Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

7-tums surfplatta för hela familjen

Lenovo Tab 7" Essential WiFi TB-7304F (ZA300015SE)

  Art.nr: 248788
 • 7" IPS HD-skärm
 • MediaTek MT8167D
 • 1 GB RAM + 8 GB lagring
 • Bluetooth & WiFi
 • Skapa olika konton

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Letar du efter en surfplatta som hela familjen kan dela på så är Lenovo Tab 7 Essential WiFi TB-7304F (ZA300015SE) helt rätt. Det behändiga 7-tumsformatet gör denna surfplatta till en portabel underhållningsmaskin som passar lika bra till spel, surf och onlineshopping som för att titta på film. Med personliga konton kan alla i familjen få sin egen inloggning och personanpassning och Android ger er tillgång till Google Play och hela dess utbud av appar och spel. 

Prestanda med ren Android

Lenovo Tab 7 Essential har en riktig tunn utformning på endast 8,8 mm. Innanför den snygga ytan har surfplattan en fyrkärnig 1,3 GHz MediaTek-processor. RAM-minnet är på 1 GB och lagringsutrymmet på 8 GB lagring kan utökas med ett microSD-kort upp till 128 GB.
Ett batteri med kapacitet på 3450 mAh ger dig batteritid för hela dagen och en standby-tid på över två veckor.
Tab 7 kommer med en nästintill helt renodlad version av Android 7 (Nougat) utan massa extra tillägg och appar, vilket gör surfplattan lättanvänd och anpassningsbar efter dina önskemål.
WiFi 802.11b/g/n låter dig koppla upp på trådlösa nätverk för att kunna surfa, spela och ladda ner appar från Google Plays enorma utbud. 

Skapa personliga konton

Är ni flera som delar på surfplattan kan ni skapa olika personliga konton med lösenord. Varje konto kan ha egna inställningar och login på exempelvis sociala medier och mail-adresser. Perfekt för att exempelvis lillebror inte ska komma åt storasyrrans Facebook, eller för att du ska ha din mail-korg ifred trots att ni samsas om samma surfplatta.

Kids mode

Lenovo Tab 7 kommer förladdad med appen Kids Mode som är perfekt om surfplattan ska användas av barn. I barnläget kan du som förälder låta dina barn använda surfplattan genom möjligheten att ge plattan ett färgglatt och barnanpassat gränssnitt, begränsa innehållet, förhindra köp i appar och lägga till andra roliga barnvänliga funktioner. Du kan även sätta en tidsbegränsning så att dina barn inte sitter för länge och spelar eller ser på film.

Skärm för underhållning

Tab 7 Essential har en 7-tums HD-bildskärm med en upplösning på 1024 × 600 pixlar och IPS-panel som ger rätt färgåtergivning i nästan alla betraktningsvinklar. Resultatet är en skarp och vackert visuell upplevelse.

Titta även på

(5 st)
 • 8" IPS HD-skärm
 • Qualcomm APQ8017-processor
 • 2 GB RAM + 16 GB lagring

1 499:-

Titta även på

(5 st)
 • 8" IPS HD-skärm
 • Qualcomm APQ8017-processor
 • 2 GB RAM + 16 GB lagring

1 499:-

Lenovo Lenovo Tab 7" Essential WiFi TB-7304F (ZA300015SE) ZA300015SE Letar du efter en surfplatta som hela familjen kan dela på så är Lenovo Tab 7 Essential WiFi TB-7304F (ZA300015SE) helt rätt. Det behändiga 7-tumsformatet gör denna surfplatta till en portabel underhållningsmaskin som passar lika bra till spel, surf och onlineshopping som för att titta på film. Med personliga konton kan alla i familjen få sin egen inloggning och personanpassning och Android ger er tillgång till Google Play och hela dess utbud av appar och spel.  Prestanda med ren Android Lenovo Tab 7 Essential har en riktig tunn utformning på endast 8,8 mm. Innanför den snygga ytan har surfplattan en fyrkärnig 1,3 GHz MediaTek-processor. RAM-minnet är på 1 GB och lagringsutrymmet på 8 GB lagring kan utökas med ett microSD-kort upp till 128 GB.Ett batteri med kapacitet på 3450 mAh ger dig batteritid för hela dagen och en standby-tid på över två veckor.Tab 7 kommer med en nästintill helt renodlad version av Android 7 (Nougat) utan massa extra tillägg och appar, vilket gör surfplattan lättanvänd och anpassningsbar efter dina önskemål.WiFi 802.11b/g/n låter dig koppla upp på trådlösa nätverk för att kunna surfa, spela och ladda ner appar från Google Plays enorma utbud.  Skapa personliga konton Är ni flera som delar på surfplattan kan ni skapa olika personliga konton med lösenord. Varje konto kan ha egna inställningar och login på exempelvis sociala medier och mail-adresser. Perfekt för att exempelvis lillebror inte ska komma åt storasyrrans Facebook, eller för att du ska ha din mail-korg ifred trots att ni samsas om samma surfplatta. Kids mode Lenovo Tab 7 kommer förladdad med appen Kids Mode som är perfekt om surfplattan ska användas av barn. I barnläget kan du som förälder låta dina barn använda surfplattan genom möjligheten att ge plattan ett färgglatt och barnanpassat gränssnitt, begränsa innehållet, förhindra köp i appar och lägga till andra roliga barnvänliga funktioner. Du kan även sätta en tidsbegränsning så att dina barn inte sitter för länge och spelar eller ser på film. Skärm för underhållning Tab 7 Essential har en 7-tums HD-bildskärm med en upplösning på 1024 × 600 pixlar och IPS-panel som ger rätt färgåtergivning i nästan alla betraktningsvinklar. Resultatet är en skarp och vackert visuell upplevelse. Surfplattor 690 SEK 690 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplattor