Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Elegant och stilfullt tangentbord till iPad Air!

Belkin F5L151ayWHT

  Art.nr: 191642
  • Aluminium
  • Bluetooth
  • Perfekt passform
  • Skyddar mot repor och stötar
  • Tåligt och slitstarkt

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Tunn, lätt aluminium design

Med en bas gjord av speciellt bearbetad aluminium, har detta iPad fodral en enastående hållbarhet med bibehållen slimmad profil. Tangentbordet är extremt tunnt och har en låg vikt som bidrar till att upprätthålla iPads tunna, lätta design.

Fantastiskt bekväm att skriva på

Den trådlösa tangentbord för iPad Air har stora och smarta fördelade TruType-tangenter som levererar en laptop-liknande skrivkänsla. Du minimerar fel och ökar skrivhastigheten. Skriv din e-post, anteckningar, meddelanden med samma hastighet som om du satt vid en dator. Tangentbordet har också inbyggda kortkommandon som möjliggör enkel kontroll av media.

Bluetooth-tangentbord för bästa resultat

Det trådlösa tangentbordet parkopplas med din iPad via Bluetooth ®, så du behöver inte oroa dig för att ansluta jobbiga och krånliga kablar. Det aktiveras så fort du placerar din iPad  Air i ett av de tre visningslägen och släcks när du stänger igen din iPad Air, vilket sparar batteritid.

När du behöver ladda tangentbordet kopplar du enkelt in den medföljande USB-till-micro-USB-kabel.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Belkin Belkin F5L151ayWHT F5L151ayWHT Tunn, lätt aluminium design Med en bas gjord av speciellt bearbetad aluminium, har detta iPad fodral en enastående hållbarhet med bibehållen slimmad profil. Tangentbordet är extremt tunnt och har en låg vikt som bidrar till att upprätthålla iPads tunna, lätta design. Fantastiskt bekväm att skriva på Den trådlösa tangentbord för iPad Air har stora och smarta fördelade TruType-tangenter som levererar en laptop-liknande skrivkänsla. Du minimerar fel och ökar skrivhastigheten. Skriv din e-post, anteckningar, meddelanden med samma hastighet som om du satt vid en dator. Tangentbordet har också inbyggda kortkommandon som möjliggör enkel kontroll av media. Bluetooth-tangentbord för bästa resultat Det trådlösa tangentbordet parkopplas med din iPad via Bluetooth ®, så du behöver inte oroa dig för att ansluta jobbiga och krånliga kablar. Det aktiveras så fort du placerar din iPad  Air i ett av de tre visningslägen och släcks när du stänger igen din iPad Air, vilket sparar batteritid. När du behöver ladda tangentbordet kopplar du enkelt in den medföljande USB-till-micro-USB-kabel. Tangentbord surfplatta 3 2 999 SEK 999 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Tangentbord surfplatta