Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

10-tums surfplatta med inbyggt stativ och roterbar kamera

Lenovo Yoga Tab 3 10" WiFi (ZA0H0042SE)

  Art.nr: 248823
  • 10.1" HD IPS-skärm
  • Quad Core™ Snapdragon APQ8009
  • 2 GB RAM & 16 GB minne
  • 8 MP roterbar kamera
  • 18 timmar batteritid

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo Yoga Tab 3 10" WiFi (ZA0H0042SE) är en unik surfplatta med ett litet inbyggt innovativt stativ som ger dig fyra flexibla sätt att använda surfplattan. Den 10,1" stora färgstarka skärmen med dubbla framåtriktade högtalare med otroligt lång batteritid gör Yoga Tab 3 till en portabel TV som du kan maratontitta din favoritserie på, handla online eller försvinna in i ett fängslande spel. Dessutom har Lenovo Yoga Tab 3 en roterbar kamera som låter dig ta kort både framför och bakom skärmen.

Inbyggt smart ställ ger fyra flexibla lägen

Du väljer själv hur du vill ha din Yoga Tab 3. Det inbyggda kickstand-stativet är en smart detalj hos Lenovo Yoga Tab 3 Plus. Det ger dig möjlighet att ställa upp surfplattan för filmvisning, luta den för att kunna skriva, ett bra grepp att hålla i och slutligen kan du till och med hänga upp plattan på en krok. Perfekt för att anpassa visningen efter ändamål och behov.

Bild och ljud

Yoga Tab 3 har en skarp och färgstark skärm med HD-upplösning som passar perfekt till att kolla film, surfa eller spela spel. Med hög ljusstyrka och IPS-panel ger det en perfekta färger från alla vinklar och oberoende av omgivande ljus.
Ett uppslukande hemmabioljud gör filmvisning till något du inte upplevt på en annan surfplatta. De två integrerade framåtvända högtalarna levererar kraftfullt Dolby Atmos®-ljud för högre, tydligare och dynamiskt ljud, även utan hörlurar.

Roterbar kamera

Är du trött på att få sämre kvalitet på  dina bilder när du ska ta selfies, bara för att den främre kameran har lägre upplösning än den bakre? Så brukar det normalt sett vara på både smartphones och surfplattor, men inte med Lenovo Yoga Tab 3!
Yoga Tab 3 har bara en enda kamera, som kan roteras runt till både fram- och baksidan i 180°! Kameran är på 8 megapixlar och ger dig knivskarpa bilder både när du fotograferar, tar en selfie eller videochattar i Skype.

Lång batteritid

Yoga Tab 3 har en riktigt lång batteritid på upp till 18 timmar på en enda laddning. Det gör att du kan kolla hela säsonger av din favoritserie eller ge dig ut på långa tåg- eller flygresor utan att behöva tillgång till eluttag.

Lenovo Lenovo Yoga Tab 3 10" WiFi (ZA0H0042SE) ZA0H0042SE Lenovo Yoga Tab 3 10" WiFi (ZA0H0042SE) är en unik surfplatta med ett litet inbyggt innovativt stativ som ger dig fyra flexibla sätt att använda surfplattan. Den 10,1" stora färgstarka skärmen med dubbla framåtriktade högtalare med otroligt lång batteritid gör Yoga Tab 3 till en portabel TV som du kan maratontitta din favoritserie på, handla online eller försvinna in i ett fängslande spel. Dessutom har Lenovo Yoga Tab 3 en roterbar kamera som låter dig ta kort både framför och bakom skärmen. Inbyggt smart ställ ger fyra flexibla lägen Du väljer själv hur du vill ha din Yoga Tab 3. Det inbyggda kickstand-stativet är en smart detalj hos Lenovo Yoga Tab 3 Plus. Det ger dig möjlighet att ställa upp surfplattan för filmvisning, luta den för att kunna skriva, ett bra grepp att hålla i och slutligen kan du till och med hänga upp plattan på en krok. Perfekt för att anpassa visningen efter ändamål och behov. Bild och ljud Yoga Tab 3 har en skarp och färgstark skärm med HD-upplösning som passar perfekt till att kolla film, surfa eller spela spel. Med hög ljusstyrka och IPS-panel ger det en perfekta färger från alla vinklar och oberoende av omgivande ljus.Ett uppslukande hemmabioljud gör filmvisning till något du inte upplevt på en annan surfplatta. De två integrerade framåtvända högtalarna levererar kraftfullt Dolby Atmos®-ljud för högre, tydligare och dynamiskt ljud, även utan hörlurar. Roterbar kamera Är du trött på att få sämre kvalitet på  dina bilder när du ska ta selfies, bara för att den främre kameran har lägre upplösning än den bakre? Så brukar det normalt sett vara på både smartphones och surfplattor, men inte med Lenovo Yoga Tab 3!Yoga Tab 3 har bara en enda kamera, som kan roteras runt till både fram- och baksidan i 180°! Kameran är på 8 megapixlar och ger dig knivskarpa bilder både när du fotograferar, tar en selfie eller videochattar i Skype. Lång batteritid Yoga Tab 3 har en riktigt lång batteritid på upp till 18 timmar på en enda laddning. Det gör att du kan kolla hela säsonger av din favoritserie eller ge dig ut på långa tåg- eller flygresor utan att behöva tillgång till eluttag. Surfplattor 1590 SEK 1590 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor