är tillräckligt kraftfull för att fylla ett helt rum med musik, perfekt för festen.

Högkvalitativ ljudteknik

En kraftfull ljudprocessor designad av Audifi. Det är vad som krävs för att din iPad ska komma upp i ljudkvalite som tidigare var onåbar i en såhär liten enhet. Processorn ger noggrann digitalsingalbehandling och Hi-Fi förstärkning så att ljudet klarar av att fylla ett helt rum utan någon jobbig och irreterande distorsion.


 

Ställbart cover för bekväm filmvisning

Det fällbara skyddet fungerar inte bara som ett skydd mot repor, fläckar och annan skada. Du kan också använda den som ett stativ i behaglig vinkel för filmvising. Och med 10-timmars batteritid förblir Belkin Thunderstorm ett självklart val för serie eller film-maraton.

Den kan ställas in i antal olika synvinklar så att den passar perfekt just där du vill titta på film.

Passar till iPad 2 och 3:e generationen!

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Belkin Belkin Thunderstorm G3A1000cw Det perfekta tillbehöret för film Snabba, omskakande och häftiga actionsekvenser kommer till liv idin iPad med Belkin Thunderstorm. Med fantatisk processteknik från Audifi skapas en djärv, dramtisk ljudbild som ger en helt ny nivå av intensitet till filmer och serier på din iPad. Ett måsteom du kollar mycket på till exempel Netflix på din iPad.   Hoppa in i ljudets värld Med sin funktionsrika design och integrerade luftkanaler har Belkin Thunderstorm en otrolig ljudavbildning. Fylliga detaljer blomstrar upp, djup bas som mullrar, håller du den i händer slukas du verkligen av den fantastiska ljudkvalitét Thunderstorm erbjuder. Och den är tillräckligt kraftfull för att fylla ett helt rum med musik, perfekt för festen. Högkvalitativ ljudteknik En kraftfull ljudprocessor designad av Audifi. Det är vad som krävs för att din iPad ska komma upp i ljudkvalite som tidigare var onåbar i en såhär liten enhet. Processorn ger noggrann digitalsingalbehandling och Hi-Fi förstärkning så att ljudet klarar av att fylla ett helt rum utan någon jobbig och irreterande distorsion.   Ställbart cover för bekväm filmvisning Det fällbara skyddet fungerar inte bara som ett skydd mot repor, fläckar och annan skada. Du kan också använda den som ett stativ i behaglig vinkel för filmvising. Och med 10-timmars batteritid förblir Belkin Thunderstorm ett självklart val för serie eller film-maraton. Den kan ställas in i antal olika synvinklar så att den passar perfekt just där du vill titta på film. Passar till iPad 2 och 3:e generationen! Hållare surfplatta 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Hållare surfplatta