Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Apple Pencil

Apple Pencil har imponerande funktioner och en precision på pixelnivå, allt tack vare det nya Multi-Touch-systemet i iPad Pro och iPad 9,7" (2018).* Med hjälp av finjusterade tryck- och lutningssensorer känner Apple Pencil av direkt när du trycker hårdare eller ändrar vinkel. Därmed kan du variera tjockleken på strecken, teckna skuggor och använda en mängd olika kreativa effekter – precis som med en vanlig penna.

*iPad eller iPad Pro säljs separat

Titta även på

(1 st)
  • För 3e gen 11-tums och 12,9-tums iPad Pro
  • Fäster magnetiskt
  • Laddas trådlöst

1 495:-

Titta även på

(1 st)
  • För 3e gen 11-tums och 12,9-tums iPad Pro
  • Fäster magnetiskt
  • Laddas trådlöst

1 495:-

Apple Apple Pencil MK0C2ZM/A Apple Pencil Apple Pencil har imponerande funktioner och en precision på pixelnivå, allt tack vare det nya Multi-Touch-systemet i iPad Pro och iPad 9,7" (2018).* Med hjälp av finjusterade tryck- och lutningssensorer känner Apple Pencil av direkt när du trycker hårdare eller ändrar vinkel. Därmed kan du variera tjockleken på strecken, teckna skuggor och använda en mängd olika kreativa effekter – precis som med en vanlig penna.*iPad eller iPad Pro säljs separat Pekpennor 5 2 1090 SEK 1090 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Pekpennor