Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

10-tums 4G-surfplatta med lång batteritid inkl 10 GB surf

Lenovo Tab 2 A10-30 LTE White Bundlad med 10GB Surf från 3 (ZA0D0071SE)

  Art.nr: 1002270
  • 10,1" HD IPS-skärm (1280 x 800)
  • 2 GB RAM + 16 GB lagringsminne
  • Simkort-plats inkl 3 kontantkort
  • Snabb fyrkärnig processor 1.30 GHz
  • Upp till 10 timmars batteritid

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo Tab 2 A10-30 (ZA0D0071SE) är en tunn surfplatta i vit design som gör det enkelt för dig att ta med din underhållning var du än är. Det kraftfulla batteriet ger dig flera timmar av film, spel och surf på den 10,1" stora HD-upplösta skärmen, dubbla högtalare får ljudet att komma till liv och dubbla kameror låter dig föreviga minnen och ha roliga videochattar. Simkort-plats med 4G-stöd gör att du kan vara uppkopplad var du än är. 

Laddad för underhållning

Med Lenovo TAB 2 för du en surfplatta laddad med underhållning till ett överkomligt pris. Fyrkärnig 1,3 GHz Qualcomm-processor med 2 GB RAM-minne, Android 5.1 och 16 GB lagringsminne som kan utökas med microSD-kort upp till  64 GB samt dubbla kameror ger dig allt du behöver.

Det kraftfulla batteriet i TAB 2 ger dig upp till 10 timmars oavbruten användning. Spela spel, surfa, titta på film hela dagen utan att behöva ladda batteriet.

Tunn, bärbar design

Surfplattan är tunnare än 9 mm och väger strax över 500 gram så är därför lätt att bära med sig var du än går. Den tunna och snygga designen tillsammans med den fina vita färgen gör att du alltid kommer vilja ha surfplattan framme.
Låt filmer, bilder och spel få leva ut på den HD-upplösta 10,1-tumsdisplayen. IPS-skärmen levererar klara och fina färger i nästan alla betraktningsvinklar och 10-punkts multitouch gör användningen lekande lätt.

Simkortplats inkl 10 GB surf

Med sim-kortplats och 4G LTE-uppkoppling kan du vara säker på att alltid vara uppkopplad och ha tillgång till internet. Lenovo Tab 2 A10 har simkortplats för ett microSIM-kort som låter dig surfa på nätet var du än befinner dig, på snabbt 3G- och/eller 4G-nät.

För att du ska komma igång med surfandet ingår med denna surfplatta ett startpaket med 3 kontantkort för bredband som är förladdat med hela 10 GB surf! Det räcker till ungefär 6 dygns musiklyssnande, filmtittande i 10 timmar eller surf på 3000 hemsidor. Simkortet är placerat i enheten vid leverans.

Lenovo Tab 2 A10-30 (ZA0D0071SE)  10-tums 4G-surfplatta med lång batteritid inkl 10 GB surf

Självklart har surfplattan även inbyggt WiFi för att kunna ansluta till internet via trådlöst nätverk i närheten.

Främre och bakre kamera

TAB 2 A10-30 har såklart både en bakre kamera samt en "selfiekamera". Den bakre kameran har en sensor på 5 megapixlar och den främre kamera på 2 megapixlar. Det ger fina och högupplösta bilder att dela med sig av till vänner och familj eller på sociala medier, samt videochattar i hög kvalitet med släkt och vänner. 

Imponerande ljud

Dubbla högtalare med Dolby® Atmos™-teknologi ger tydliga ljudupplevelser. Därför passar TAB 2 perfekt för medieunderhållning som filmvisning och musikspelning.

Lenovo Lenovo Tab 2 A10-30 LTE White Bundlad med 10GB Surf från 3 (ZA0D0071SE) ZA0D0071SE Lenovo Tab 2 A10-30 (ZA0D0071SE) är en tunn surfplatta i vit design som gör det enkelt för dig att ta med din underhållning var du än är. Det kraftfulla batteriet ger dig flera timmar av film, spel och surf på den 10,1" stora HD-upplösta skärmen, dubbla högtalare får ljudet att komma till liv och dubbla kameror låter dig föreviga minnen och ha roliga videochattar. Simkort-plats med 4G-stöd gör att du kan vara uppkopplad var du än är.  Laddad för underhållning Med Lenovo TAB 2 för du en surfplatta laddad med underhållning till ett överkomligt pris. Fyrkärnig 1,3 GHz Qualcomm-processor med 2 GB RAM-minne, Android 5.1 och 16 GB lagringsminne som kan utökas med microSD-kort upp till  64 GB samt dubbla kameror ger dig allt du behöver. Det kraftfulla batteriet i TAB 2 ger dig upp till 10 timmars oavbruten användning. Spela spel, surfa, titta på film hela dagen utan att behöva ladda batteriet. Tunn, bärbar design Surfplattan är tunnare än 9 mm och väger strax över 500 gram så är därför lätt att bära med sig var du än går. Den tunna och snygga designen tillsammans med den fina vita färgen gör att du alltid kommer vilja ha surfplattan framme.Låt filmer, bilder och spel få leva ut på den HD-upplösta 10,1-tumsdisplayen. IPS-skärmen levererar klara och fina färger i nästan alla betraktningsvinklar och 10-punkts multitouch gör användningen lekande lätt. Simkortplats inkl 10 GB surf Med sim-kortplats och 4G LTE-uppkoppling kan du vara säker på att alltid vara uppkopplad och ha tillgång till internet. Lenovo Tab 2 A10 har simkortplats för ett microSIM-kort som låter dig surfa på nätet var du än befinner dig, på snabbt 3G- och/eller 4G-nät.För att du ska komma igång med surfandet ingår med denna surfplatta ett startpaket med 3 kontantkort för bredband som är förladdat med hela 10 GB surf! Det räcker till ungefär 6 dygns musiklyssnande, filmtittande i 10 timmar eller surf på 3000 hemsidor. Simkortet är placerat i enheten vid leverans. Självklart har surfplattan även inbyggt WiFi för att kunna ansluta till internet via trådlöst nätverk i närheten. Främre och bakre kamera TAB 2 A10-30 har såklart både en bakre kamera samt en "selfiekamera". Den bakre kameran har en sensor på 5 megapixlar och den främre kamera på 2 megapixlar. Det ger fina och högupplösta bilder att dela med sig av till vänner och familj eller på sociala medier, samt videochattar i hög kvalitet med släkt och vänner.  Imponerande ljud Dubbla högtalare med Dolby® Atmos™-teknologi ger tydliga ljudupplevelser. Därför passar TAB 2 perfekt för medieunderhållning som filmvisning och musikspelning. Surfplattor 1649 SEK 1649 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor