Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Slimmad 4G-surfplatta med kraftfull prestanda

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 4G White

  Art.nr: 235555
 • 9,7" Super AMOLED QXGA-skärm
 • Fingeravtrycksläsare
 • 4G/LTE, AC-WiFi & Bluetooth
 • 3 GB RAM + 32 GB lagring
 • Två fyrkärniga processorer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 4G är en stilren och kraftfull surfplatta med många smarta funktioner och kraftfulla specifikationer. Koppla upp dig var du än är till snabba 4G-nätet eller via WiFi och njut av surfplattans innehåll på en 9,7" stor Super AMOLED-skärm med QXGA-upplösning (2048 x 1536 pixlar). Två fyrkärniga processorer (1,9 GHz och 1,3 GHz) och 3 GB RAM-minne ger dig kraften till det du behöver. Den slimmade designen och den lätta vikten gör att Samsung Galaxy Tab S2 blir enkel att ta med och använda. Enheten är endast 5,6 mm tunn och väger bara 389 gram med en snygg metallram som ger surfstunderna den rätta känslan. 

Högupplöst skärm

Den 9,7" stora Super AMOLED-skärmen levererar ett brett färgspektrum som ger dig verklighetstrogna bilder med skarpa färger. Upplösning är på 2048 x 1536 pixlar, vilket är högre än Full HD och kallas QXGA. Det ger dig skarpare bilder, tydligare text, snyggare spel och helt enkelt en förbättrad tittarupplevelse.Galaxy Tab S2 har 4:3 bildförhållande som låter dig se mer av innehållet på skärmen vid varje scroll.

Koppla upp var som helst

Låt inte jobbet stå still eller underhållning ta paus för att du befinner dig ute på resande fot där det inte finns trådlösa nätverk i närheten. Med sim-kortplats och 4G LTE-uppkoppling kan du vara säker på att alltid vara uppkopplad och ha tillgång till internet. Galaxy Tab S2 har simkortplats för ett nanoSIM-kort som låter dig surfa på nätet var du än befinner dig, på snabbt 3G- och/eller 4G-nät (simkort medföljer ej, abonnemangsavgift tillkommer).
Självklart har surfplattan även inbyggt WiFi för att kunna ansluta till internet via trådlöst nätverk i närheten, och då med snabba ac-standarden som ger snabbare överföring och stabilare uppkoppling.

Ljusstark kamera

Galaxy Tab S2 har en 8 MP-kamera och f/1.9-bländare som låter dig ta ljusa, skarpa bilder och videoklipp, även i sämre belysning. Njut sedan av dina kontrastrika bilder och videor med livfulla färger och skarpa detaljer på den stora Super AMOLED-skärmen. Surfplattan är även utrustad med en frontkamera på 2,1 megapixlar för snygga porträttfoton och videochatt via exempelvis Skype och Messenger.

Fingeravtrycksläsare

En kvalitativ fingeravtrycksläsare ger dig ökad säkerhet, du kan ställa in avläsaren för upp till åtta unika användare. Aktivera fingeravtrycks-låset genom att trycka på hemknappen. Använd sedan fingeravtrycks-verifiering för att begränsa / tillåta åtkomst till din webbläsare, skärmlåset och ditt Samsung-konto.

Multitasking

Med Galaxy Tab S2 får du möjligheten att använda multitasking som ett proffs. Du kan till exempel surfa samtidigt som du kollar på ett filmklipp eller skriver ett SMS till någon av dina vänner.

Du kan även köra flera olika appar samtidigt, parallellt i uppdelade fönster eller i skalbara pop-up fönster.

Titta även på

(6 st)
 • 10,8" 2K-display IPS
 • HiSilicon Kirin 960 & 4 GB RAM
 • Android 8 Oreo

3 790:-

Titta även på

(6 st)
 • 10,8" 2K-display IPS
 • HiSilicon Kirin 960 & 4 GB RAM
 • Android 8 Oreo

3 790:-

Samsung Samsung Galaxy Tab S2 9.7 4G White SM-T819NZWENEE Samsung Galaxy Tab S2 9.7 4G är en stilren och kraftfull surfplatta med många smarta funktioner och kraftfulla specifikationer. Koppla upp dig var du än är till snabba 4G-nätet eller via WiFi och njut av surfplattans innehåll på en 9,7" stor Super AMOLED-skärm med QXGA-upplösning (2048 x 1536 pixlar). Två fyrkärniga processorer (1,9 GHz och 1,3 GHz) och 3 GB RAM-minne ger dig kraften till det du behöver. Den slimmade designen och den lätta vikten gör att Samsung Galaxy Tab S2 blir enkel att ta med och använda. Enheten är endast 5,6 mm tunn och väger bara 389 gram med en snygg metallram som ger surfstunderna den rätta känslan.  Högupplöst skärm Den 9,7" stora Super AMOLED-skärmen levererar ett brett färgspektrum som ger dig verklighetstrogna bilder med skarpa färger. Upplösning är på 2048 x 1536 pixlar, vilket är högre än Full HD och kallas QXGA. Det ger dig skarpare bilder, tydligare text, snyggare spel och helt enkelt en förbättrad tittarupplevelse.Galaxy Tab S2 har 4:3 bildförhållande som låter dig se mer av innehållet på skärmen vid varje scroll. Koppla upp var som helst Låt inte jobbet stå still eller underhållning ta paus för att du befinner dig ute på resande fot där det inte finns trådlösa nätverk i närheten. Med sim-kortplats och 4G LTE-uppkoppling kan du vara säker på att alltid vara uppkopplad och ha tillgång till internet. Galaxy Tab S2 har simkortplats för ett nanoSIM-kort som låter dig surfa på nätet var du än befinner dig, på snabbt 3G- och/eller 4G-nät (simkort medföljer ej, abonnemangsavgift tillkommer).Självklart har surfplattan även inbyggt WiFi för att kunna ansluta till internet via trådlöst nätverk i närheten, och då med snabba ac-standarden som ger snabbare överföring och stabilare uppkoppling. Ljusstark kamera Galaxy Tab S2 har en 8 MP-kamera och f/1.9-bländare som låter dig ta ljusa, skarpa bilder och videoklipp, även i sämre belysning. Njut sedan av dina kontrastrika bilder och videor med livfulla färger och skarpa detaljer på den stora Super AMOLED-skärmen. Surfplattan är även utrustad med en frontkamera på 2,1 megapixlar för snygga porträttfoton och videochatt via exempelvis Skype och Messenger. Fingeravtrycksläsare En kvalitativ fingeravtrycksläsare ger dig ökad säkerhet, du kan ställa in avläsaren för upp till åtta unika användare. Aktivera fingeravtrycks-låset genom att trycka på hemknappen. Använd sedan fingeravtrycks-verifiering för att begränsa / tillåta åtkomst till din webbläsare, skärmlåset och ditt Samsung-konto. Multitasking Med Galaxy Tab S2 får du möjligheten att använda multitasking som ett proffs. Du kan till exempel surfa samtidigt som du kollar på ett filmklipp eller skriver ett SMS till någon av dina vänner. Du kan även köra flera olika appar samtidigt, parallellt i uppdelade fönster eller i skalbara pop-up fönster. Surfplattor 3,2 5 3790 SEK 3790 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplattor