Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bluetooth tangentbord med automatisk uppladdning!

Logitech Wireless Solar Keyboard K760

  Art.nr: 179389
  • Bluetooth
  • Anpassat för Apple enheter (iMac, MacBook, iPad m.m)
  • Elegant vit design
  • Smidigt och kompakt

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Logitech K760 - Bluetooth tangentbord med automatisk uppladdning!

Ett lätt, snyggt och smidigt trådlöst tangentbord för Mac, iPad och iPhone. Med en smidig bluetooth lösning kan du utan problem koppla tangetbordet från din Mac enhet till din iPad med ett knapptryck. Självklart har du alla snabbknappar och kommandon som ett vanligt Apple tangentbord är utformat med.

Slipp batterikrångel

Med hjälp av solceller laddas tangentbordet automatiskt. Den reagerar på allt från svagt ljus till lampljus, inhomus eller utomhus. Du behöver inte oroa dig för att den sviker dig när det är mörkt, när det är fulladdat klarar sig tangentbordet minsti trå månader i totalt mörker.

Slimmad med många funktioner

Trots den slimmade, minimalistiska designen har tangentbordet den välbekanata layouten med de tangenter du förväntar dig för att arbeta med fullkontroll på din Mac. Kommando, Höja eller sänka ljusstrykan, öppna Dashboard och fler.

Skriv snabbt och tyst

Med Logitechs unika design skriver du snabbt och tyst helt utan problem. Tack vare dom konkava tangenterna upplever du full komfort och en otorlig precision.

 

Till skillnad från illustrerande bilder så levereras naturligtvis alla våra tangentbort med nordisk tangentuppsättning.

Komplettera ditt köp

(22 st)
  • För t.ex TV, monitorer, laptops, mobiltelefoner mm
  • Rengöringsspray 200 ml
  • Mikrofiberduk och anti-statisk borste

49:-

Logitech Logitech Wireless Solar Keyboard K760 920-003870 Logitech K760 - Bluetooth tangentbord med automatisk uppladdning! Ett lätt, snyggt och smidigt trådlöst tangentbord för Mac, iPad och iPhone. Med en smidig bluetooth lösning kan du utan problem koppla tangetbordet från din Mac enhet till din iPad med ett knapptryck. Självklart har du alla snabbknappar och kommandon som ett vanligt Apple tangentbord är utformat med. Slipp batterikrångel Med hjälp av solceller laddas tangentbordet automatiskt. Den reagerar på allt från svagt ljus till lampljus, inhomus eller utomhus. Du behöver inte oroa dig för att den sviker dig när det är mörkt, när det är fulladdat klarar sig tangentbordet minsti trå månader i totalt mörker. Slimmad med många funktioner Trots den slimmade, minimalistiska designen har tangentbordet den välbekanata layouten med de tangenter du förväntar dig för att arbeta med fullkontroll på din Mac. Kommando, Höja eller sänka ljusstrykan, öppna Dashboard och fler. Skriv snabbt och tyst Med Logitechs unika design skriver du snabbt och tyst helt utan problem. Tack vare dom konkava tangenterna upplever du full komfort och en otorlig precision.   Till skillnad från illustrerande bilder så levereras naturligtvis alla våra tangentbort med nordisk tangentuppsättning. Tangentbord surfplatta 4 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Tangentbord surfplatta