Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Perfekt verktyg och skydd

Logitech Ultratunnt Tangentbordsskydd för iPad

  Art.nr: 173976
Logitech Ultrathin Keyboard Cover är ett supertunnt skyddande lock för din iPad 2, iPad (tredje & fjärde generationen) med inbyggt Bluetooth-tangentbord.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skydda din iPad

Hur kan en iPad bli ännu mer perfekt? Skydda den med stil var du än går med ett supertunt skärmlock. Lägg till ett trådlöst Bluetooth®-tangentbord – så att du alltid är redo att skriva med precision. Ett elegant och tunt skärmlock i aluminium som ser fantastiskt ut och känns ännu bättre – utformat för att komplettera din iPad. Det matchar surfplattan så väl att det är svårt att se var den ena slutar och den andra börjar.

Skriv på

Med det trådlösa Bluetooth®-tangentbordet kan du tyst och smidigt skriva snabb- eller e-postmeddelanden. Det externa tangentbordet frigör inte bara utrymme på iPad-skärmen – du kan även spara tid genom att använda kortkommandon för sådant som du gör ofta, exempelvis kopiera, klistra in, ångra osv. Fulladdade batterier håller dessutom upp till hela sex månader.

Klämma

En finurlig magnetisk klämma fäster tangentbordslocket säkert vid din iPad. När de inbyggda magneterna i locket läggs i linje med iPad-enheten smälter dessa samman.

Omedelbar av-/på-funktion

Tack vare den omedelbara av-/på-funktionen sätts din iPad automatiskt på när du öppnar locket – och försätts i viloläge när du stänger det.

Innehåll

  • Lock med trådlöst Bluetooth-tangentbord och ställ
  • Laddningskabel från USB till mini-USB
  • Bruksanvisning
  • Rengöringsduk


Obs! Tangentbordet har nordisk layout

Komplettera ditt köp

(25 st)
  • För t.ex TV, monitorer, laptops, mobiltelefoner mm
  • Rengöringsspray 200 ml
  • Mikrofiberduk och anti-statisk borste

49:-

Logitech Logitech Ultratunnt Tangentbordsskydd för iPad 920-004234 Skydda din iPad Hur kan en iPad bli ännu mer perfekt? Skydda den med stil var du än går med ett supertunt skärmlock. Lägg till ett trådlöst Bluetooth®-tangentbord – så att du alltid är redo att skriva med precision. Ett elegant och tunt skärmlock i aluminium som ser fantastiskt ut och känns ännu bättre – utformat för att komplettera din iPad. Det matchar surfplattan så väl att det är svårt att se var den ena slutar och den andra börjar. Skriv på Med det trådlösa Bluetooth®-tangentbordet kan du tyst och smidigt skriva snabb- eller e-postmeddelanden. Det externa tangentbordet frigör inte bara utrymme på iPad-skärmen – du kan även spara tid genom att använda kortkommandon för sådant som du gör ofta, exempelvis kopiera, klistra in, ångra osv. Fulladdade batterier håller dessutom upp till hela sex månader.Klämma En finurlig magnetisk klämma fäster tangentbordslocket säkert vid din iPad. När de inbyggda magneterna i locket läggs i linje med iPad-enheten smälter dessa samman.Omedelbar av-/på-funktion Tack vare den omedelbara av-/på-funktionen sätts din iPad automatiskt på när du öppnar locket – och försätts i viloläge när du stänger det. Innehåll Lock med trådlöst Bluetooth-tangentbord och ställ Laddningskabel från USB till mini-USB Bruksanvisning Rengöringsduk Obs! Tangentbordet har nordisk layout Tangentbord surfplatta 4 3 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Tangentbord surfplatta