Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

10,1-tums surfplatta för underhållning

Lenovo A10-70

  Art.nr: 206856
  • 10,1" 1280x800
  • Quad Core-processor
  • 16GB lagringskapacitet
  • Dubbla kameror
  • Bluetooth 4.0

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo A10-70 är en tunn 10,1-tums surfplatta med Android 4.2 Jelly Bean. Njut av appar och film i surfplattans HD-upplösta IPS-skärm som också ger dig en otroligt bred betraktningsvinkel. Mörkblå design och en låg vikt på endast 560 gram gör att den blir enkel att bära med sig överallt. 

10,1-tums HD IPS-skärm

A10-70 har en 10-tums HD-upplöst skärm med 1280x800 pixlar. Du får en tydlig bild med detaljrika färger och skärpa. Dessutom har skärmen försetts med IPS-teknik som ger dig en vid betraktningsvinkel vilket är perfekt när du tittar på film eller foton tillsammans med en vän.

Trådlös Bluetooth-överföring

Bluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa Bluetooth-högtalare.

Lång batteritid

Med upp till hela 9 timmars batteritid behöver du inte ladda surfplattan särskilt ofta och blir perfekt för dig som behöver använda surfplattan hela dagen.

Android 4.2

Med denna versionen av Android – Jelly Bean – får du de smart och snabba funktioner samt tillgång till mängder av appar som har stöd för ICS-tekniken. Förbättrad prestanda, bland annat snabbare surf, bättre respons och snabbare grafik – en bättre upplevelse.

Håll kontakt med vänner och familj

Med den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via appar som t.ex. Skype.

Lenovo Lenovo A10-70 59407935 Lenovo A10-70 är en tunn 10,1-tums surfplatta med Android 4.2 Jelly Bean. Njut av appar och film i surfplattans HD-upplösta IPS-skärm som också ger dig en otroligt bred betraktningsvinkel. Mörkblå design och en låg vikt på endast 560 gram gör att den blir enkel att bära med sig överallt. 10,1-tums HD IPS-skärmA10-70 har en 10-tums HD-upplöst skärm med 1280x800 pixlar. Du får en tydlig bild med detaljrika färger och skärpa. Dessutom har skärmen försetts med IPS-teknik som ger dig en vid betraktningsvinkel vilket är perfekt när du tittar på film eller foton tillsammans med en vän.Trådlös Bluetooth-överföringBluetooth tillåter dig att överföra filer från t.ex. din mobiltelefon till en dator och tvärtom på ett smidigt sätt. Du kan även ansluta trådlösa ljudenheter såsom headset och trådlösa Bluetooth-högtalare.Lång batteritidMed upp till hela 9 timmars batteritid behöver du inte ladda surfplattan särskilt ofta och blir perfekt för dig som behöver använda surfplattan hela dagen.Android 4.2Med denna versionen av Android – Jelly Bean – får du de smart och snabba funktioner samt tillgång till mängder av appar som har stöd för ICS-tekniken. Förbättrad prestanda, bland annat snabbare surf, bättre respons och snabbare grafik – en bättre upplevelse.Håll kontakt med vänner och familjMed den inbyggda webbkameran görs det enkelt hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal via appar som t.ex. Skype. Surfplattor 4,6 29 1590 SEK 1590 NewCondition SoldOut
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor