Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Paket med fodral och tangentbord till din VivoTAB!

ASUS VivoTAB - TranSleeve Keyboard

  Art.nr: 187988
  • TransSleeve och TransBoard
  • Tangentbord med Bluetooth
  • TranSleeve kan ställas i två olika vinklar
  • Hållbart och komplett skydd
  • Insida i mikrofiber som håller rent

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

TranSleeve - Ett fodral som passar din livsstil

Med två smarta lägen har du alltid perfekt vinkel när du antingen ska se på film eller skriva, med eller utan tangentbordet. Du byter snabbt och enkelkt vinkel tack var den innovativa designen.

Fodralet fästs mot VivoTAB-enheten med hjälp av magnetiska gångjärn som ser till att fodralet hålls på plats utan att vara iväg eller skava bort färg. Materialet är strakt och tåligt så att du har ett skydd som håller länge och alltid ser till att din Vivi är toppskick.

TransBoard - Skrivglädje ut i fingerspetsarna

Ett tunnt och lätt tangentbord som använder sig av snabb och stark Bluetooth-anslutning för att du ska kunna vara mobil samtidigt som du får en bättre användarupplevelse. Med sin smarta och mobila design är den enkelt att flytta runt. Tangenterna är bra placerade och skrivglädjen hänger med även efter långa pass. Perfekt om du anteckar på möten eller dylikt. Tangentbordet har också en pekplatta så att du kan navigera i Windows 8 utan några problem.

Laddningen sker smärtfritt och enkelt via en Micro USB-kabel.

 

OBS! VivoTAB ingår ej

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

ASUS ASUS VivoTAB - TranSleeve Keyboard 90XB00HP-BSL0I0 TranSleeve - Ett fodral som passar din livsstil Med två smarta lägen har du alltid perfekt vinkel när du antingen ska se på film eller skriva, med eller utan tangentbordet. Du byter snabbt och enkelkt vinkel tack var den innovativa designen. Fodralet fästs mot VivoTAB-enheten med hjälp av magnetiska gångjärn som ser till att fodralet hålls på plats utan att vara iväg eller skava bort färg. Materialet är strakt och tåligt så att du har ett skydd som håller länge och alltid ser till att din Vivi är toppskick. TransBoard - Skrivglädje ut i fingerspetsarna Ett tunnt och lätt tangentbord som använder sig av snabb och stark Bluetooth-anslutning för att du ska kunna vara mobil samtidigt som du får en bättre användarupplevelse. Med sin smarta och mobila design är den enkelt att flytta runt. Tangenterna är bra placerade och skrivglädjen hänger med även efter långa pass. Perfekt om du anteckar på möten eller dylikt. Tangentbordet har också en pekplatta så att du kan navigera i Windows 8 utan några problem. Laddningen sker smärtfritt och enkelt via en Micro USB-kabel.   OBS! VivoTAB ingår ej Tangentbord surfplatta 3,5 2 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Tangentbord surfplatta