Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fodral med tangentbord till Galaxy Tab 3 10.1!

Belkin Keyboards with Folio

  Art.nr: 191648
  • Nordisk layout
  • Galaxy Tab 3 10.1
  • 67 timmar batteritid
  • Lätt och smidigt
  • Tåligt material

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Belkin Keyboards with Folio

Designad för Samsung Galaxy Tab 3 10,1 med ett slimmat tangentbord och fodral som gör din surfplatta fulländad. Använd kortkommandon, kopiera och klistra in text, justera volymen och styr din musik precis som på en dator. 

Väl fördelade tangenter

Med ett laptop-liknande tangentbord är tangenterna perfekt placerade för att reducera felskrivningar. Varje knapp har en fjädermekanism som ger en taktil feedback när den träffas, vilket möjliggör snabb, intuitiv och bekväm arbetsupplevelse timmar i sträck.

Elegant lågprofils skydd

Med en perfekt passform och mjukt innerfoder skyddar fodralet din Samsung Galaxy Tab 3 10,1 från repor, smuts och andra typer av slitage när du bär med dig den. Fodralet tar nästan heller ingen plats, vilket gör det idealiskt för resande fot.

I paketet medföljer: USB-laddare och bruksanvisning.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Belkin Belkin Keyboards with Folio F5L159ayC00 Belkin Keyboards with Folio Designad för Samsung Galaxy Tab 3 10,1 med ett slimmat tangentbord och fodral som gör din surfplatta fulländad. Använd kortkommandon, kopiera och klistra in text, justera volymen och styr din musik precis som på en dator.  Väl fördelade tangenter Med ett laptop-liknande tangentbord är tangenterna perfekt placerade för att reducera felskrivningar. Varje knapp har en fjädermekanism som ger en taktil feedback när den träffas, vilket möjliggör snabb, intuitiv och bekväm arbetsupplevelse timmar i sträck. Elegant lågprofils skydd Med en perfekt passform och mjukt innerfoder skyddar fodralet din Samsung Galaxy Tab 3 10,1 från repor, smuts och andra typer av slitage när du bär med dig den. Fodralet tar nästan heller ingen plats, vilket gör det idealiskt för resande fot. I paketet medföljer: USB-laddare och bruksanvisning. Tangentbord surfplatta 3,7 3 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Tangentbord surfplatta